account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Restaurant D'ouwe Werf

Restaurant D'ouwe Werf

In het centrum van Zwijndrecht vindt u d'Ouwe Werf terug. Dit restaurant werd in 2001 helemaal opgeknapt tot een stijlvolle retrobrasserie, nu met nieuwe uitbating. Bij ons kunt u genieten van een heerlijke keuken die verder gaat dan klassieke gerechten: naast de traditionele keuken vindt u bij de suggesties ook gewaagdere combinaties. Italiaans, Frans en zelfs fusion ... Er is voor ieder wat wils!

Wanneer de weergoden gunstig zijn, kunt u ook genieten van de rust op het ruime tuinterras. Daarnaast is het ook mogelijk gebruik te maken van de bovenste zaal voor allerlei gelegenheden zoals familie- of bedrijfsfeesten, seminaries, vergaderingen ...

Gemakkelijk bereikbaar: slechts 100 meter van de tramhalte Zwijndrecht Dorp. En indien u met de auto bent, kunt u die gemakkelijk kwijt op één van de twee ruime parkings, volg gewoon de pijlen!

Tot gauw!Stel een vraag
Beoordelingen

9

Gemiddelde score

  • 9.1/10   Kwaliteit
  • 9.2/10   Service
  • 8.8/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Marina Waem

Zoals altijd hebben we genoten van ons avondje bij jullie Grtjs Gerrit en Marina

wo 01 mei 2019

T. uit Kruibeke

Altijd een top bediening en een gezellige sfeer. En lekker gegeten ook natuurlijk.

vr 22 maart 2019

Gert Taeymans

Heel gezellig en zeker aan te raden, ook voor een werklunch. Lekker eten en goede, understated bediening. I love the resident dog!!! Volgende keer weer.

vr 22 maart 2019

Hanne Gyselbrecht

alles perfect

vr 01 maart 2019