account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

The Chick

The Chick

Welkom in onze Rotisserie 2.0 onder leiding van Elsje Van den Bogaert, Mehdi Mathlouthi en Wim Voss met Fatima Bouzambou als leading chef. In de schaduw van onze trotste Sint-Romboutstoren wordt onze Josper Roast aangevuurd, worden de messen geslepen en staan Elsje, Mehdi en hun teams klaar om jullie gezelschap te ontvangen in het prachtige pand op het Sint-Romboutskerkhof.

Op het menu staat het Baskische Cou Nu gevogelte maar proef zeker onze Mechelse koekoek of Chakchouka. Ons Menu krijgt elk seizoen een stevige MAKE-OVER. Elk gerecht in de rotisserie wordt onderworpen aan twee uiterst belangrijke criteria: made with love, made to love. Je luncht en dineert in een uniek kader en met wat geluk hoor je vanop ons terras de kardinaal zijn plantjes water geven.

Hemels genieten just got real.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.1

Gemiddelde score

  • 9.5/10   Kwaliteit
  • 9.3/10   Service
  • 8.6/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Daniel Verlooven

De ontvangst, de inrichting,de uitleg bij de gerechten,de wijnsuggestie en het eten zelf:allemaal top. Dit kippetje is er eentje om in het oog te houden want het zal luid en trots kakelen in Mechelen en omstreken en legt gouden eieren!

di 12 november 2019

Stephane Vandamme

Alles klopte in deze zaak. Lekker eten, vriendelijke en professionele bediening, gezellige sfeer, mooi interieur. Top restaurant. Wij komen hier nog!

di 12 november 2019

Peter Van Elsen

Heerlijke, mooie bordjes vol smaakvol gevogelte opgediend door vriendelijk en attent personeel. Een aangename setting in een historisch kader. Voor ons was het een geslaagde avond.

za 09 november 2019

C.

Het was uitstekend

wo 30 oktober 2019