account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Restaurant Adriano

Restaurant Adriano

Een feest voor alle zintuigen, dat is wat een goed gerecht volgens ons moet zijn. Al jaren hebben wij een passie voor eten en wijn. In ons restaurant willen wij deze passie delen met onze gasten in een sfeervolle omgeving die recht doet aan de Italiaanse keuken.
Een goed gerecht staat of valt met goede ingrediënten. Daarom importeren wij zelf de mooiste producten uit Italië, zoals exclusieve Italiaanse kwaliteitswijnen uit verschillende wijngebieden, truffels uit Piëmonte en Umbrië en biologische geiten- en schapenkaas uit Sardinië. Zo zorgen wij steeds voor de beste ingrediënten om onze passie vorm te geven.

Zowel binnen in het restaurant als buiten op ons ruime terras heten wij u van harte welkom om te genieten van het vele moois dat de Italiaanse keuken te bieden heeft. Wij hopen u snel te mogen verwelkomen bij Adriano!
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.4

Gemiddelde score

  • 9.7/10   Kwaliteit
  • 9.7/10   Service
  • 8.7/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

C.

Sfeervol restaurant, spontane bediening. Voor- en hoofdgerecht zeer smakelijk. Prijs is er ook naar;) We gaan zeker nog eens terugkomen.

za 25 juni 2022

Lisa Brandhorst

Een avondje bij Adriano is door het personeel en uiteraard door de kok, een avond om niet te vergeten! Een restaurant met een ziel waar veel liefde in zit!

do 23 juni 2022

Willem van Veen

Top, zoals altijd. Er zijn maar weinig koks, zoals Adriano. De smaken op het bord zijn duidelijk herkenbaar en volledig in harmonie en balans. Verder zijn Gea en haar staf hartelijk, vriendelijk en uiterst professioneel. Kortom het is altijd een feestje om bij Adriano te eten. Willem en Marina van Veen

ma 20 juni 2022

O.

heel goede service, persoonlijke aandacht. kwaliteit staat voorop

vr 17 juni 2022