account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

restaurant Rooselaer

restaurant Rooselaer

De Rooselaer bestaat dertig jaar.
Bij die gelegenheid hebben Jeannot Leus, Roni Ringoir en architect Pierre Gillis het restaurant een nieuwe, kunstzinnige look gegeven.
In het aangenaam, gezellig kader kan men de stress van elke dag ontvluchten en op adem komen.
Een bezoek wordt een belevenis om nooit te vergeten. Met onze jarenlange ervaring, gecombineerd met de inbreng van onze gemotiveerde zonen Henrik en Corneel, brengen we levensgenieters in hogere sferen.
Hier vindt u een verfijnde keuken aan betaalbare prijzen, wat ons de bekroning met een Bib Gourmand in de Michelingids heeft opgeleverd.
Als vanouds kan men bij goed weer aangenaam tafelen in een groene omgeving op ons terras.
Voortaan verzorgen wij ook feesten tot zowat 80 personen. Ook beschikken we nu over een opmerkelijke eettoog, waar het na een gastronomische avond tot in de late uurtjes gezellig kan worden.
Wij hopen jullie te mogen verwelkomen en culinair verrassen.
  • Gault & Millau
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.2

Gemiddelde score

  • 9.4/10   Kwaliteit
  • 9.3/10   Service
  • 9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

B.

Uitstekende kwaliteit voor een schappelijke prijs

za 08 december 2018

K. uit Wetteren

Een aanrader!

za 08 december 2018

Nico Claessens

Prettig avondje tafelen met ons tweeën (18.30u-21.30u) Heerlijke gerechten met verse ingrediënten! En dat smaak je! Rustig tafelen in een vol restaurant: prima akoestiek. De verschillende gangen (van het maandmenu december 2018) sloten mooi op elkaar aan: niet te lang wachten op het volgende gerechtje. (Idem voor de grote groep naast ons) Mooie presentatie op het bord. Ongeveer €67/persoon betaald: correcte prijs voor kwaliteit.

za 01 december 2018

G.

Vlotte bediening en lekker eten. Losse sfeer.

vr 30 november 2018