account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Restaurant Adriano

Restaurant Adriano

Een feest voor alle zintuigen, dat is wat een goed gerecht volgens ons moet zijn. Al jaren hebben wij een passie voor eten en wijn. In ons restaurant willen wij deze passie delen met onze gasten in een sfeervolle omgeving die recht doet aan de Italiaanse keuken.
Een goed gerecht staat of valt met goede ingrediënten. Daarom importeren wij zelf de mooiste producten uit Italië, zoals exclusieve Italiaanse kwaliteitswijnen uit verschillende wijngebieden, truffels uit Piëmonte en Umbrië en biologische geiten- en schapenkaas uit Sardinië. Zo zorgen wij steeds voor de beste ingrediënten om onze passie vorm te geven.

Zowel binnen in het restaurant als buiten op ons ruime terras heten wij u van harte welkom om te genieten van het vele moois dat de Italiaanse keuken te bieden heeft. Wij hopen u snel te mogen verwelkomen bij Adriano!
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.4

Gemiddelde score

  • 9.7/10   Kwaliteit
  • 9.6/10   Service
  • 8.8/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

E.

Een échte, oprechte Italiaanse restaurant met uitstekende bediening en prachtige gerechten. Elke keer dat wij binnenkomen is het feest, het diner was vandaag zoals iedere keer simpelweg zalig!

vr 22 oktober 2021

Anja Gosman

Het is altijd een feestje om hier te mogen eten. Je proeft de liefde voor koken van de kok in het eten. De gastvrijheid is enorm. Een aanrader.

vr 15 oktober 2021

M.

Blijft een van de beste authentieke Italianen van Nederland!

vr 15 oktober 2021

Robert De Jong

Eindelijk na lange tijd de moeite genomen om Adriano te bezoeken. Spijt van om niet eerder te gaan dineren. Heerlijk Italiaanse menu met bijpassend glas wijn. Bonno!

zo 10 oktober 2021