accountchevron downchevron leftpersonsno notificationsfriendscowno favoritesno search resultsno appointmentsno giftcardsdeletearrow rightsendcalendar

Reinaert Brasserie - Grillhouse

Contact

Restaurant Reinaert is een brasserie-grillhouse met een voortreffelijke keuken, waar alleen met kwaliteitsproducten wordt gewerkt. De vlotte bediening, de heerlijke gerechten en het gezellige interieur zijn echter niet onze enige troeven.
Restaurant Reinaert bevindt zich op een steenworp van de Scheldedijk en is dan ook een ideale rustplaats voor de fietsliefhebber of wandelaar. Het restaurant bevindt zich op de wandelroute "Bergenmeersenpad" en ligt vlakbij fietsknooppunt 7.
Tijdens de zomermaanden is het heerlijk toeven op het buitenterras achter het restaurant. Ook de kleinsten zullen er zich niet vervelen, want zij kunnen zich uitleven in de zandbak of op het springkasteel.
Wie liever op het terras aan de voorzijde zit, geniet van de schaduw onder de linden en kijkt uit op de Scheldemeersen.
Stel een vraag
Beoordelingen

9.3

Gemiddelde score

  • 9.2/10Kwaliteit
  • 9.4/10Service
  • 9.2/10Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Geert Haerens

Super lekker gegeten. Ondanks het grote gezelschap van 20 personen, werden we heel vlotjes bediend!! Voor herhaling vatbaar!!

za 03 februari 2018

Nadine Debersaques

Hierbij wil ik het hele Reinaertteam bedanken om ons zo goed te bedienen met een lekkere menu en aangename service! Iedereen was heel erg tevreden en we hebben samen kunnen genieten! De kinderen hebben zich reuze geamuseerd buiten, ouders waren op hun gemak en de kinderen vonden het jammer dat we rond 17.30u allemaal naar huis gingen  Hartelijke dank en pluim voor jullie!

za 04 november 2017

A. uit Lochristi

Zoals altijd lekker gegeten, prima verhouding prijs-kwaliteit.

do 18 mei 2017

Glenn Ingels

We hebben heel lekker gegeten. De bediening was super vriendelijk en vlot. Met onze 5 kindjes is het niet makkelijk om ergens kindvriendelijk uiteten te gaan maar hier was het ideaal! Zeker voor herhaling!!!

za 05 december 2015