account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Restaurant Culinair

Restaurant Culinair

De kunst van het koken
Wij heten u van harte welkom op onze vernieuwde website.
Met deze site willen wij proberen om een overzicht te geven van ons restaurant alsook van onze menu's.
Wij hopen dat wij met deze informatie uw smaakpapillen kunnen prikkelen en dat wij u binnenkort kunnen begroeten.

Hoe het allemaal begon...
De chef, Steven Dehaeze, geboren op 7 januari 1976, leerde het vak al van kleinsaf kennen in zijn ouderlijke woonst. De smaak om in de horeca te werken kwam er al snel en daarom begon hij al gauw zijn studies aan de hotelschool "Ter Groene Poorte" in Brugge. Na zijn studies leerde hij de fijne knepen van het vak bij grootmeesters zoals, Stefaan Boxy's (restaurant Boxy's / Kortrijk) en bij Eddy Vandekerckhove (restaurant Gastronomisch Dorp / Marke).

In november 1997 is het dan allemaal snel gegaan, toen kregen Steven en Lisa de kans om hun restaurant te openen, maar dan in Rekkem. Zij waren gevestigd naast restaurant "Au Beau Jardin" en daar bouwden zij mee aan een gastronomische vleugel. In die periode kregen zij een kans om hun kunnen te tonen, alsook om een trouw cliënteel op te bouwen.

In maart 2002 was het grote moment aangebroken, om hun klanten nog beter ten dienste te staan verhuisden zij naar Lauwe, ze waren niet langer meer de gastronomische vleugel, maar werden een stijlvol restaurant waar mensen met plezier naar toekomen.

2015 : We mogen beweren dat we een eigen stijl en visie op de hedendaagse gastronomie hebben. We eren de produkten en laten deze tot hun recht komen in een vernieuwende keuken.
  • Afhalen
  • Gault&Millau
  • Lipton steunt de horeca cadeaubonactie
  • Duvel steunt de horeca cadeaubonactie
Takeaway
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.5

Gemiddelde score

  • 9.8/10   Kwaliteit
  • 9.6/10   Service
  • 9.1/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Wesley Ryckoort

We zijn zeer goed onrvangen geweest, vanaf we binnen gekomen zijn, het eten was subliem, en overweldigend, alles tot in de puntjes verzorgd, dit restaurant straalt klasse en elegantie uit

za 04 juli 2020

Peter Decock

prijs/kwaliteit een topper. Gerechten zijn verfrissend. Bediening en gastvrouw top. Absoluut een aanrader.

do 02 juli 2020

S. uit Waregem

Heel lekker gegeten. Prijs/kwaliteit zeker een topper in de streek. Van begin tot bij de koffie een mooi verfijnde keuken op smaak!

za 20 juni 2020

D. uit Lauwe

Steven, Lisa en team, zoals steeds enorm genoten van jullie ontvangst, fijne borden met smaakexplosies en de leuke babbel! De voorzorgsmaatregelen tijdens deze vreemde periode zijn zeker aanwezig maar blijft sfeervol en aangenaam.

vr 19 juni 2020