account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Savoury

Savoury

Restaurant Savoury staat voor stijlvol uit eten in een Engels landhuis dat rust en klasse uitstraalt.

Chef-kok Kris Lauryssen presenteert zijn gasten een eerlijke Franse kaart met veel respect voor de basisproducten. Verzorgde, met liefde gemaakte gerechten worden geserveerd in een sfeervol kader.

Savoury presenteert zijn gasten elke maand drie menu's die telkens worden aangepast aan de seizoenen. Alles wat op de tafel komt, wordt ambachtelijk gemaakt, tot de koekjes bij de koffie toe. Het tekent de passie waarmee Kris Laureyssen achter zijn vuur staat. Het restaurant profileert zich niet als big business, maar als een gezellige plek waar u in alle rust kan genieten van verzorgde Franse gerechten.
  • Gault&Millau
  • Gault&Millau Discovery Cheque
  • Terrassen
Stel een vraag
Beoordelingen

9.5

Gemiddelde score

  • 9.7/10   Kwaliteit
  • 9.6/10   Service
  • 9.2/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

L. uit Rijkevorsel

Zeer mooie en gezellige omkadering! Vriendelijke bediening, heerlijke wijnen, het eten was enorm lekker en mooi gepresenteerd. Kortom subliem, voor herhaling vatbaar!

za 27 november 2021

I. uit Beerse

Onze avond was 100% geslaagd! We voelden ons culinair in de watten gelegd en hadden een échte feel good avond. Bedankt aan heel het team en tot ziens!

za 27 november 2021

J. uit turnhout

Lekkere gerechten en fijne bediening !!

za 27 november 2021

K.

Zeker een aanrader

zo 21 november 2021