account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Runway 26=08

Runway 26=08

RESTAURANT RUNWAYEen huiselijke omgeving, verrassende kaart en uniek panorama-uitzicht. Verwen uw smaakpapillen en geef uw ogen de kost! Of u nu komt lunchen, dineren, feesten of vergaderen, Restaurant Runway 26=08 staat garant voor genieten.

Een bezoek aan Restaurant Runway is een ervaring op zich. Vanuit elke hoek van ons restaurant heeft u fraai uitzicht op de start- en landingsbaan van luchthaven Oostende-Brugge. U kunt de vliegtuigen bijna aanraken!
Stel een vraag
Beoordelingen

8.7

Gemiddelde score

  • 8.9/10   Kwaliteit
  • 9/10   Service
  • 8.4/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

M.

Fantastisch eten, vriendelijk personeel, zeer behulpzaam.

do 23 januari 2020

J. uit Denderleeuw

Zeer lekker en heel vriendelijke service. Ons zien ze zeker terug.

za 16 november 2019

C.

Zeer lekker, heel vriendelijke bediening. Door file waren we heel wat later dan voorzien, werden hartelijk begroet en medewerkers informeerden hoeveel tijd we nog hadden om te eten gezien we een vlucht moesten halen op de luchthaven. We werden heel vlot bediend en konden op tijd vertrekken. Dit was niet ons eerste bezoek, maar dit is zeker ons vaste stek in Oostende.

zo 25 augustus 2019

Danny Van Hollebeke

Aperitief op terras met zes, na lang wachten de drankkaart gekregen. Terug lange wachttijd vooraleer de bestelde gin tonic werd gebracht, maar dan zonder de tonic... eenmaal binnen aan tafel komt de kelner de bestelling opnemen, maar hadden nog geen menukaart gekregen. Uiteindelijk bestelling maar na tien minuten komt de kelner zeggen dat vier gerechten niet meer voorradig zijn. Opnieuw keuzes gemaakt van de nogal zeer beperkte kaart die nog prijzig is. Bij de vleesgerechten wordt niet gevraagd hoe het gebakken moet zijn en er wordt ons ook geen wijn kaart gegeven. De gerechten komen reeds op tafel als ons wordt gevraagd als er wijn moet zijn..... en tot slot bij het dessert weerom het zelfde verhaal dat bepaalde desserts niet kunnen besteld worden.... Het enige vlotte verloop was dat van de rekening, toch iets dat nog voorradig was en in eenmaal aan tafel werd gebracht. Tot nooit meer.

za 01 juni 2019