account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Piétrain

Piétrain

Vleesfanaat in "hart en nieren"
Piétrain, tegenover de oude Antwerpse slachthuizen, heeft sinds voorjaar 2014 een nieuwe gastheer. Met Marc Winant staat een ervaren horeca- en bierspecialist aan het hoofd van dit populaire restaurant. Marc waakt erover dat de sfeer van ontspannen gezelligheid behouden blijft. Zwart-wit foto's, een antieke weegschaal en een oude cafétoog onderstrepen dat.

Liefhebbers van een goed stuk vlees weten intussen maar al te goed dat ze in Piétrain nooit ontgoocheld worden. Engelse zesrib, picanha, steak tartaar van paardenvlees, lamsvlees met mosterdsaus, beuling en mergpijp smaken nergens beter dan hier.

Noteer ook de uitgebreide gin- en whiskykaart en vooral het gamma bieren (ruim vijftig): die vormen een attractie op zich.

In Piétrain word je elke dag culinair in de watten gelegd en dat tegen een eerlijke prijs.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.6

Gemiddelde score

  • 9.8/10   Kwaliteit
  • 9.7/10   Service
  • 9.4/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Harry Schillemans

Wegens omstandigheden was het al even geleden maar het was precies terug thuiskomen. De Picanha is een aanrader samen met de lekkere Piétrainsaus en één (of meer ;) van de lekkere bieren!

do 08 oktober 2020

P.

Lekker gegeten en een prima service. Ook in coronatijden zeker aan te bevelen!

wo 07 oktober 2020

M.

Zoals steeds Top

wo 07 oktober 2020

E. uit Lint

We blijven komen en steeds is het eten uitstekend en is de bediening even goed. Een juweel van een restaurant

za 03 oktober 2020