account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

The Chick

The Chick

Welkom in ons poultry-inspired restaurant onder leiding van Elsje Van den Bogaert, Mehdi Mathlouthi en Wim Voss met Peter Brants en Jens Van Rompaey als leading chefs. In de schaduw van de Sint-Romboutstoren wordt onze Josper aangevuurd, worden de messen geslepen en staan Elsje, Mehdi en het team klaar om je te verwennen in het prachtige pand op het Sint-Romboutskerkhof. Op het menu staat de Baskische Cou Nu kip, maar proef zeker ook de heerlijke Canard à l’Orange of Bird is the Word. Het menu krijgt elk seizoen een stevige make-over. Elk gerecht wordt onderworpen aan twee uiterst belangrijke criteria: made with love en made to love. Zowel voor een zakendiner, romantisch etentje of een snelle hap tijdens de week ben je bij The Chick aan het juiste adres. Je luncht en dineert in een uniek kader en met wat geluk hoor je vanuit onze tuin de kardinaal zijn plantjes water geven. Hemels genieten just got real.
  • Gault&Millau
  • Gault&Millau Discovery Cheque
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.4

Gemiddelde score

  • 9.7/10   Kwaliteit
  • 9.7/10   Service
  • 8.7/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Ilse Nauwelaerts

Heel aangenaam verrast : mooi kader, heerlijke gerechten en topbediening ! The Chick wordt zeker toegevoegd aan onze lijst van vaste adresjes !

za 17 oktober 2020

Kristof Vande Walle

Uitstekende service, ingrediënten, combinatie s, top restaurant in Mechelen! Alles klopt! En prijzen zijn uiterst correct! Zeldzaam in deze stad! Proficiat aan zaal en keuken medewerkers!

vr 16 oktober 2020

Ilse Lenaerts

Superlekker gegeten van lekkere, aparte en mooie combinaties. Hierbij kwam een heel vlotte en gepersonaliseerde service ! Dit alles in een coronaproof omgeving. Van ons krijgen jullie en ster !

za 10 oktober 2020

V. uit Heverlee

Top adresje!

vr 09 oktober 2020