account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

STAMcafé

STAMcafé

De prachtige Bijlokesite is de backdrop voor het STAMcafé, veel glas en veel gras, eeuwenoude gebouwen en strak hedendaags beton.
Als museumcafé brengt het STAMcafé op elk moment van de dag een heerlijke extra toevoegeing aan je museumbezoek, of je nu alleen, met z’n twee, met de kinderen of in groep komt. Je bent er welkom voor ontbijt, brunch, lunch, apéro, koffie en taart.

Met het nieuwe interieur en de occasionele apéro momenten en optredens wordt het vernieuwde STAMcafé onder leiding van Coeur Catering de plek voor jouw snelle lunchdates, gezellige koffieklets, uitgebreide brunches en werkweekafsluitende apéro momenten.

‘Als Gents bedrijf zijn wij fier op onze stad en alle lokale ondernemers. Het Stadsmuseum en het STAMcafé is dan ook de uitgelezen locatie om Gent beter te leren kennen. STAMcafé serveert Gents, duurzaam en huisgemaakt, all day long!
koop cadeaubon
Beoordelingen

9

Gemiddelde score

  • 9.1/10   Kwaliteit
  • 9.3/10   Service
  • 8.8/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

patrick Lauret

Super lekker gegeten met heel vlot en vriendelijk personeel. Wij komen zeker terug.

zo 28 juni 2020

Jan Matthys

Het was zeer gezellig!

vr 26 juni 2020

Johan Begyn

Heel fijne en spontane ontvangst. In een lekker zonnetje van een heerlijk lunch genoten. Tim wist dat Lena met haar papa kwam eten. Een warme welkom ook van Tim toen we een tafeltje uitgekozen hadden. De zon was al heel overdadig aanwezig. Parasols werden verplaatst om iedereen zo mogelijk uit de zon te zetten. Alles heel spontaan en met de glimlach. Fijn om te zien hoe jullie het elk gezelschap naar de zin trachten te maken. We komen zeker terug😉

di 23 juni 2020

R. uit Gent

Zoals we het kennen van Coeur Catering; een concept tot in de puntjes uitgewerkt met een persoonlijke service, heerlijke gerechten en een super gezellig kader.

za 20 juni 2020