account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Piétrain

Piétrain

Vleesfanaat in "hart en nieren"
Piétrain, tegenover de oude Antwerpse slachthuizen, heeft sinds voorjaar 2014 een nieuwe gastheer. Met Marc Winant staat een ervaren horeca- en bierspecialist aan het hoofd van dit populaire restaurant. Marc waakt erover dat de sfeer van ontspannen gezelligheid behouden blijft. Zwart-wit foto's, een antieke weegschaal en een oude cafétoog onderstrepen dat.

Liefhebbers van een goed stuk vlees weten intussen maar al te goed dat ze in Piétrain nooit ontgoocheld worden. Engelse zesrib, picanha, steak tartaar van paardenvlees, lamsvlees met mosterdsaus, beuling en mergpijp smaken nergens beter dan hier.

Noteer ook de uitgebreide gin- en whiskykaart en vooral het gamma bieren (ruim vijftig): die vormen een attractie op zich.

In Piétrain word je elke dag culinair in de watten gelegd en dat tegen een eerlijke prijs.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.5

Gemiddelde score

  • 9.7/10   Kwaliteit
  • 9.5/10   Service
  • 9.3/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Randy Bossaers

Top zoals altijd

vr 13 september 2019

Harry Schillemans

Het is inmiddels al een traditie geworden om bij Piétrain de lekkerste Picanha in omstreken te gaan eten. Lekker eten, toffe bediening en je wilt bij je vertrek al meteen weer terug gaan!

do 12 september 2019

W.

Hemels, weeral ! Zulk een lekker, mals en zacht stuk Schotse zesrib. De inrichting heeft een verandering ondergaan waar de nieuwe elementen respect hebben voor het oude. Mooi ! Waarom ergens anders gaan?

vr 06 september 2019

R.

Fantastisch !

wo 04 september 2019