account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Savoury

Savoury

Restaurant Savoury staat voor stijlvol uit eten in een Engels landhuis dat rust en klasse uitstraalt.

Chef-kok Kris Lauryssen presenteert zijn gasten een eerlijke Franse kaart met veel respect voor de basisproducten. Verzorgde, met liefde gemaakte gerechten worden geserveerd in een sfeervol kader.

Savoury presenteert zijn gasten elke maand drie menu's die telkens worden aangepast aan de seizoenen. Alles wat op de tafel komt, wordt ambachtelijk gemaakt, tot de koekjes bij de koffie toe. Het tekent de passie waarmee Kris Laureyssen achter zijn vuur staat. Het restaurant profileert zich niet als big business, maar als een gezellige plek waar u in alle rust kan genieten van verzorgde Franse gerechten.
  • Gault&Millau
  • Gault&Millau Discovery Cheque
Stel een vraag
Beoordelingen

9.6

Gemiddelde score

  • 9.7/10   Kwaliteit
  • 9.7/10   Service
  • 9.3/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

J. uit Merksplas

het was een super diner, geweldig dat we buiten konden blijven eten. ze sparen geen moeite om het je naar je zin te maken.

za 19 september 2020

W. uit Turnhout

Dat het prachtig weer was kregen we er nog gratis bij, heerlijk toeven in de tuin.

zo 13 september 2020

Jozef Konings

Top!

wo 09 september 2020

Peter Verbeek

Lunchmenu met aangepaste wijnen gekozen. Zowel de lunch als de wijnen waren geweldig. Heel lekkere en mooi geserveerde gerechtjes. Bij elke wijn een professionele uitleg. Ook het exclusieve aardewerk/keramiek waren een plezier om uit te eten. Van mij krijgen ze alvast een ster ;)

do 27 augustus 2020