account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Blink

Blink

Het pand waarin de nieuwe uitbaters hun restaurant creëerden was voorheen een slotenmakerwinkeltje. Een trendy, origineel interieur met als blikvanger het toneeldoek van de Eifeltoren en de passerel trekt de aandacht wanneer je de blink binnenwandelt. Naast het concept van een creatieve lichte keuken op basis van verse seizoenproducten, zorgt de ervaren chef Philippe Hendrickx ervoor dat elk bord een uitstraling heeft door nu en dan met een oosters accent te werken.Ondanks het restaurant in het centrum van Strombeek-Bever gelegen is, beschikt het over een gezellig,zuiders getint binnentuintje, waar de beplanting in de zomer voor de nodige schaduw en verkoeling zorgt. Eveneens kunnen zakenmensen en groepjes van max. 12 personen terecht in een aparte ruimte voor vergaderingen en culinair te onthaasten.
  • Afhalen
  • Laadpaal auto
  • Terrassen
Afhalen
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.2

Gemiddelde score

  • 9.2/10   Kwaliteit
  • 9.4/10   Service
  • 8.9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Joske Hendrickx

Alweer uitstekend en telkens toch opnieuw verrassend, op naar de volgende keer.

za 21 mei 2022

C.

Zoals altijd een heerlijke maaltijd (lunch) en dit keer op een zonovergoten terras, in het gezelschap van de vijgenboom... Zalig !

vr 06 mei 2022

Stefanie Knaepen

Het was een fantastische avond!

za 30 april 2022

G.

Zeer vriendelijk en lekker.

do 28 april 2022