account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Restaurant Adriano

Restaurant Adriano

Een feest voor alle zintuigen, dat is wat een goed gerecht volgens ons moet zijn. Al jaren hebben wij een passie voor eten en wijn. In ons restaurant willen wij deze passie delen met onze gasten in een sfeervolle omgeving die recht doet aan de Italiaanse keuken.
Een goed gerecht staat of valt met goede ingrediënten. Daarom importeren wij zelf de mooiste producten uit Italië, zoals exclusieve Italiaanse kwaliteitswijnen uit verschillende wijngebieden, truffels uit Piëmonte en Umbrië en biologische geiten- en schapenkaas uit Sardinië. Zo zorgen wij steeds voor de beste ingrediënten om onze passie vorm te geven.

Zowel binnen in het restaurant als buiten op ons ruime terras heten wij u van harte welkom om te genieten van het vele moois dat de Italiaanse keuken te bieden heeft. Wij hopen u snel te mogen verwelkomen bij Adriano!
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.3

Gemiddelde score

  • 9.7/10   Kwaliteit
  • 9.6/10   Service
  • 8.6/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Jeroen Janssen

We hadden een tafeltje gereserveerd, om een speciale gelegenheid te vieren. Voortreffelijk eten met een uitstekende service. Volledig geslaagde avond.

do 02 juli 2020

Cis Doorman

Heerlijke avond gehad! Goed hoor, die mondkapjes.

ma 29 juni 2020

F.

Heel gezellig.en lekker. Dank Floor

zo 28 juni 2020

R.

Hoog Italiaans gastronomische niveau en zeer mooie wijnkaart! Echte aanrader.

za 27 juni 2020