account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Onder de toren

Onder de toren

Onder de Toren heeft een rijke historie!

Onder de toren werd reeds vermeld als herberg in 1648. Rond 1774 zou het 'wethuijs' geweest zijn. Daarna was het een gemeentehuis en van ca. 1880 tot 1959 opnieuw een herberg. Thans een postkantoor en daarna een restaurant.

Sinds 15 juni 2013 hebben wij het genoegen om aan deze mooie historie verder te werken.

In de keuken streeft men naar pure, zuivere en diepe smaken die een weerspiegeling vormen van onze traditionele eetcultuur, maar tegelijk eigentijds zijn uitgevoerd. Wij leggen hierbij een extra accent bij streekproducten om de eigenheid van het restaurant te benadrukken.

Stefanie en Sam
  • Terras
  • Gault & Millau
Stel een vraag
Beoordelingen

8

Gemiddelde score

  • 8.5/10   Kwaliteit
  • 7.8/10   Service
  • 7.6/10   Prijs/kwaliteit

E. uit Landegem

Smaken ontdekken en genieten van het mooie decor.

za 14 juli 2018

M. uit Maldegem

Fantastische avond gehad. Heel lekker gegeten en uitleg door de kok zelf bij ieder gerecht. Wijnen pasten perfect. Vriendelijke bediening. Een aanrader!

do 12 juli 2018

Sofie De Boevere

Zo een jong talent dat verdient een pluim. Streling voor de tong maar ook voor het oog !!Was leuke babbel nog na ons etentje.. we komen zeker terug. Top !!!

do 12 juli 2018

S. uit Mariakerke

Superleuke avond doorgebracht in ‘Onder de Toren’. Van de huisgin over de hapjes, alle stappen van het menu en het afsluitertje bij de koffie : knap wat we allemaal voorgeschoteld kregen!! Was een eerste bezoek maar zeker niet het laatste!

vr 22 juni 2018