account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Piétrain

Piétrain

Vleesfanaat in "hart en nieren"
Piétrain, tegenover de oude Antwerpse slachthuizen, heeft sinds voorjaar 2014 een nieuwe gastheer. Met Marc Winant staat een ervaren horeca- en bierspecialist aan het hoofd van dit populaire restaurant. Marc waakt erover dat de sfeer van ontspannen gezelligheid behouden blijft. Zwart-wit foto's, een antieke weegschaal en een oude cafétoog onderstrepen dat.

Liefhebbers van een goed stuk vlees weten intussen maar al te goed dat ze in Piétrain nooit ontgoocheld worden. Engelse zesrib, picanha, steak tartaar van paardenvlees, lamsvlees met mosterdsaus, beuling en mergpijp smaken nergens beter dan hier.

Noteer ook de uitgebreide gin- en whiskykaart en vooral het gamma bieren (ruim vijftig): die vormen een attractie op zich.

In Piétrain word je elke dag culinair in de watten gelegd en dat tegen een eerlijke prijs.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.3

Gemiddelde score

  • 9.6/10   Kwaliteit
  • 9.3/10   Service
  • 9.1/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Abbey van Riemsdijk - van Gelder

Na een aantal weken te hebben overgeslagen, en niet vrijwillig overigens maar gewoon te druk, eindelijk weer een avondje Pietrain. Na een warm welkom van het geweldig bedienend personeel gaan zitten op onze plek. Na het enige lastige gedeelte van de avond (het kiezen uit alle heerlijkheden op de kaart) wachten we vol verwachting af. De Poolse zesrib staat dan voor mijn neus. Het gaat tussen deze grote badboy en mij vanavond. De eerste hap. Zal nog nog steeds zo heerlijk zijn als in mijn herinneringen? Ohhhhh jawel. Al wiegend op de bruine lederen bank doe ik mijn happy dance. De enige gedachte door mijn hoofd is WAAROM hebben we niet eerder tijd gemaakt terug te komen?? Pietrain. De enige reden om slecht over deze plek te schrijven is omdat je bang brengt dat je ineens 6 maanden van te voren moet reserveren in verband met de drukte. Wat een geweldige plek Twijfel je? Niet doen. Gewoon meteen gaan

ma 03 december 2018

Roel v d Poorten

Topper als authentiek vleesrestaurant

za 01 december 2018

JohaN De boel

Een mens zou geen reclame mogen maken voor een dergelijk goed restaurant, voor het je wel en goed beseft, is het altijd te druk en krijg je niets meer gereserveerd binnen de drie weken. Er is geen beter vleesrestaurant in Antwerpen.

ma 12 november 2018

N. uit Hoevenen

Zalig vlees ! Zeer vriendelijke bediening ! Aanrader !

za 27 oktober 2018