account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Quarante cinq

Quarante cinq

Met de start van Quarante cinq geven Ann en Tom, beide vijfenveertig, een nieuwe wending aan hun leven.
Tom is reeds lang gebeten van alles wat drinken en eten aangaat. Het idee om een eigen zaak te beginnen broedde al geruime tijd bij Tom en toen Jan op de proppen kwam met het pand in de Kapellestraat is alles in een stroom- versnelling gekomen. Tom neemt de keuken voor zijn rekening terwijl Ann en dochter Dotja de gezichten van de zaal zijn.

Quarante cinq moet een zaak worden waar iedereen zich welkom voelt. Gastvrijheid en vriendelijkheid staan centraal met een keuken die start bij kwaliteitsvolle producten en af en toe eens verrassend uit de hoek komt. Het is onze ambitie om dit elke dag waar te maken voor de klant want uit eten gaan moet meer zijn dan het stillen van de honger.
Stel een vraag
Beoordelingen

8.9

Gemiddelde score

  • 9.1/10   Kwaliteit
  • 8.9/10   Service
  • 8.7/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Karine Genbrugge

zeer verzorgd zoals altijd

zo 11 oktober 2020

Luc Plaetinck

Super lekker eten, lekkere wijn, zeer vriendelijke bediening en normale prijzen, wat wil een mens nog meer ? Een echte aanrader !

za 10 oktober 2020

Danny de Clercq

Zeer goede bediening, oog voor verse producten. ondanks mijn dochter van 14 jullie koos voor haar verjaardag te vieren hebben we geen sec spijt van. het was van start tot einde top. dikke proficiat en dikke merci ook voor de verjaardag attente voor ons dochter. Wij komen zekerst terug. Danny en Carine

do 01 oktober 2020

J.

Het was mijn eerste bezoek maar is mij heel goed meegevallen, eten was echt lekker!

wo 30 september 2020