no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards appointment deleted arrow right send calendar

restaurant Rooselaer

restaurant Rooselaer

De Rooselaer bestaat dertig jaar.
Bij die gelegenheid hebben Jeannot Leus, Roni Ringoir en architect Pierre Gillis het restaurant een nieuwe, kunstzinnige look gegeven.
In het aangenaam, gezellig kader kan men de stress van elke dag ontvluchten en op adem komen.
Een bezoek wordt een belevenis om nooit te vergeten. Met onze jarenlange ervaring, gecombineerd met de inbreng van onze gemotiveerde zonen Henrik en Corneel, brengen we levensgenieters in hogere sferen.
Hier vindt u een verfijnde keuken aan betaalbare prijzen, wat ons de bekroning met een Bib Gourmand in de Michelingids heeft opgeleverd.
Als vanouds kan men bij goed weer aangenaam tafelen in een groene omgeving op ons terras.
Voortaan verzorgen wij ook feesten tot zowat 80 personen. Ook beschikken we nu over een opmerkelijke eettoog, waar het na een gastronomische avond tot in de late uurtjes gezellig kan worden.
Wij hopen jullie te mogen verwelkomen en culinair verrassen.
  • Gault & Millau
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.2

Gemiddelde score

  • 9.4/10   Kwaliteit
  • 9.2/10   Service
  • 9/10   Prijs/kwaliteit

F.

Een aanrader!

ma 14 mei 2018

S. uit Heusden

is een uitstekend restaurant, heel vriendelijk, goede service en superlekker eten

ma 14 mei 2018

Johan Declercq

Zoals steeds een een heel aangename ervaring. We hebben heel lekker gegeten,. De service is uitstekend, een perfecte uitleg over wat je te eten krijgt en er wordt steeds rekening gehouden met je wensen. Een restaurant waar we meermaals terugkeren, met vrienden en familie om er een aangename ervaring te hebben.

do 10 mei 2018

Ivan De Ganck

Uitstekende service

zo 06 mei 2018