account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Publiek

Publiek

Het nieuwe restaurant dat Olly Ceulenaere binnenkort in Gent opent, zal 'Publiek' heten. Het komt in het pand waar vroeger De Avonden was, in De Ham bij de Dampoort.

Jason Blanckaert heeft al J.E.F, Kobe Desramault heeft De Vitrine en binnenkort opent ook de derde en laatste ‘Flemish Foodie' Olly Ceulenaere zijn eigen restaurant in Gent.

De kok - die tot voor kort in Volta kookte - heeft restaurant De Avonden overgenomen en start er nu zijn eigen zaak, Publiek. Ceulenaere gaf al aan de geest van De Avonden zoveel mogelijk te willen bewaren. Wie in Publiek gaat eten, zal bediend worden door Ceulenaeres vriendin Kelly Dehollander, geen groentje in de horeca. Zij werkte al in het toenmalige sterrenrestaurant C-Jean en was tot voor kort aan de slag in De Vitrine, bij die andere 'Flemish Foodie'
© www.visitgent.be

Reserveren kan vanaf 01/01/2014 hier online
  • 1 *
  • Bistronomie
  • Gault&Millau
  • Gault&Millau Discovery Cheque
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.5

Gemiddelde score

  • 9.8/10   Kwaliteit
  • 9.5/10   Service
  • 9.1/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Leen De Vos

Het was gewoon perfect.

do 23 november 2017

Eline Goetgeluk

Ideaal voor de lunch: superlekker menu met bijzondere ingrediënten. Niet zomaar de zoveelste tearoom, maar betaalbare haute-cuisine. De kunch werd ook snel geserveerd, ideaal wanneer je terug moet naar je werk. Voorts kan je ook vragen naar een vegetarisch alternatief of lactose- of glutenvrij.

di 26 september 2017

P. uit Wetteren

een heel late reactie maar we komen zeker terug, een aanrader, rustig de tijd om te eten ook al loopt de zaak vol. kwalitatief hoogstandje !

do 19 mei 2016

L. uit Gent

Olly en team serveerden opnieuw een super menu. Tafelgenoten van mij waren ook onder de indruk. Uiteraard zorgde Kelly voor een feilloze bediening....top!

vr 07 februari 2014