accountchevron downchevron leftpersonsno notificationsfriendscowno favoritesno search resultsno appointmentsno giftcardsdeletearrow rightsendcalendar

Paviljoen Overdiep

Contact

GENIETEN AAN HET WATER IN HISTORISCH APPINGEDAM! Paviljoen Overdiep is gelegen op een unieke locatie in het centrum van de middeleeuwse handelsstad Appingedam (sinds 1327). Bekend van haar hangende keukens, de oude pakhuizen, de mooie bruggetjes en diverse vaarverbindingen. U kunt hier samen met uw familie, vrienden of collega’s genieten van een lunch, diner, (netwerk)borrel of van een voor u op maat samengesteld arrangement. Ons Paviljoen biedt plaats aan 70 personen in ons restaurant, 25 personen in de serre en daarnaast hebben wij nog plaats voor 100 personen op ons prachtige terras aan het water. Met schitterend uitzicht op al deze historische gebouwen is dit misschien wel de mooiste plek van Appingedam!
Stel een vraag
Beoordelingen

9.2

Gemiddelde score

  • 9.3/10Kwaliteit
  • 9.5/10Service
  • 8.8/10Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

G.

We hadden een eigen ruimte voor onze groep en hadden van tevoren een menu afgesproken. De bediening was heel aardig en we werden vlot geholpen en het eten was van goede kwaliteit.

zo 28 mei 2023

M.

lekker gegeten wat prima kwaliteit

vr 26 mei 2023

Simone Van der Kamp

Heerlijk gegeten met elkaar, prima service, vriendelijke bediening. Wij zeggen, GAAN en eet smakelijk

wo 24 mei 2023

T.

We zijn heel tevreden over Paviljoen Overdiep. Of het nu voor een lunch is of diner of gewoon een drankje het maakt niet uit. Gezellige sfeer, goeie bediening en complimenten aan de keuken.

zo 21 mei 2023