account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

The Chick

The Chick

Welkom in ons poultry-inspired restaurant onder leiding van Elsje Van den Bogaert, Mehdi Mathlouthi en Wim Voss met Peter Brants en Jens Van Rompaey als leading chefs. In de schaduw van de Sint-Romboutstoren wordt onze Josper aangevuurd, worden de messen geslepen en staan Elsje, Mehdi en het team klaar om je te verwennen in het prachtige pand op het Sint-Romboutskerkhof. Op het menu staat de Baskische Cou Nu kip, maar proef zeker ook de heerlijke Canard à l’Orange of Bird is the Word. Het menu krijgt elk seizoen een stevige make-over. Elk gerecht wordt onderworpen aan twee uiterst belangrijke criteria: made with love en made to love. Zowel voor een zakendiner, romantisch etentje of een snelle hap tijdens de week ben je bij The Chick aan het juiste adres. Je luncht en dineert in een uniek kader en met wat geluk hoor je vanuit onze tuin de kardinaal zijn plantjes water geven. Hemels genieten just got real.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9

Gemiddelde score

  • 9.4/10   Kwaliteit
  • 9.4/10   Service
  • 8.2/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

C. uit Mechelen

Was top!

do 02 juli 2020

Deborah Jacobs

Fantastische setting, supervriendelijk personeel, persoonlijke aanpak, overheerlijk eten,... Kortom: een echte aanrader!

di 30 juni 2020

Sven Cautaerts

Top ervaring van ontvangst tot einde. Vriendelijke bediening, sommelier die zijn kelder kent en keer op keer weet te verrassen. Eten volgt vlotjes, is mooi gepresenteerd en correct geprijst. Super ervaring, ik ga terug.

di 30 juni 2020

Karel Van Eeckhout

schotels een schilderijtje en het eten een smaakbom. Service perfect met boeiende uitleg over de ingrediënten Een aanrader!

wo 24 juni 2020