account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Piétrain

Piétrain

Vleesfanaat in "hart en nieren"
Piétrain, tegenover de oude Antwerpse slachthuizen, heeft sinds voorjaar 2014 een nieuwe gastheer. Met Marc Winant staat een ervaren horeca- en bierspecialist aan het hoofd van dit populaire restaurant. Marc waakt erover dat de sfeer van ontspannen gezelligheid behouden blijft. Zwart-wit foto's, een antieke weegschaal en een oude cafétoog onderstrepen dat.

Liefhebbers van een goed stuk vlees weten intussen maar al te goed dat ze in Piétrain nooit ontgoocheld worden. Engelse zesrib, picanha, steak tartaar van paardenvlees, lamsvlees met mosterdsaus, beuling en mergpijp smaken nergens beter dan hier.

Noteer ook de uitgebreide gin- en whiskykaart en vooral het gamma bieren (ruim vijftig): die vormen een attractie op zich.

In Piétrain word je elke dag culinair in de watten gelegd en dat tegen een eerlijke prijs.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.6

Gemiddelde score

  • 9.7/10   Kwaliteit
  • 9.6/10   Service
  • 9.3/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Yvonne Stolk

Ondanks de drukte goed en snel bediend. Heerlijk vlees en goed bereid! Ook de patat, aardappelkroketjes en de saus) waren top! We komen zeker nog een keer terug.

za 13 juli 2019

Antoon Willemse

Zoals altijd was de kwaliteit weer subliem.Het is en zal altijd(hopelijk)een goed gezellig restaurant zijn en blijven in een aangenaam kader. Marc,doe zo voort.:)

wo 03 juli 2019

Bart Boodts

Super over heel de lijn!

wo 03 juli 2019

Elke Van der wildt

We werden opnieuw hartelijk ontvangen door Marc en zijn team. Steeds supertopkwaliteit in een gemoedelijke sfeer! Graag tot een volgende keer!

do 27 juni 2019