account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Karwij

Karwij

We schrijven juni 2012 wanneer voor het eerst de deur wordt geopend van restaurant Karwij gelegen in een karaktervol hoekpand aan de Dageraadplaats in de wijk Zurenborg van Antwerpen.

Doelbewust kiest het gepassioneerd koppel Bram en Kiki vol passie 100% voor het concept bistronomie. Het interieur ademt gezellige nostalgie uit dankzij het typische houten meubilair in combinatie met de authentieke patroontegels.

Chef Bram werkt met eerlijke producten in een wekelijks wisselende kleine krijtbordkaart aan erg democratische prijzen. Het duurste gerecht op de kaart bedraagt €25,- terwijl de 2-gangen lunch slechts € 19,5 kost. De gastvrouw zorgt voor een attentvolle, enthousiaste en persoonlijke bediening en begeleidt u vlot in uw wijnkeuze.

Bij mooi weer is het hier genieten op het terras en snuift men de aantrekkelijke cosmopolitische sfeer van Zurenborg op. Dit adres mag u niet vergeten.

© Bistronomie
  • Bistronomie
  • BE-GUSTO
Stel een vraag
Beoordelingen

9.5

Gemiddelde score

  • 9.7/10   Kwaliteit
  • 9.7/10   Service
  • 9.1/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Guy Van Raemdonck

Heel gezellig, Kiki is communicatief en heel aangenaam in de omgang. Toffe ervaring.

za 12 mei 2018

M. uit Malle

zeer vriendelijk en correct

di 08 mei 2018

B.

Zoals altijd nog steeds een lekkere keuken en vriendelijke bediening! Spijtig dat Karwij ermee stopt!

vr 04 mei 2018

K.

Heel lijke eten, zalug terras en gastvrouw met een groot hart en een grote lach ... een perfecte avond!

vr 20 april 2018