account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Réliva

Réliva

Réliva biedt een uniek aanbod van verse Noordzeevis, bio-vlees, vegetarische en veganistische schotels. Lien werkt met eerlijke ingrediënten en lokale biologische groenten en fruit. Er staan diverse vegetarische en veganistische gerechten op de kaart, bereid in kokosolie. Het aanbod varieert naargelang het seizoen.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.6

Gemiddelde score

  • 9.8/10   Kwaliteit
  • 9.8/10   Service
  • 9.2/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Magalie Bonnet

Zoals altijd heb ik weer erg genoten van de kookkunsten van chef Lien. De lunch verschilt wel nogal van het diner. Ik vond dat fijn want zo heb ik weer heel lekkere dingen ontdekt. De groentjes met hummusdip zijn een echte gezonde, frisse starter. Als hoofdgerecht nam ik de gebakken tofu met curry. Voor mij was dat het ultieme voorbeeld van hoe een lunch zou moeten zijn. Reken daarbij nog eens de top-bediening en zeer kwalitatieve wijnen, en je hebt een parel die Réliva heet.

vr 19 oktober 2018

J. uit Berlare

Zoals steeds hartelijke ontvangst in een mooi en gezellig interieur, we hebben genoten van een heerlijk lunchmenu. Mvg Rita en Jacques

za 06 oktober 2018

M.

Un repas délicieux et un service irréprochable!!

za 29 september 2018

T. uit Oostnieuwkerke

Werkelijk genoten van een van de laatste mooie avonden op het prachtige terras. Zeer mooi gedresseerde borden boordevol smaak en een uitmuntende service.

do 20 september 2018