account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Restaurant Adriano

Restaurant Adriano

Een feest voor alle zintuigen, dat is wat een goed gerecht volgens ons moet zijn. Al jaren hebben wij een passie voor eten en wijn. In ons restaurant willen wij deze passie delen met onze gasten in een sfeervolle omgeving die recht doet aan de Italiaanse keuken.
Een goed gerecht staat of valt met goede ingrediënten. Daarom importeren wij zelf de mooiste producten uit Italië, zoals exclusieve Italiaanse kwaliteitswijnen uit verschillende wijngebieden, truffels uit Piëmonte en Umbrië en biologische geiten- en schapenkaas uit Sardinië. Zo zorgen wij steeds voor de beste ingrediënten om onze passie vorm te geven.

Zowel binnen in het restaurant als buiten op ons ruime terras heten wij u van harte welkom om te genieten van het vele moois dat de Italiaanse keuken te bieden heeft. Wij hopen u snel te mogen verwelkomen bij Adriano!
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.3

Gemiddelde score

  • 9.6/10   Kwaliteit
  • 9.7/10   Service
  • 8.7/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

W.

Het was weer uitmuntend en gezellig

zo 11 oktober 2020

Agnes Versteegen

Super authentiek en met eerlijke en zorg uitgezochte producten, seizoens gebonden en een ongedwongen en persoonlijke sfeer.

vr 09 oktober 2020

Nicole Gerrits

Heel goed geadviseerd. Vriendelijk personeel dat in is voor een praatje! Een heerlijke avond om van te genieten!

ma 05 oktober 2020

R.

Excellent. Prima sfeer ondanks COVID-19. Uitstekende service. Goede kok!

ma 05 oktober 2020