account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

restaurant Rooselaer

restaurant Rooselaer

De Rooselaer bestaat dertig jaar.
Bij die gelegenheid hebben Jeannot Leus, Roni Ringoir en architect Pierre Gillis het restaurant een nieuwe, kunstzinnige look gegeven.
In het aangenaam, gezellig kader kan men de stress van elke dag ontvluchten en op adem komen.
Een bezoek wordt een belevenis om nooit te vergeten. Met onze jarenlange ervaring, gecombineerd met de inbreng van onze gemotiveerde zonen Henrik en Corneel, brengen we levensgenieters in hogere sferen.
Hier vindt u een verfijnde keuken aan betaalbare prijzen, wat ons de bekroning met een Bib Gourmand in de Michelingids heeft opgeleverd.
Als vanouds kan men bij goed weer aangenaam tafelen in een groene omgeving op ons terras.
Voortaan verzorgen wij ook feesten tot zowat 80 personen. Ook beschikken we nu over een opmerkelijke eettoog, waar het na een gastronomische avond tot in de late uurtjes gezellig kan worden.
Wij hopen jullie te mogen verwelkomen en culinair verrassen.
  • Gault&Millau
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.2

Gemiddelde score

  • 9.5/10   Kwaliteit
  • 9.2/10   Service
  • 9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Filip Brackx

Een aanrader

do 07 maart 2019

Francine Demild

Steeds uitstekend!! Nooit teleur gesteld

zo 03 maart 2019

Jef Casneuf

De kwaliteit was top, van het begin tot het einde. De service kon niet worden verbeterd. De empathie was op elk moment voelbaar. Er wordt hulp geboden bij elk klein probleem. Een korte vriendelijke babbel bleef steeds zeer passend. Mensen leert men kennen aan details en dat was hier niet anders. Prijs/kwaliteit was meer dan correct. De open haard droeg bij aan de gezelligheid en ook dat was welkom. Een etentje is en blijft immers een sociaal gebeuren.

vr 01 maart 2019

D. uit Merelbeke

Af tot in de puntjes. Bedankt et tot een volgende keer!!

zo 24 februari 2019