account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

restaurant Rooselaer

restaurant Rooselaer

De Rooselaer bestaat dertig jaar.
Bij die gelegenheid hebben Jeannot Leus, Roni Ringoir en architect Pierre Gillis het restaurant een nieuwe, kunstzinnige look gegeven.
In het aangenaam, gezellig kader kan men de stress van elke dag ontvluchten en op adem komen.
Een bezoek wordt een belevenis om nooit te vergeten. Met onze jarenlange ervaring, gecombineerd met de inbreng van onze gemotiveerde zonen Henrik en Corneel, brengen we levensgenieters in hogere sferen.
Hier vindt u een verfijnde keuken aan betaalbare prijzen, wat ons de bekroning met een Bib Gourmand in de Michelingids heeft opgeleverd.
Als vanouds kan men bij goed weer aangenaam tafelen in een groene omgeving op ons terras.
Voortaan verzorgen wij ook feesten tot zowat 80 personen. Ook beschikken we nu over een opmerkelijke eettoog, waar het na een gastronomische avond tot in de late uurtjes gezellig kan worden.
Wij hopen jullie te mogen verwelkomen en culinair verrassen.
  • Gault&Millau
  • Gault&Millau Discovery Cheque
  • Culibel
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.2

Gemiddelde score

  • 9.4/10   Kwaliteit
  • 9.2/10   Service
  • 9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Angela Maiorano

Super zoals gewoonlijk!

vr 06 september 2019

Hugo Dirkx

Reeds bij de voorbereidingen is alles vlotjes verlopen. Snelle reacties op de mails. Het eten was een streling voor het oog maar ook voor de smaakpapillen 😉 De bediening was verzorgd door vriendelijke personen. Dit alles samen heeft het gemaakt dat wij terug met onze groep een heel gezellige jaarlijkse bijeenkomst gehad hebben. Bedankt hiervoor MORTIER Beatrijs

za 31 augustus 2019

Paul De Bosscher

Met de hele groep van 19, hebben wij van een uitstekende maaltijd genoten. Alles ervoor, tijdens, na was uitstekend. Zeer vriendelijke bediening. Absoluut een aanrader!!

za 31 augustus 2019

Freddy De Bruycker

heel goede aanwinst van ober Omer ,vriendelijke man

do 29 augustus 2019