no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Restaurant Pazzo

Restaurant Pazzo

Een grenzeloos wijnrestaurant als Pazzo hoort bij een metropool als Antwerpen. Het ligt symbolisch genoeg aan de rand van het centrum en aan het begin van de haven, dat venster op de wereld.
Heel toepasselijk is Pazzo is gehuisvest in een historisch pakhuis waarin ooit ook een wijnhandel gevestigd was. Compleet met een sfeervolle kelder voor speciale evenementen en proeverijen.
Het restaurant is modern ingericht, strak en zonder opsmuk, maar wel warm en vol ambiance. Iedereen voelt zich hier uit én thuis, ongeacht of je van ’t Stad zelf bent of van buiten komt.
Wie nooit een bezoek aan Pazzo heeft gebracht, die kent het ware Antwerpen niet. Brussel mag de hoofdstad van Europa zijn, de Sinjorenstad is het algemeen erkende Centrum van het Heelal. Wereldberoemd om Rubens, de kathedraal, het centraal station, diamanten, mode en Beerschot. Een stad van echte internationale allure. Je kunt in Pazzo dan ook probleemloos met diverse talen terecht: Antwerps, Vlaams, Hollands, Nederlands, Frans, Engels, Italiaans, Portugees…
  • Bistronomie
  • BE-GUSTO
  • Gault & Millau
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.2

Gemiddelde score

  • 9.5/10   Kwaliteit
  • 9.4/10   Service
  • 8.7/10   Prijs/kwaliteit

Herman Van der Zwan

Na 15 jaar brachten we wederom een bezoek aan Antwerpen en wilde graag Pazzo weer bezoeken, omdat dit restaurant destijds diepe indruk had achtergelaten. We zijn wederom aangenaam verreat. Zowel de bediening als de keuken zijn in 1 woord uitstekend.

di 29 mei 2018

P.

Beste, eten was super lekker prof bediening ,hartelijk

wo 23 mei 2018

C. uit bredene

Top adresje! Culinair team interieur! Wijnbar een must!

wo 16 mei 2018

Klaartje Van Campen

Toppertje in Antwerpen. Lekkere gerechten, aangepast aan het seizoen (asperges! Mhm), een lekker wijntje erbij en vriendelijke bediening. Ideaal om het weekend te beginnen!

vr 06 april 2018