accountchevron downchevron leftpersonsno notificationsfriendscowno favoritesno search resultsno appointmentsno giftcardsdeletearrow rightsendcalendar

Restaurant Adriano

Contact

Een feest voor alle zintuigen, dat is wat een goed gerecht volgens ons moet zijn. Al jaren hebben wij een passie voor eten en wijn. In ons restaurant willen wij deze passie delen met onze gasten in een sfeervolle omgeving die recht doet aan de Italiaanse keuken.
Een goed gerecht staat of valt met goede ingrediënten. Daarom importeren wij zelf de mooiste producten uit Italië, zoals exclusieve Italiaanse kwaliteitswijnen uit verschillende wijngebieden, truffels uit Piëmonte en Umbrië en biologische geiten- en schapenkaas uit Sardinië. Zo zorgen wij steeds voor de beste ingrediënten om onze passie vorm te geven.

Zowel binnen in het restaurant als buiten op ons ruime terras heten wij u van harte welkom om te genieten van het vele moois dat de Italiaanse keuken te bieden heeft. Wij hopen u snel te mogen verwelkomen bij Adriano!
Koop cadeaubon
Stel een vraag
Beoordelingen

9.3

Gemiddelde score

  • 9.6/10Kwaliteit
  • 9.7/10Service
  • 8.8/10Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Ton de Boer

Een menukaart met prachtige gerechten. Wij hebben genoten van een diner met zowel een voor-, hoofd- als nagerecht en heerlijke bijpassende wijnen. De klantvriendelijkheid staat op een hoog peil. De verhouding prijs/kwaliteit is eveneens uitstekend.

vr 25 november 2022

S.

Heerlijk gegeten en gedronken en zeer attente bediening.

vr 25 november 2022

A.

Weer geweldig lekker gegeten. De service was in een woord geweldig. Tot de volgende keer

vr 18 november 2022

Ria Orsel-Delwig

Het eten was voortreffelijk met passende wijnen erbij.

za 12 november 2022