account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Restaurant D'ouwe Werf

Restaurant D'ouwe Werf

In het centrum van Zwijndrecht vindt u d'Ouwe Werf terug. Dit restaurant werd in 2001 helemaal opgeknapt tot een stijlvolle retrobrasserie, nu met nieuwe uitbating. Bij ons kunt u genieten van een heerlijke keuken die verder gaat dan klassieke gerechten: naast de traditionele keuken vindt u bij de suggesties ook gewaagdere combinaties. Italiaans, Frans en zelfs fusion ... Er is voor ieder wat wils!

Wanneer de weergoden gunstig zijn, kunt u ook genieten van de rust op het ruime tuinterras. Daarnaast is het ook mogelijk gebruik te maken van de bovenste zaal voor allerlei gelegenheden zoals familie- of bedrijfsfeesten, seminaries, vergaderingen ...

Gemakkelijk bereikbaar: slechts 100 meter van de tramhalte Zwijndrecht Dorp. En indien u met de auto bent, kunt u die gemakkelijk kwijt op één van de twee ruime parkings, volg gewoon de pijlen!

Tot gauw!Stel een vraag
Beoordelingen

9

Gemiddelde score

  • 9.1/10   Kwaliteit
  • 9.1/10   Service
  • 8.8/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

C.

Hele lekker tagliatelli Cajun vegetarisch gekozen. Ik krijg het niet op omdat het iets te pittig naar mijn smaak was en wat veel, maar kreeg dan ook direct de optie om de overschot mee te nemen. Aangename bediening en gezellige sfeer. Kortom: mijn vriend en ik hadden een superavond, dankjewel!

za 07 maart 2020

Martine Herreweg

de cajunpasta is echt een aanrader

do 27 februari 2020

M. uit Zwijndrecht

Alles top !!!!!!

za 25 januari 2020

D. uit Antwerp

Zoals steeds lekker eten in een fijne omkadering en met een top service!

zo 19 januari 2020