account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

The Chick

The Chick

Welkom in ons poultry-inspired restaurant onder leiding van Elsje Van den Bogaert, Mehdi Mathlouthi en Wim Voss met Peter Brants en Jens Van Rompaey als leading chefs. In de schaduw van de Sint-Romboutstoren wordt onze Josper aangevuurd, worden de messen geslepen en staan Elsje, Mehdi en het team klaar om je te verwennen in het prachtige pand op het Sint-Romboutskerkhof. Op het menu staat de Baskische Cou Nu kip, maar proef zeker ook de heerlijke Canard à l’Orange of Bird is the Word. Het menu krijgt elk seizoen een stevige make-over. Elk gerecht wordt onderworpen aan twee uiterst belangrijke criteria: made with love en made to love. Zowel voor een zakendiner, romantisch etentje of een snelle hap tijdens de week ben je bij The Chick aan het juiste adres. Je luncht en dineert in een uniek kader en met wat geluk hoor je vanuit onze tuin de kardinaal zijn plantjes water geven. Hemels genieten just got real.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.2

Gemiddelde score

  • 9.6/10   Kwaliteit
  • 9.5/10   Service
  • 8.5/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Egon Michiels

Zeer lekker eten Prachtige locatie en super bediening!

do 06 augustus 2020

L.

Prachtige setting, super eten en erg attente bediening. Even tot rust komen in deze stadsoase en gewoon genieten! Heerlijk, bedankt!

do 30 juli 2020

K. uit Sint Katelijne Waver

Hoe moeilijk het nu ook is met de regelgeving rond Covid-19. Geen minuut hebben we ons onveilig gevoeld deze avond. Voor ons was het heerlijk genieten van het lekkere eten en wegdromen. Even op een eilandje midden in Mechelen. Bedankt aan het personeel voor hun professionele aanpak in deze toch wel bizarre tijden. Een echte aanrader om zeer veilig en lekker te tafelen.

wo 29 juli 2020

Willy Nuytiens

Mooi kader en superlekker gegegeten. We komen zeker nog terug.

vr 24 juli 2020