account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Piétrain

Piétrain

Vleesfanaat in "hart en nieren"
Piétrain, tegenover de oude Antwerpse slachthuizen, heeft sinds voorjaar 2014 een nieuwe gastheer. Met Marc Winant staat een ervaren horeca- en bierspecialist aan het hoofd van dit populaire restaurant. Marc waakt erover dat de sfeer van ontspannen gezelligheid behouden blijft. Zwart-wit foto's, een antieke weegschaal en een oude cafétoog onderstrepen dat.

Liefhebbers van een goed stuk vlees weten intussen maar al te goed dat ze in Piétrain nooit ontgoocheld worden. Engelse zesrib, picanha, steak tartaar van paardenvlees, lamsvlees met mosterdsaus, beuling en mergpijp smaken nergens beter dan hier.

Noteer ook de uitgebreide gin- en whiskykaart en vooral het gamma bieren (ruim vijftig): die vormen een attractie op zich.

In Piétrain word je elke dag culinair in de watten gelegd en dat tegen een eerlijke prijs.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.5

Gemiddelde score

  • 9.6/10   Kwaliteit
  • 9.5/10   Service
  • 9.3/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Michael Terneu

Top op alle gebied!

vr 15 november 2019

M.

Lekker en gezellig gaan eten voordat we op wandelafstand naar de lotto Arena gingen . Echt een aanrader .Top !

za 09 november 2019

Peter Mertens

Vrienden uitgenodigd vooreen gezellige avond. Het vlees is perfect. De omgeving heeft iets nostalgisch en dit met correcte prijzen en vakmansschap bereidingen. Geen klchten, enkel lof!

do 07 november 2019

Jef Kokx

Altijd een topper.Gezellig en vriendelijke bediening.Wij blijven komen met vrienden.Kwaliteit staat ook zeer hoog.Tot binnenkort grtn Jef Kokx

za 02 november 2019