accountchevron downchevron leftpersonsno notificationsfriendscowno favoritesno search resultsno appointmentsno giftcardsdeletearrow rightsendcalendar

Zeeuw & Schot Bar and Restaurant

Contact

Wij zijn een casual fine dining restaurant en cocktail. Wij bieden een creatief lunch-pairingmenu van 6,7 en 8 gangen met gepaarde cocktails of non-alcoholische dranken. We kijken er naar uit je te zien!
  • € 50 - 100
Stel een vraag
Beoordelingen

8.9

Gemiddelde score

  • 9.4/10Kwaliteit
  • 8.8/10Service
  • 8.4/10Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

M.

We werden op onze wenken bediend door Randy zelf. Door een last minute canceling van een grote groep hadden we het restaurant bijna voor ons alleen, er was nog een stelletje. Was voor ons een leuke ervaring. De liefde voor zijn vak en de meegenomen ervaring uit de sterrenkeuken zijn duidelijk terug te vinden in de overheerlijke gerechten. De culinaire kunstwerkjes werden vergezeld door een reeks bijzondere cocktails, weer eens wat anders dan een wine pairing. Dit was voor ons de tweede keer dat we hier gegeten hebben en wederom hebben we genoten.

vr 16 september 2022

H.

Zeeuw & Schot is een fantastische aanvulling op het aanbod in Amsterdam. Hier wordt verfijnd en op hoog niveau gekookt: creatieve en lichte gerechtjes volgen elkaar op. Echt verrassend!

do 25 augustus 2022

E. uit Amsterdam

Geweldig eten, heerlijke bijpassende wijnen/cocktails en een uitstekende service!! Zeker een aanrader!

ma 08 augustus 2022

L.

Met zeven vrienden hadden wij een fantastische culinaire avond bij Zeeuw & Schot. Alle zeven gangen van het menu waren verrassend, verfijnd en even smaakvol.De wijnen waren heerlijk, de cocktails origineel, passend bij het gerecht en geweldig. Alle gerechten werden op enthousiaste wijze opgediend en toegelicht. Toen bij een gerecht bleek dat een van ons allergisch was voor een van de ingrediënten werd het gerecht zonder omhaal teruggehaald en in no time vervangen door een al even smaakvol alternatief. Klasse! Het restaurant ligt op een mooie, rustige plek. Binnen hangt er een zeer prettige sfeer. Binnenkort gaan we nog een keer

za 06 augustus 2022