account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Blink

Blink

Het pand waarin de nieuwe uitbaters hun restaurant creëerden was voorheen een slotenmakerwinkeltje. Een trendy, origineel interieur met als blikvanger het toneeldoek van de Eifeltoren en de passerel trekt de aandacht wanneer je de blink binnenwandelt. Naast het concept van een creatieve lichte keuken op basis van verse seizoenproducten, zorgt de ervaren chef Philippe Hendrickx ervoor dat elk bord een uitstraling heeft door nu en dan met een oosters accent te werken.Ondanks het restaurant in het centrum van Strombeek-Bever gelegen is, beschikt het over een gezellig,zuiders getint binnentuintje, waar de beplanting in de zomer voor de nodige schaduw en verkoeling zorgt. Eveneens kunnen zakenmensen en groepjes van max. 12 personen terecht in een aparte ruimte voor vergaderingen en culinair te onthaasten.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.3

Gemiddelde score

  • 9.3/10   Kwaliteit
  • 9.5/10   Service
  • 9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Katia Foy

Service excellent, jolie endroit, avec une terasse agréable.

zo 04 augustus 2019

Claire Hoste

Zoals altijd : zeer lekker eten,, zeer vriendelijke gastvrouw, verzorgde bediening en aangename zaal. In één woord : uitstekend.

za 01 juni 2019

K. uit Dendermonde

Heel gezellig etentje met dank aan de Blink! mensen voor het lekkere eten, de super wijnen en de attente bediening.

za 27 april 2019

I. uit Grimbergen

Een aanrader. De All-in Menu was weer af. Veel groentjes, vis en vlees, mooie combinaties. Weer héél lekker gegeten. Iedereen was blij. Nogmaals bedankt voor de kleine attentie voor schoonmama :-)

vr 12 april 2019