account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Truffelaer

Truffelaer

Smaakvolle gerechten, mooie wijnen en een gastvrije, ongedwongen sfeer: dat is Truffelaer Veldhoven.
In ons gezellige restaurant draait alles om genieten. Van de beste dagverse producten bereiden wij verrassende gerechten met een opvallend pure smaak. Onder invloed van de Bourgondische, de Franse en de Italiaanse keuken biedt onze kaart een opvallende combinatie van mooie klassiekers en bijzondere nieuwkomers. Vlees, vis en vegetarisch. Onze gerechten worden met passie bereid en met zorg gepresenteerd.

Bij Truffelaer Veldhoven bent u van harte welkom voor een ontspannen lunch, een uitgebreid diner of een gezellige borrel met een hapje. Ons stijlvolle pand heeft een aangenaam intieme sfeer. De uitstraling is klassiek, de inrichting modern en warm. Op ons terras kunt u optimaal profiteren van de mooiste dagen van het jaar. Ook hier vormen onze uitstekende keuken, vriendelijke bediening en comfortabele stoelen de juiste ingrediënten voor een heerlijke avond met de smaak van het goede leven. Ervaar het zelf! Kom genieten bij Truffelaer Veldhoven.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9

Gemiddelde score

  • 9.3/10   Kwaliteit
  • 8.9/10   Service
  • 8.8/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Henk Coppens

Heerlijk genoten van verrassingsmenu. Perfecte service

za 28 augustus 2021

M.

Prima eten (verrassingsmenu) voor een mooie prijs!

wo 25 augustus 2021

Paul Annegarn

Heerlijk en gezellig gegeten! Goede kwaliteit van het eten en adequate bediening.

za 21 augustus 2021

Karin Venverloo

We vierden de 61e huwelijksdag van mijn ouders. Prachtige, rustige royale tafel was voor ons uitgezocht, zodat we gezellig konden praten. Veel flexibiliteit bij de bediening en kok voor onze wensen. Persoonlijke tip: beetje verstopt op de kaart, maar ze hebben een meer dan uitstekend vegetarisch menu. Mag van mij een prominente plaats op de kaart krijgen nu er steeds meer mensen op zoek zijn naar restaurants waar veel aandacht is voor de niet-vlees/vis eters. Aanrader!

wo 18 augustus 2021