accountchevron downchevron leftpersonsno notificationsfriendscowno favoritesno search resultsno appointmentsno giftcardsdeletearrow rightsendcalendar

Sauna Ambiente

Contact

Social media

Gezelligheid, sfeer en verwennerij... Intimiteit, een onderonsje met vrienden of collega’s, een luie zondagochtend met het hele gezin of een bijzonder avondje uit met jouw partner, momenten die je niet altijd wil delen met anderen... dat tikkeltje privacy en luxe is wat Sauna Ambiente u biedt! Het privécomplex geeft u een gevoel van welbehagen, dat zich uit in warme kleuren en zuivere, verfijnde en pure vormen. En dat heeft alles te maken met het unieke concept. Ambiente, uitgekiend design... Volledig voor jou alleen... een stijlvol eiken poolhouse met panoramische droge sauna, een infrarood sauna, hammam, relaxruimte met sfeerhaard, minibar, privétuin met zwembad en relaxzetels en een ruime overdekte jacuzzi. De blikvanger hier is zonder twijfel het prachtige mozaïeken overloopzwembad met sfeervol lichteffect. Languit relaxen kan in de comfortabele zetels die langs het zwembad staan opgesteld...
 • Jacuzzi
 • Buitenzwembad
 • Hammam
 • Stoomcabine
 • Infraroodcabine
 • Jacuzzi
 • Buitenzwembad
 • Stoomcabine
 • Infraroodcabine
Stel een vraag
Last minutes

Sauna 2,5u

voor 2 personen

vr 3 februari 2023

15:00

Inclusief gebruik van Turks stoombad, droge panoramische sauna, infrarood sauna, jacuzzi en incl. gebruik van witte badjas, saunalaken, douchehanddoek, slippers, douchegel en shampoo. Uw reservatie is geldig na INSTANT betaling van het voorschot bij reservatie of andere afspraak met Sauna Ambiente op 0479231947. Diverse arrangementen vindt u op onze website. Een kadobon kan voor deze actie niet gebruikt worden. Meer info zie onze website. Wij zijn een Adults Only wellness ! Bij hevige regen, storm en vriesweer kan het zwembad gesloten worden.

Sauna 3u

voor 2 personen

vr 3 februari 2023

18:30

Inclusief gebruik van alle sauna faciliteiten, jacuzzi, badjas, saunalaken, douchehanddoek, douchegel en shampoo. Uw reservatie is geldig na INSTANT betaling van het voorschot bij reservatie of andere afspraak met Sauna Ambiente. Diverse arrangementen vindt u op onze website. Een kadobon kan voor deze sessie niet gebruikt worden. Meer info zie onze website. Wij zijn een Adults Only wellness ! Bij hevige regen, storm, vriesweer en koude is het buiten zwembad gesloten.

Sauna 2,5u

voor 2 personen

za 4 februari 2023

10:30

PROMO : Inclusief gebruik van alle sauna faciliteiten, jacuzzi, badjas, saunalaken, douchehanddoek, douchegel en shampoo. Uw reservatie is geldig na INSTANT betaling van het voorschot bij reservatie of andere afspraak met Sauna Ambiente. Diverse arrangementen vindt u op onze website. Een kadobon kan voor deze sessie niet gebruikt worden. Meer info zie onze website. Wij zijn een Adults Only wellness ! Het buiten zwembad is deze week gesloten omwille van de koude.

Sauna 3u

voor 2 personen

za 4 februari 2023

18:00

Inclusief gebruik van alle sauna faciliteiten, jacuzzi, badjas, saunalaken, douchehanddoek, douchegel en shampoo. Uw reservatie is geldig na INSTANT betaling van het voorschot bij reservatie of andere afspraak met Sauna Ambiente. Diverse arrangementen vindt u op onze website. Een kadobon kan voor deze sessie niet gebruikt worden. Meer info zie onze website. Wij zijn een Adults Only wellness ! Bij hevige regen, storm, vriesweer en koud weer is het buiten zwembad gesloten.

Beoordelingen

9.7

Gemiddelde score

 • 9.8/10Kwaliteit
 • 9.9/10Service
 • 9.5/10Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

M. uit Kessel

We komen hier af en toe en we zijn nog geen enkele keer ontevreden geweest.

do 29 december 2022

I. uit SLEIDINGE

Je kwam binnen in de ideale sfeer voor een momentje rust, ontspanning,... Alles bij de hand voor een totaal beleving

zo 18 december 2022

Petra Wils

Fantastisch sauna en super lieve gastvfrouw

do 24 november 2022

Griet Van Bijlen

Het is echt een mooie gezellige en zeer propere sauna. Het was zalig en ontspannend. Het ontbijt was ook heel lekker. De tijd gaat veel te snel daar.

ma 14 november 2022