Resengo - Reserveer bij Sir Kwinten in Lennik friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards appointment deleted

Sir Kwinten

Sir Kwinten

Wijnrestaurant Sir Kwinten is gevestigd in een statig herenhuis, op de markt van Sint-Kwintens-Lennik. Sinds 2005 is Sir Kwinten uitgegroeid tot een gevestigde waarde in het Pajottenland en ver daarbuiten.

Sommelier Yanick Dehandschutter werd in 2009 dagelijks verantwoordelijke. Zijn broer Sam vervoegt het team sinds 2013.

Onze chef selecteert de beste producten en creëert eigentijdse gerechten met verrassende smaken. Naast het seizoensmenu en de wisselende suggesties, hebben we een aantal klassiekers op de kaart. Het 3-gangen keuzemenu is te verkrijgen vanaf € 35. Dit is een zeer toegankelijke formule, met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Hiervoor werden wij door de Michelin Gids beloond met een Bib Gourmand.
Op weekdagen kan u bij ons ’s middags terecht voor een zeer verzorgde lunch aan € 22.

Als wijnrestaurant willen we Sir Kwinten een extra dimensie geven door de geselecteerde wijnen in perfecte harmonie te brengen met het gerecht. Bij ieder gerecht op de kaart stelt onze sommelier u een zorgvuldig uitgekozen ‘Wine by the glass’ voor. Graag tot binnenkort in Sir Kwinten!

Familie Dehandschutter
  • Gault & Millau
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.5

Gemiddelde score

  • 9.6/10   Kwaliteit
  • 9.7/10   Service
  • 9.1/10   Prijs/kwaliteit

H. uit Ternat

service was zeer goed vlot en niet stijf maar zeer correct

Za 23 december 2017

Joseph Bessemans

Meermaals komen eten. Steeds smaakvol en origineel. Ook mooie, interessante wijnen. Vlotte bediening.

Za 23 december 2017

P.

Zoals de vorige keren was het opnieuw top. Toch weeral aangenaam verrast door de chef in verband met de verschillende smaakcombinaties. De aangepaste wijnen maakten het kerstmenu tot een topper. Zeer geslaagd!

Za 23 december 2017

L. uit Blaasveld

Als het eens wat meer mag zijn, gaan we wel eens naar Sir Kwinten. We komen er elke keer heel tevreden en voldaan buiten. Top!

Di 19 december 2017