account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

restaurant VOS

restaurant VOS

VOS bestaat vandaag uit een restaurant, een koffiebar en catering. Kwalitatieve verse producten gecombineerd met vakkennis en gedrevenheid zorgen doorheen het hele concept voor een gelukkige bezoeker. We ontvangen je dan ook graag bij ons of komen met evenveel plezier bij jou aan huis.

LUNCH & FOODSHARING
Elke middag kan je bij ons terecht voor een unieke, lichte en natuurlijk lekkere lunch. Wij maken van je middagpauze een waar genoegen. ’s Avonds kan je binnen ons foodsharing-concept dan weer een hele avond lang komen genieten van verschillende heerlijke gerechten samen met vrienden.

COFFEE & TEA
Koffie is zoveel meer dan het shot cafeïne waarmee je ’s ochtends wakker wordt. Samen met onze lokale koffiebrander zorgen we voor het genot van slow-koffies of korte, snelle espresso’s. Daarnaast bieden we een veelzijdige selectie thee. Keuze in overvloed dus om iets te drinken bij onze zelfgebakken taart.
  • BE-GUSTO
Stel een vraag
Beoordelingen

9

Gemiddelde score

  • 9.3/10   Kwaliteit
  • 9.1/10   Service
  • 8.4/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Petter Van Raalte

Heerlijk genoten van de zeer smakelijke pinxtos lunch en de Ffijne persoonlijke en ongedwongen bediening. Goede wijn en cava voor een schappelijke prijs. Wij zaten ook nog eens heerlijk in de rustige binnentuin in de zon. Alom genieten.

za 13 oktober 2018

Ann DE ROO

De lunch was uitzonderlijk lekker en origineel. Topchef!

vr 12 oktober 2018

Sylvia Van peteghem

Zoals altijd: heerlijk!

vr 21 september 2018

Thomas D'havé

Excellence is not an act, it s a habit. Elke keer een top ervaring. Genieten.

za 15 september 2018