accountchevron downchevron leftpersonsno notificationsfriendscowno favoritesno search resultsno appointmentsno giftcardsdeletearrow rightsendcalendar

Restaurant Morille

Contact

Onze gerechten zijn grotendeels botanisch, afkomstig uit onze eigen moestuin, uit het wild en soms van kwekers en telers vlakbij. Een enkel gerecht wordt aangevuld met een lokaal en eerlijk stukje vis, vlees of wild. Daarnaast worden dierlijke producten als zuivel, eieren en honing gebruikt. Smaakmakers en condimenten als azijn en kombucha maken we zelf of komen van dichtbij. We streven er naar om alleen producten te gebruiken afkomstig binnen een straal van 15 kilometer. Duurzaamheid, puurheid, groen en lokaal zijn erg belangrijk. Dat laten we ook zien met ons lidmaatschap van Euro-Toques en ons ambassadeurschap van de GoodFish Foundation. Het aanbod van moestuin, veld, zee, bos en duin bepaalt het menu. En daarvan willen we u zoveel mogelijk laten proeven. Het menu bestaat uit 14 verfijnde creaties uit de natuur, van aperitiefhapjes tot amuses, gerechtjes tot en met het dessert. Optioneel kunnen lekkernijen als Zeeuwse oesters en Nederlandse kaas besteld worden.
  • Regionaal
  • Gault&Millau
  • Vegetarisch
Stel een vraag
Beoordelingen

9.6

Gemiddelde score

  • 9.9/10Kwaliteit
  • 9.6/10Service
  • 9.3/10Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

L.

Zeer aparte combinaties van gerechten. Je gaat niet uit eten, je beleeft een avondvullend programma culinair entertainment!

za 27 mei 2023

Anja Haarhuis

Wat een fantastisch restaurant. Heerlijke schilderijtjes aan gerechten met ingrediënten uit de omgeving. Puur, lust voor het oog en vooral genieten.

wo 24 mei 2023

Marloes Matthijssen

Gulle gastvrijheid, verrassende gerechten en alles van dichtbij. Zelfs de wijn!

wo 17 mei 2023

Paul Berer

Elke keer weer verrassend en vernieuwend. Topper dit keer was de koffieloze koffie. Een smaak sensatie en eigenlijk beter dan koffie.

za 13 mei 2023