account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Skin Solutions

Skin Solutions

Skin Solutions is een vooraanstaande schoonheidssalon in Hoorn. In onze schoonheidssalon kunt u kiezen uit de meest innovatieve behandelingen zoals huidverbetering, injectables, laserontharing, botox, massages en schoonheidsbehandelingen.

Skin-Solutions geeft u bij binnenkomst al het gevoel dat u van harte welkom bent. Persoonlijke aandacht en continuïteit hiervan zijn voor ons vanzelfsprekend. In deze drukke tijden is het belangrijk om te onthaasten en even niets te hoeven doen.

Onze stijlvolle salons zijn uitgerust met geavanceerde apparatuur. De producten zijn heel bewust gekozen voor optimale resultaten en jarenlange ervaring garandeert kwaliteitsbehandelingen op topniveau. Ons kernwoord is klantgerichtheid. Daarom adviseren en begeleiden wij u bij de keuze van een voor uw huid samengestelde behandeling en producten.

Met steeds vernieuwende behandelingstechnieken, producten en apparatuur kunnen wij aantoonbare huidverbetering realiseren. In onze shop vindt u ter ondersteuning voor thuis alle denkbare verzorgings-, make up producten en voedingssupplementen.

Alleen al bij de schoonheidsbehandelingen kunt u kiezen uit bijvoorbeeld acné behandeling, anti-age behandeling, bindweefselbehandeling, Botox en Restylane. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in elektrisch ontharen, acné behandelingen, laser ontharen, face setting en permanent make up.
Stel een vraag
Beoordelingen

9.3

Gemiddelde score

  • 9.5/10   Kwaliteit
  • 9.6/10   Service
  • 8.8/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Carla Domburg

Top schoonheidsspecialiste! Tina werkt snel en is zeer vakkundig! Ze weet waarover ze praat!

do 07 maart 2019

Tilly Tlly Engel

Is altijd heerlijk. En erg blij met Tina

wo 06 maart 2019

M.

Ik voelde mij gelijk op mijn gemak, ik werd netjes en open ontvangen. Er ging een grondige intake vooraf aan mijn eerste behandeling waardoor ik gelijk veel vertrouwen kreeg in de kennis en kunde van de specialist. De behandeling zelf was prettig na afloop werd ik niet gepushed een van de producten aan te schaffen en was de prijs precies zoals eerder was gecommuniceerd. Ik kan niet wachten op mijn volgende behandeling!

wo 27 februari 2019

R.

Heerlijke behandeling met gewenst resultaat

do 14 februari 2019