account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Restaurant Ratatouille

Restaurant Ratatouille

Ratatouille Food & Wine in Haarlem is het succesvolle restaurant van chef-kok Jozua Jaring. De keuken die gevoerd wordt is, net als ratatouille, een mix van de Franse keuken en de realiteit van vandaag. De uitmuntende prijs-kwaliteitsverhouding en laagdrempelige omgeving wordt door menigeen zeer goed ontvangen. Ook Michelin waardeert de kwaliteit van Ratatouille, zo hebben ze als sinds 2014 een welverdiende Michelinster op hun naam staan.

Ontdek het zelf; van experience-menu's tot het exclusieve exceptional menu. Elk gerecht is tot in perfectie bereid met verrassende smaakpaletten en alleen de best verkrijgbare seizoensproducten. Een goed glas wijn bij ieder gerecht maakt de beleving af. Ultiem genieten bij sterrenrestaurant Ratatouille in Haarlem? Reserveer nu eenvoudig online een tafel.
  • Afhalen
  • Delivery
  • Moederdag special
  • Terrassen
Bestel
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.3

Gemiddelde score

  • 9.4/10   Kwaliteit
  • 9.4/10   Service
  • 9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

R.

Mooie presentatie, eenvoudig te bereiden, heerlijke smaken,, kortom een sterren maaltijd thuis! We zien echter ook weer uit naar de totaal beleving bij Ratatouille zelf!

zo 16 mei 2021

J. uit Haarlem

Het was erg lekker. Alles was erg smakelijk, maar de kwartel was subliem!

vr 14 mei 2021

Dick Wilkens

Prachtig en heerlijk menu. Makkelijk te bereiden en een plaatje op je bord. Een van de beste thuisdebuut in Haarlem en omgeving.

do 13 mei 2021

T. uit Haarlem

Bijzonder lekker thuis menu, dat ook nog eens heel makkelijk te bereiden was

do 13 mei 2021