no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Sense Restaurant

Sense Restaurant

Patron cuisinier Dennis Middeldorp haalt het beste uit ingrediënten. "Bij het bedenken van een gerecht wil ik de essentie van smaken samenbrengen tot een compositie om van te genieten. Smaak, kleur, mondgevoel, de sfeer in het restaurant; alles moet kloppen."

"Sense Restaurant bestaat sinds 2008. In 2011 ontvingen wij een Michelinster. Dat was eerlijk gezegd een complete verrassing. Deze hebben we weten te prolongeren. Toch heeft Sense Restaurant ook daarna niets van zijn karakter verloren. De intentie waarmee wij onze gasten verwelkomen en verwennen is nog altijd even oprecht. Gastvrijheid zit in ons hart. Dat geldt voor de mensen voor en achter de schermen."
Speciaal voor u

Zoveel gasten, zoveel wensen. Wij vinden het belangrijk dat u het helemaal naar de zin hebt. Dus als u speciale wensen hebt, kunt u dat gerust kenbaar maken. Een bezoek aan Sense moet namelijk speciaal zijn voor u. Uw komst is voor ons ook heel bijzonder. Wij verwelkomen u graag in ons restaurant.
  • 1 *
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.3

Gemiddelde score

  • 9.7/10   Kwaliteit
  • 9.3/10   Service
  • 8.9/10   Prijs/kwaliteit

M.

Een heerlijke avond ontspannen getafeld, genoten van mooie gerechten welke creatief worden gepresenteerd en geserveerd door vriendelijke bediening.

vr 01 juni 2018

J.

Zoals altijd weer GEWELDIG gegegeten !!!

za 19 mei 2018

K.

Super lekker gegeten en erg vriendelijke bediening.

vr 18 mei 2018

Marcel van der Wouw

Schilderijtjes op je bord, smaakexplosies in je mond gecombineerd met een vrolijke losse atmosfeer en afgemaakt met heerlijke wijnen. Topervaring!

do 17 mei 2018