account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Réliva

Réliva

Réliva biedt een uniek aanbod van verse Noordzeevis, bio-vlees, vegetarische en veganistische schotels. Lien werkt met eerlijke ingrediënten en lokale biologische groenten en fruit. Er staan diverse vegetarische en veganistische gerechten op de kaart, bereid in kokosolie. Het aanbod varieert naargelang het seizoen.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.6

Gemiddelde score

  • 9.8/10   Kwaliteit
  • 9.8/10   Service
  • 9.2/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

H.

Heerlijk verfijnd eten in een gemoedelijke sfeer, met een heel vriendelijke bediening. Kan niet beter!

do 18 juli 2019

E. uit Wortegem-Petegem

Zeer lekker van eten, pure smaken, doch ook vernieuwend, gerechten perfect in balans. Oprecht smullen! Ook het kader en de bediening was top, zeer vriendelijke, attente, open en vlotte mensen. Tot slot was ook de wijn super. De jongeheer kent zijn stiel en geeft gepassioneerd uitleg. Hij laat je proeven en zoekt actief mee naar de best mogelijke ‘match’ tussen zowel jouw smaak en de wijn, als het gerecht en de wijn. Topervaring! Ik had hoge verwachtingen en deze zijn meer dan ingelost. We komen zeker nog eens terug.

do 18 juli 2019

Oliver Arresti

Everything was fantastic. Our waiter was an amazing professional and all the food was really a fantastic mix of flauvours. Strongly recommend visit this place. Price value is really good if you compare with average price in Bruges.

za 13 juli 2019

Leen Vancouillie

Top!!!

vr 12 juli 2019