account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Restaurant D'ouwe Werf

Restaurant D'ouwe Werf

In het centrum van Zwijndrecht vindt u d'Ouwe Werf terug. Dit restaurant werd in 2001 helemaal opgeknapt tot een stijlvolle retrobrasserie, nu met nieuwe uitbating. Bij ons kunt u genieten van een heerlijke keuken die verder gaat dan klassieke gerechten: naast de traditionele keuken vindt u bij de suggesties ook gewaagdere combinaties. Italiaans, Frans en zelfs fusion ... Er is voor ieder wat wils!

Wanneer de weergoden gunstig zijn, kunt u ook genieten van de rust op het ruime tuinterras. Daarnaast is het ook mogelijk gebruik te maken van de bovenste zaal voor allerlei gelegenheden zoals familie- of bedrijfsfeesten, seminaries, vergaderingen ...

Gemakkelijk bereikbaar: slechts 100 meter van de tramhalte Zwijndrecht Dorp. En indien u met de auto bent, kunt u die gemakkelijk kwijt op één van de twee ruime parkings, volg gewoon de pijlen!

Tot gauw!Stel een vraag
Beoordelingen

9.4

Gemiddelde score

  • 9.4/10   Kwaliteit
  • 9.5/10   Service
  • 9.2/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

M. uit Vrasene

Grote porties!

do 10 september 2020

S. uit Burcht

Zeer aangename Lunch in d'Ouwe Werf. In het zonnetje op het terras (zéér mooi gerenoveerd!) en een smakelijke lunch. Wij namen een eenvoudige croque hawaï en croque madame. Maar zelfs met deze standaardgerechten zijn ze erin geslaagd om zich toch te onderscheiden van naburige collega's. Zeer smakelijk en prima geserveerd. Ook zeer fijn dat je kan kiezen tussen een enkele en een dubbele croque. Wij komen in ieder geval terug :-)

do 10 september 2020

T. uit Kruibeke

Lekker eten, goeie service!

wo 09 september 2020

Carolien Praet

Heel lekker eten en mooi gepresenteerd... gezellige zaak en vriendelijk personeel

do 03 september 2020