account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Piétrain

Piétrain

Vleesfanaat in "hart en nieren"
Piétrain, tegenover de oude Antwerpse slachthuizen, heeft sinds voorjaar 2014 een nieuwe gastheer. Met Marc Winant staat een ervaren horeca- en bierspecialist aan het hoofd van dit populaire restaurant. Marc waakt erover dat de sfeer van ontspannen gezelligheid behouden blijft. Zwart-wit foto's, een antieke weegschaal en een oude cafétoog onderstrepen dat.

Liefhebbers van een goed stuk vlees weten intussen maar al te goed dat ze in Piétrain nooit ontgoocheld worden. Engelse zesrib, picanha, steak tartaar van paardenvlees, lamsvlees met mosterdsaus, beuling en mergpijp smaken nergens beter dan hier.

Noteer ook de uitgebreide gin- en whiskykaart en vooral het gamma bieren (ruim vijftig): die vormen een attractie op zich.

In Piétrain word je elke dag culinair in de watten gelegd en dat tegen een eerlijke prijs.
  • € 50 - 100
  • Vleesrestaurant
  • Terrassen
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.5

Gemiddelde score

  • 9.8/10   Kwaliteit
  • 9.6/10   Service
  • 9.2/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Ludwig Mertens

Super en heel vriendelijke en warme ontvangst.Het was net of ik kom daar elke week binnen, terwijl het mijn eerste keer was, maar zeker niet mijn laatste bezoek.

za 16 oktober 2021

A.

Zoals steeds: ongelooflijk lekker gegeten, in ontspannen en aangenaam kader, met een topservice en een fijne drankenkaart!

wo 13 oktober 2021

Hans Vermeulen

Unieke ambiance en eten. En verrukkelijke huiswijn Tot snel weer.

di 12 oktober 2021

Lenaerts Stijn

Geweldig geamuseerd Zeer vriendelijk personeel Lekker gegeten, ook vegetarisch was zeer lekker

vr 08 oktober 2021