no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Restaurant Taste Bij Dirk

Restaurant Taste Bij Dirk

De naam Taste zegt het al

Gasten komen proeven van de gerechten en de sfeer die wij te bieden hebben. Maar dan op een onorthodoxe manier; zonder menukaart, je hoeft alleen maar aan te geven hoeveel gerechten je graag wil. Dit kan variëren van 3 tot 6 gangen. Vertel ons waar je niet van houdt of waar je allergisch voor bent en wij houden er rekening mee. Zo kunnen de koks helemaal hun gang gaan en je verrassen met verschillende gerechten.

Alle gerechten à €11,50 zijn gebaseerd op voorgerechten met een klein aantal garnituren per bord, geen liflafjes, echte eerlijke en heerlijke producten die je kunt combineren met een goed glas wijn. De koks werken met verschillende seizoenproducten en alle gerechten wisselen wekelijks, dus de creativiteit van de keukenbrigade speelt een zeer belangrijke rol.

Onze keuken is grotendeels open, zodat iedereen precies kan zien wat er gebeurt en er is live cooking vanuit de kitchen bar in het midden van het restaurant als extra beleving voor de gasten.
Wij vinden een goede prijs-kwaliteit verhouding enorm belangrijk, daarom is bij ons alles tot in de puntjes verzorgd, van het servies en de inrichting tot ons personeel.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9

Gemiddelde score

  • 9.7/10   Kwaliteit
  • 9.3/10   Service
  • 7.9/10   Prijs/kwaliteit

H.

Heerlijk gegeten!

zo 13 mei 2018

M.

Wij hebben genoten van ons bezoek aan "taste bij Dirk' . Het eten was uitstekend en de bediening zorgzaam en vriendelijk . Team van " taste bij Dirk" bedankt . M.v.gr. Marcel en Jeanne

do 10 mei 2018

F.

Super gegeten

vr 02 maart 2018

R.

In één woord: fantastisch!! Wat een geweldige mensen, producten en ambiance. Wij hebben heerlijk gegeten en komen graag nog een keer!

do 01 maart 2018