accountchevron downchevron leftpersonsno notificationsfriendscowno favoritesno search resultsno appointmentsno giftcardsdeletearrow rightsendcalendar

SN Logies

Contact

Logeren bij SN Logies is logeren midden in het Hageland op een boogscheut van Balenberg en het Sven Nys Cycling Center

Onze B&B SN Logies beschikt over 5 mooi ingerichte kamers voorzien van alle comfort.
Eén kamer heeft een eigen badkamer, de overige delen telkens één badkamer per twee kamers. Prima geschikt dus zowel voor koppels, families, bedrijven en teams.
Deze kamers kunnen per nacht of voor een langere periode geboekt worden. Alle kamers hebben uiteraard wifi. Dankzij de hoogwaardige matrassen van Revor zorgen we er voor dat onze gasten de perfecte nachtrust krijgen.

De gemeenschappelijke keuken en woonkamer staan ter beschikking van al onze gasten. Voor het ontbijt kunnen we een ontbijtmand aanbieden maar kan ook zelf gemaakt worden in onze volledig uitgeruste keuken.
Bovendien is zelfs een wasmachine, droogkast en een bergplaats voor fietsen. We bieden je ook de mogelijkheid om te slapen op hoogte dankzij de ‘higherhealth altitude’-tent.

Bij schoonheidsinstituut Zanty op de benedenverdieping van onze B&B, kunnen de dames in alle rust van een deugdoende verzorging genieten.

Vergaderen, brainstormen, een workshop, … dit kan in onze comfortabele meetingruimte (max. 8 pers.) met uitzicht op de leuke tuin met terras. Werk en sport combineren, het kan hier perfect !

  • € 0 - 50
Koop cadeaubon
Stel een vraag