no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

restaurant VOS

restaurant VOS

VOS bestaat vandaag uit een restaurant, een koffiebar en catering. Kwalitatieve verse producten gecombineerd met vakkennis en gedrevenheid zorgen doorheen het hele concept voor een gelukkige bezoeker. We ontvangen je dan ook graag bij ons of komen met evenveel plezier bij jou aan huis.

LUNCH & FOODSHARING
Elke middag kan je bij ons terecht voor een unieke, lichte en natuurlijk lekkere lunch. Wij maken van je middagpauze een waar genoegen. ’s Avonds kan je binnen ons foodsharing-concept dan weer een hele avond lang komen genieten van verschillende heerlijke gerechten samen met vrienden.

COFFEE & TEA
Koffie is zoveel meer dan het shot cafeïne waarmee je ’s ochtends wakker wordt. Samen met onze lokale koffiebrander zorgen we voor het genot van slow-koffies of korte, snelle espresso’s. Daarnaast bieden we een veelzijdige selectie thee. Keuze in overvloed dus om iets te drinken bij onze zelfgebakken taart.
  • BE-GUSTO
Stel een vraag
Beoordelingen

8.9

Gemiddelde score

  • 9.3/10   Kwaliteit
  • 9/10   Service
  • 8.5/10   Prijs/kwaliteit

Sven De Backer

Heerlijk eten in een super relaxe omgeving.

di 29 mei 2018

greet tuts

VOS is TOP! voor de eerste keer op een avond geweest en het was super! eten, bediening, kader, alles klopte! een dikke proficiat! Bedankt voor een mooie avond, VOS! Tot snel, Greetje Tuts-Lefebure

wo 16 mei 2018

Herwig Verhaest

Dit was van de eerste tot de laatste seconde genieten. Genieten van het kader, de bediening, maar vooral, want daar draait het toch om, van het super lekkere eten. Soms ja je ergens eten, en ga je weg met het gevoel dat je voor veel te veel geld héél middelmatig hebt gegeten. Hier, met het fantastische menu, ga je buiten met een big smile ! Een absolute aanrader.

di 15 mei 2018

G.

Gewoon de perfecte verzorgde lunch! Aangenaam kader. Vriendelijke efficiënte bediening. Lekker eten met een twist.

di 08 mei 2018