account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Restaurant D'ouwe Werf

Restaurant D'ouwe Werf

In het centrum van Zwijndrecht vindt u d'Ouwe Werf terug. Dit restaurant werd in 2001 helemaal opgeknapt tot een stijlvolle retrobrasserie, nu met nieuwe uitbating. Bij ons kunt u genieten van een heerlijke keuken die verder gaat dan klassieke gerechten: naast de traditionele keuken vindt u bij de suggesties ook gewaagdere combinaties. Italiaans, Frans en zelfs fusion ... Er is voor ieder wat wils!

Wanneer de weergoden gunstig zijn, kunt u ook genieten van de rust op het ruime tuinterras. Daarnaast is het ook mogelijk gebruik te maken van de bovenste zaal voor allerlei gelegenheden zoals familie- of bedrijfsfeesten, seminaries, vergaderingen ...

Gemakkelijk bereikbaar: slechts 100 meter van de tramhalte Zwijndrecht Dorp. En indien u met de auto bent, kunt u die gemakkelijk kwijt op één van de twee ruime parkings, volg gewoon de pijlen!

Tot gauw!Stel een vraag
Beoordelingen

9.4

Gemiddelde score

  • 9.4/10   Kwaliteit
  • 9.5/10   Service
  • 9.2/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Julie Van Overtveldt

Een fantastisch restaurant! Erg gezellig voor te zitten zowel in het restaurant als in de veranda. Lekker warm in deze dagen. Geweldige service door iedere persoon die er werkt! Ze zijn geweldig in hun job! Enorm vriendelijk! Het eten is van enorme kwaliteit en super lekker! Alles wordt prachtig geserveerd! Een echte aanrader aan iedereen!

vr 16 oktober 2020

W. uit Beveren

Mooie omkadering. Authentieke bediening. Lekker eten tegen een faire prijs.

vr 09 oktober 2020

Kristel De Bie

Uitstekend is een "onderwaardering" voor de service die we gekregen hebben ! :-) De service was heel aangenaam, vlot en veel meer dan uitstekend ! Twee heel toffe jonge mensen die hun job heel goed kunnen. Het eten was heel lekker (o.a. steak zoals gewenst gebakken), een goede, ruime portie en perfect gebakken frieten. Dat een tafel van 7 in 3 "aparte groepen" mag afrekenen (aan de kassa), kom je niet veel tegen. (in vele restaurants is het per tafel afrekenen en doe de optelsom + "monopoly" maar zelf / onderling.... )

do 08 oktober 2020

Marina Waem

10 op 10 voor eten, gezelligheid en coronamaatregelen!!!!! Bedankt team voor weer een top avond !!!!!

zo 04 oktober 2020