account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

The Chick

The Chick

Welkom bij The Chick, een eigenzinnig toegankelijk gastronomisch restaurant in Mechelen onder leiding van eigenaars Elsje Van den Bogaert, Mehdi Mathlouthi en Wim Voss met Ruben Van Sandvoet als leading chef met Taha Oulichki als creative sous-chef bijgestaan door David Hoeck als rechterhand & pastrychef.
  • Gault&Millau
  • Gault&Millau Discovery Cheque
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.4

Gemiddelde score

  • 9.7/10   Kwaliteit
  • 9.7/10   Service
  • 8.8/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

René De Haas

Mooie ambiance, Fijn eten en bediening

do 19 mei 2022

Grety Vandevelde

Voor de derde keer gaan eten bij the Chick, het was weer een super ervaring. Telkens verrassend, heerlijk, mooi, en vriendelijke bediening. Dank je wel voor deze super fijne avond.

za 14 mei 2022

Jan Verheyen

Originele gerechten, mooi gepresenteerd. Bediening en eigenaar zijn altijd super vriendelijk en goed gezind. Hoewel het nog niet op de kaart staat, waren er op mijn vraag aangepaste bieren voorzien. Één van mijn favoriete plaatsen om te komen!

vr 13 mei 2022

K.

Wij hebben enorm genoten van onze avond bij The Chick! Zowel de locatie, het concept als de bediening was top! Het onthaal was heel warm, het personeel super vriendelijk.

do 12 mei 2022