account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Savoury

Savoury

Restaurant Savoury staat voor stijlvol uit eten in een Engels landhuis dat rust en klasse uitstraalt.

Chef-kok Kris Lauryssen presenteert zijn gasten een eerlijke Franse kaart met veel respect voor de basisproducten. Verzorgde, met liefde gemaakte gerechten worden geserveerd in een sfeervol kader.

Savoury presenteert zijn gasten elke maand drie menu's die telkens worden aangepast aan de seizoenen. Alles wat op de tafel komt, wordt ambachtelijk gemaakt, tot de koekjes bij de koffie toe. Het tekent de passie waarmee Kris Laureyssen achter zijn vuur staat. Het restaurant profileert zich niet als big business, maar als een gezellige plek waar u in alle rust kan genieten van verzorgde Franse gerechten.
  • Gault&Millau
  • Gault&Millau Discovery Cheque
Stel een vraag
Beoordelingen

9.6

Gemiddelde score

  • 9.7/10   Kwaliteit
  • 9.8/10   Service
  • 9.2/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

E.

Het driegangen marktmenu was weer uitstekend, ook de amuusjes waren gevarieerd en smaakvol. De aangepaste wijnen bij voor- hoofd- en nagerecht maakten het geheel af. Nadien keuze uit koffie of thee. Dat alles voor een zeer interessante all in - prijs! Ook deze keer was het genieten.

zo 02 februari 2020

W. uit Oud Turnhout

.

zo 26 januari 2020

Mathias Pauwels

Mooi gebouw met een prachtig interieur. Zeer vriendelijk ontvangen. Ruime keuze uit heerlijke en originele gerechten. Bediening was top. Gastvrouw is super vriendelijk en aangenaam. Super ervaring!

vr 13 december 2019

S.

Wij hebben super lekker gegeten en genoten van een aangenaam rustig kader met een goede bediening!

wo 11 december 2019