account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Blink

Blink

Het pand waarin de nieuwe uitbaters hun restaurant creëerden was voorheen een slotenmakerwinkeltje. Een trendy, origineel interieur met als blikvanger het toneeldoek van de Eifeltoren en de passerel trekt de aandacht wanneer je de blink binnenwandelt. Naast het concept van een creatieve lichte keuken op basis van verse seizoenproducten, zorgt de ervaren chef Philippe Hendrickx ervoor dat elk bord een uitstraling heeft door nu en dan met een oosters accent te werken.Ondanks het restaurant in het centrum van Strombeek-Bever gelegen is, beschikt het over een gezellig,zuiders getint binnentuintje, waar de beplanting in de zomer voor de nodige schaduw en verkoeling zorgt. Eveneens kunnen zakenmensen en groepjes van max. 12 personen terecht in een aparte ruimte voor vergaderingen en culinair te onthaasten.
  • Afhalen
  • Gault&Millau
  • Laadpaal auto
  • Duvel steunt de horeca cadeaubonactie
Takeaway
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.4

Gemiddelde score

  • 9.6/10   Kwaliteit
  • 9.5/10   Service
  • 9.1/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

D.

Komen zeker nog terug!!

wo 26 februari 2020

Monique Vandevandel

Nous avons été très bien accueilli et avons une très belle table, Le service super car la patronne est seule pour nous servir et le repas était succulent. Merci encore pour cette soirée.

vr 24 januari 2020

Iris Vangoidsenoven

lekker en goede bediening, verlichting zou beter kunnen

vr 27 december 2019

INGRID WOUTERS

De Kerstmenu was héél lekker; fris en verfijnd zoals iedere keer ! Iedereen is met een gelukkig gevoel :-) van tafel gegaan. Het was een gezellig Kerstdineeke onder familie.

wo 25 december 2019