account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

restaurant VOS

restaurant VOS

VOS bestaat vandaag uit een restaurant, een koffiebar en catering. Kwalitatieve verse producten gecombineerd met vakkennis en gedrevenheid zorgen doorheen het hele concept voor een gelukkige bezoeker. We ontvangen je dan ook graag bij ons of komen met evenveel plezier bij jou aan huis.

LUNCH & FOODSHARING
Elke middag kan je bij ons terecht voor een unieke, lichte en natuurlijk lekkere lunch. Wij maken van je middagpauze een waar genoegen. ’s Avonds kan je binnen ons foodsharing-concept dan weer een hele avond lang komen genieten van verschillende heerlijke gerechten samen met vrienden.

COFFEE & TEA
Koffie is zoveel meer dan het shot cafeïne waarmee je ’s ochtends wakker wordt. Samen met onze lokale koffiebrander zorgen we voor het genot van slow-koffies of korte, snelle espresso’s. Daarnaast bieden we een veelzijdige selectie thee. Keuze in overvloed dus om iets te drinken bij onze zelfgebakken taart.
  • BE-GUSTO
  • Gault&Millau
Stel een vraag
Beoordelingen

9.1

Gemiddelde score

  • 9.5/10   Kwaliteit
  • 9.1/10   Service
  • 8.7/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Miriam Aernoudts

De chef kok Matthias heeft de kunst om met kwalitatief goede producten prachtige gerechten te maken die niet alleen naar smaak maar ook naar afwerking op een bijzondere manier het culinair genot verhogen. De manier van bereiden en het toevoegen van iets onverwachts maakt van zijn gerechten telkens iets apart. De inrichting van de zaak en het concept (foodsharing ) horen samen en dit aangevuld met een mooie verhouding kwaliteit en prijs maken van dit in Gent gelegen restaurant een unicum in zijn soort. De chef-kok heeft het in zich, om in welk concept ook de liefde en de het professionalisme in zijn gerechten te steken. Een dikke 10 is op zijn plaats Marc

di 12 maart 2019

F. uit Astene (Deinze)

Zoals altijd prima ! Wij hopen dat het vervolgverhaal ook een succes wordt

vr 01 maart 2019

J. uit Beveren-leie

Spijtig dat ze ermee stoppen.

di 26 februari 2019

H. uit Bredene

Super

za 16 februari 2019