account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Piétrain

Piétrain

Vleesfanaat in "hart en nieren"
Piétrain, tegenover de oude Antwerpse slachthuizen, heeft sinds voorjaar 2014 een nieuwe gastheer. Met Marc Winant staat een ervaren horeca- en bierspecialist aan het hoofd van dit populaire restaurant. Marc waakt erover dat de sfeer van ontspannen gezelligheid behouden blijft. Zwart-wit foto's, een antieke weegschaal en een oude cafétoog onderstrepen dat.

Liefhebbers van een goed stuk vlees weten intussen maar al te goed dat ze in Piétrain nooit ontgoocheld worden. Engelse zesrib, picanha, steak tartaar van paardenvlees, lamsvlees met mosterdsaus, beuling en mergpijp smaken nergens beter dan hier.

Noteer ook de uitgebreide gin- en whiskykaart en vooral het gamma bieren (ruim vijftig): die vormen een attractie op zich.

In Piétrain word je elke dag culinair in de watten gelegd en dat tegen een eerlijke prijs.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.4

Gemiddelde score

  • 9.6/10   Kwaliteit
  • 9.3/10   Service
  • 9.2/10   Prijs/kwaliteit

Harry Schillemans

Het was even geleden omdat mijn vrouw in verwachting was en geen rood vlees meer mocht eten maar dit was het eerste wat onze planning stond. Gisteren dus na 9 maanden terug komen eten en het was weer subliem. Lekker vlees met een aangename bediening. Tot gauw!

do 19 juli 2018

P. uit Schilde

Gezellige nostalgische sfeer. Uitgebreide vleeskaart, kennis van zaken, correcte prijs/kwaliteit verhouding. Kortom, de bourgondiër of de fijnproever komt hier aan z’n trekken. Ook uitgebreid gamma bieren en wijnen ...

ma 16 juli 2018

Stan Bruyninckx

Eenvoud en top kwaliteit in een sfeer waarin iedereen zich thuis voelt met attentvolle, vriendelijke bediening.

vr 06 juli 2018

Sabrina De Blaecke

Heel lekker gegeten, hier kom ik altijd graag voor een heerlijke steak. Vlees smolt op de tong. Eerlijke kwalitatieve keuken zonder poespas, zoals het moet zijn.

do 05 juli 2018