account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Sané Thermen

Sané Thermen

Een goede gezondheid heeft alles te maken met een goede levensstijl. Wij bieden graag een helpende hand in het bereiken van uw optimale mentale en lichamelijke vitaliteit. Daarom draait het bij Sane Thermen allemaal om een totaalbeleving. Alles heeft te maken met evenwicht en harmonie in het leven. U komt bij ons kuuroord niet alleen tot rust maar bovendien bieden we een waaier van erkende behandelingen en massages aan. Hierbij gaan een goedlachse, vriendelijke bediening en culinaire hoogstandjes hand in hand. Ons hecht team van 27 staat iedere dag van de week klaar om u te ontvangen met een glimlach.

Kortom: Versterk en bewaak uw fysieke en mentale gezondheid en voel u welkom bij Sané Thermen in Tongeren.
Stel een vraag
Beoordelingen

9

Gemiddelde score

  • 9.2/10   Kwaliteit
  • 9/10   Service
  • 8.7/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Petra Mottie

Aurore is echt TOP! Beste massage ooit. Ik hoop dat ik haar volgende keer terug heb :-)

vr 06 maart 2020

Jean Paul Legentil

Rien à redire. Nous avons passé une excellente après-midi. Nous reviendrons assurément.

zo 01 december 2019

C.

Ik heb er écht van genoten. Het personeel was heel vriendelijk, een verscheidenheid aan sauna's, optie om je te laten masseren, heerlijk gegeten ook.. En ook de lockers waarin je je kleren kan verbergen zijn technologisch: met een armbandje open en sluit je het. Het enige minpuntje was dat het toch wel erg prijzig werd alles samen. Maar goed, een mens mag ook wel eens genieten. Als het goedkoper was, zou ik vaker komen naar hier. Een aanrader!

zo 22 september 2019

Elisabeth Menten

Vriendelijke receptionist! De gelaatsverzorging was top!

zo 28 juli 2019