account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Sir Kwinten

Sir Kwinten

Wijnrestaurant Sir Kwinten is gevestigd in een prachtig herenhuis, op de markt van Sint-Kwintens-Lennik. Het jonge team onder leiding van chef Glenn Verhasselt en sommelier Yanick Dehandschutter streeft naar toegankelijke topgastronomie met extra aandacht voor de combinatie van wijn en gerecht.

De samenwerking tussen Glenn en Yanick zorgt voor een uniek concept binnen de Belgische topgastronomie. Ieder gerecht wordt tot de perfectie afgestemd op de geselecteerde wijnen. Chef Glenn streeft naar pure gerechten met focus op de essentie van smaken, gecreëerd met de beste producten van het seizoen.

Naast een aantal persoonlijke onderscheidingen van zowel Glenn als Yanick, werd het restaurant bekroond met een ster in de Michelin gids en een score van 16/20 bij Gault & Milau.

Het menu wijzigt regelmatig naargelang de seizoenen. Bij de à la carte gerechten komen enkele signatuurgerechten van Glenn aan bod. Naast de vaste wijnkaart, met om en bij de 300 referenties, zijn er steeds een 20-tal wijnen per glas beschikbaar.

Glenn en Yanick kijken er naar uit u te mogen ontvangen en een onvergetelijke gastronomische beleving te bezorgen!
  • 1 *
  • > € 100
  • Gault&Millau
  • Gault&Millau Discovery Cheque
Stel een vraag
koop cadeaubon