account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Blink

Blink

Het pand waarin de nieuwe uitbaters hun restaurant creëerden was voorheen een slotenmakerwinkeltje. Een trendy, origineel interieur met als blikvanger het toneeldoek van de Eifeltoren en de passerel trekt de aandacht wanneer je de blink binnenwandelt. Naast het concept van een creatieve lichte keuken op basis van verse seizoenproducten, zorgt de ervaren chef Philippe Hendrickx ervoor dat elk bord een uitstraling heeft door nu en dan met een oosters accent te werken.Ondanks het restaurant in het centrum van Strombeek-Bever gelegen is, beschikt het over een gezellig,zuiders getint binnentuintje, waar de beplanting in de zomer voor de nodige schaduw en verkoeling zorgt. Eveneens kunnen zakenmensen en groepjes van max. 12 personen terecht in een aparte ruimte voor vergaderingen en culinair te onthaasten.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.6

Gemiddelde score

  • 9.7/10   Kwaliteit
  • 9.7/10   Service
  • 9.3/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

J. uit Grimbergen

Leuk zitten, lekker eten, prijs/kwaliteit top!

do 14 februari 2019

D.

Perfecte avond, zoals steeds uitmuntende gerechten en dito bediening... Het kon niet beter!

do 10 januari 2019

E. uit Hingene

Wij hebben genoten van een gezellige maar vooral lekkere avond in Blink. Het eten was uitstekend en de bediening super, bedankt voor deze aangename avond! Dit restaurant is een aanrader en wij komen zeker terug!

za 05 januari 2019

I. uit Grimbergen

Zoals altijd heeft de kok een lekkere lunch gecreëerd ! Rustig zitten om te blijven na keuvelen.

do 03 januari 2019