account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Sauna De Bron

Sauna De Bron

Kom je herbronnen in sauna- en wellnesscenter 'de Bron'. Hier vindt u nieuwe vitaliteit en levenslust. Het nemen van een sauna is een natuurlijke bron van gezondheid en welzijn en heeft invloed op ons gehele lichaamsorganisme. De sauna stimuleert het hart en bloedsomloop, werkt mee aan het versterken van de bovenste en onderste luchtwegen, verzacht reumatische klachten en voorkomt griepinfecties. Door een diepwerkende reiniging en celvernieuwing bloeien uw huid en teint weer op.
Sinds april 2008 werd een volledig nieuw wellnesscenter ingericht. U komt er volledig tot rust bij een heerlijke massage, een pakking, een peeling, een lichaams- of gelaatsverzorging, enz...
Laat uw lichaam op reis gaan ....

Sauna- en Wellnesscenter 'de Bron' is een sfeervol saunacenter enkel privé af te huren op afspraak. Wij willen U in alle rust en intimiteit laten genieten van onze accommodatie, met z'n tweetjes, in gezinsverband of met vrienden. Uiteraard dient U steeds vooraf te reserveren.
Stel een vraag
Last minutes

Sauna

voor 2 personen

ma 24 september 2018

20:00

Beoordelingen

9.8

Gemiddelde score

  • 9.8/10   Kwaliteit
  • 10/10   Service
  • 9.7/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

S. uit Torhout

Tiptop! Alles heel netjes! Vriendelijke mensen.

wo 21 maart 2018

Benjamin Sophie Popelier Ulin

Genieten in de pure zin van het woord, een fantastische uitleg bij aankomst, en dan drie uurtjes herladen en genieten van deze prachtige accommodatie.

vr 16 maart 2018

Waldo Hoedt

Alles perfect in orde. Komen hier zeker terug 👍

do 08 maart 2018

J. uit Hooglede

Een hartelijke ontvangst met goede uitleg, zeer proper en net. Een aanrader !

do 23 november 2017