account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Piétrain

Piétrain

Vleesfanaat in "hart en nieren"
Piétrain, tegenover de oude Antwerpse slachthuizen, heeft sinds voorjaar 2014 een nieuwe gastheer. Met Marc Winant staat een ervaren horeca- en bierspecialist aan het hoofd van dit populaire restaurant. Marc waakt erover dat de sfeer van ontspannen gezelligheid behouden blijft. Zwart-wit foto's, een antieke weegschaal en een oude cafétoog onderstrepen dat.

Liefhebbers van een goed stuk vlees weten intussen maar al te goed dat ze in Piétrain nooit ontgoocheld worden. Engelse zesrib, picanha, steak tartaar van paardenvlees, lamsvlees met mosterdsaus, beuling en mergpijp smaken nergens beter dan hier.

Noteer ook de uitgebreide gin- en whiskykaart en vooral het gamma bieren (ruim vijftig): die vormen een attractie op zich.

In Piétrain word je elke dag culinair in de watten gelegd en dat tegen een eerlijke prijs.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.5

Gemiddelde score

  • 9.7/10   Kwaliteit
  • 9.5/10   Service
  • 9.2/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

H.

Gezellig en gemoedelijk restaurant.Uitstekende attente bediening. Vlees van top kwaliteit en uitstekend gebakken zoals wij dat wensten. Het is niet de eerste maal dat wij hier komen....dus daarom gaan wij terug. Tevens goed bereikbaar via metrostation schoolpoort 5min wandelen .

vr 22 maart 2019

M.

Zoals altijd uitstekend.

wo 20 maart 2019

Jan Bosmans

Er valt hier niets op te merken, alléén dat het superlekker was, snelle bediening, goede verhouding prijs/kwaliteit, grote porties, kortom: 10/10. Doe zo voort!

za 16 maart 2019

M.

Perfect gebakken vlees en zeer vriendelijke bediening. We komen terug 👍

wo 13 maart 2019