no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards appointment deleted

Ruijgh

Ruijgh

Even lekker bijpraten met vrienden? Op adem komen tijdens het shoppen of je scriptie nog even afwerken...? Bij ons mag dat!

Heb je een afspraak, een vergadering of bespreking? Vanaf 11:00 uur serveren wij de lekkerste en leukste lunch van Venlo. Kies verschillende kleine gerechten van onze lunchkaart en wij zetten een plank vol op tafel! Wil je even doorwerken met een kopje koffie of wil jij je even afzonderen met een tijdschrift of goed boek? Het kan allemaal bij RUIJGH want wij zijn van alle gemakken voorzien!

Vanaf 17:00 uur serveren wij ons 'Geniet... zonder limiet'© menu geeft je de kans kennis te maken met 26 Wereldse gerechten. Je kiest onbeperkt van onze menukaart en je laat je grenzeloos verwennen. Aan onze borreltafels ben je van harte uitgenodigd voor onze Food & Wine lovers borrel. Kies je favoriete flesje wijn uit en deel met je vrienden onder het genot van bv. verse oesters, Biologische bitterballen of Jausenplank met verschillende luchtgedroogde hammen...etc
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.6

Gemiddelde score

  • 8.7/10   Kwaliteit
  • 8.9/10   Service
  • 8.1/10   Prijs/kwaliteit

Annet Gommans-Wismans

Het eten was lekker maar het personeel maakte het af. Allemaal even aardig petje af.

za 21 april 2018

P.

Altijd goed, heerlijk eten en uitstekende bediening!

za 14 april 2018

Dennis Sanders

Super goed gegeten en de service was perfect. Iedereen was goed op elkaar ingespeeld 👌🏻

za 14 april 2018

Eric Kessels

Het was niet de 1ste keer voor ons dat we kwamen eten bij Ruigh. Zoals gewoonlijk zeer vriendelijk ontvangen en geholpen de hele avond. En als verrassing, zonder medeweten, een kleine verrassing voor de jarige. Zeer attent.

vr 13 april 2018