account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Quarante cinq

Quarante cinq

Met de start van Quarante cinq geven Ann en Tom, beide vijfenveertig, een nieuwe wending aan hun leven.
Tom is reeds lang gebeten van alles wat drinken en eten aangaat. Het idee om een eigen zaak te beginnen broedde al geruime tijd bij Tom en toen Jan op de proppen kwam met het pand in de Kapellestraat is alles in een stroom- versnelling gekomen. Tom neemt de keuken voor zijn rekening terwijl Ann en dochter Dotja de gezichten van de zaal zijn.

Quarante cinq moet een zaak worden waar iedereen zich welkom voelt. Gastvrijheid en vriendelijkheid staan centraal met een keuken die start bij kwaliteitsvolle producten en af en toe eens verrassend uit de hoek komt. Het is onze ambitie om dit elke dag waar te maken voor de klant want uit eten gaan moet meer zijn dan het stillen van de honger.
Stel een vraag
Beoordelingen

9.5

Gemiddelde score

  • 9.5/10   Kwaliteit
  • 9.6/10   Service
  • 9.3/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Joke D'hont

Gezellig en stijlvol ingericht, heel vriendelijke en snelle bediening, en veel keuze en smaakvol eten. Voor ons 2 een topavond! Wij komen zeker terug.

za 09 oktober 2021

P. uit Leuven

Zeer vriendelijke en professionele service. Alle gerechten waren van topkwaliteit en de aangepaste wijnen goed gekozen. De mogelijkheid om ruim te kiezen tussen de mogelijke voor- en hoofdgerechten werd ten zeerste geapprecieerd! We zullen graag terugkomen!

vr 08 oktober 2021

E. uit Ertvelde

Zoals steeds weer lekker gegeten. Aanrader voor iedereen die voor een eerlijke prijs zijn buikje rond wil eten. Tot nog eens.

vr 01 oktober 2021

Ankie De Schepper

Hebben de Lunch menu genomen , voorgerecht en hoofdgerecht was mooi gepresenteerd en fantastisch lekker van smaak . Vriendelijke bediening.

vr 01 oktober 2021