account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Restaurant Onder de Toren

Restaurant Onder de Toren

Onder de Toren heeft een rijke historie!

Onder de toren werd reeds vermeld als herberg in 1648. Rond 1774 zou het 'wethuijs' geweest zijn. Daarna was het een gemeentehuis en van ca. 1880 tot 1959 opnieuw een herberg, een postkantoor en daarna een restaurant.

Sinds 9 april 2018 hebben wij het genoegen om aan deze mooie historie verder te werken.

In de keuken streeft men naar pure, zuivere en diepe smaken die een weerspiegeling vormen van onze traditionele eetcultuur, maar tegelijk eigentijds zijn uitgevoerd. Wij leggen hierbij een extra accent bij streekproducten om de eigenheid van het restaurant te benadrukken.

Thalia & Brian
  • Terras
  • Gault & Millau
Stel een vraag
Beoordelingen

8.4

Gemiddelde score

  • 8.9/10   Kwaliteit
  • 8.2/10   Service
  • 8/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Sonja Van Craeymeersch

We hebben in Hansbeke een piepjonge chef ontdekt die ontzettend veel in zijn mars heeft ! Ook zijn piepjonge vriendin is een uitstekende gastvrouw. We hebben heerlijk gegeten en werden warm ontvangen. We komen zeker terug en zijn benieuwd hoe dit koppel verder groeit !

vr 21 september 2018

Ellen Klerks

voor het menu gekozen, en echt aangenaam verrast ! knap gepresenteerd en originele combinaties zeer verzorgd het kader is stijlvol en rustig ( tafels niet te dicht op elkaar ) aanrader

wo 29 augustus 2018

F. uit Harelbeke

zelden zo'n gemotiveerd jong koppel gezien. Vol overgave werden de gerechten voorgesteld die stuk voor stuk pareltjes waren. Doe zo verder.

za 25 augustus 2018

E. uit Landegem

Smaken ontdekken en genieten van het mooie decor.

za 14 juli 2018