account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Centerken - food & drinks

Centerken - food & drinks

We gaan op zoek om alles wat we doen, beter te doen! We bekijken nieuwe trends, testen nieuwe combinaties, zoeken naar verse, lokale producten, … om jullie een fantastisch ontbijt, lunch & koffie te kunnen serveren.

Het centerken ontstond 30 jaar geleden middenin de populaire platenzaak van wijlen Willy Hermans, de grootvader. Daarna groeide het uit via de tante, en daarna de mama Annick & stiefpa Walter tot wat het nu is. Nu is het tijd aan de 3e generatie om er wat leuk mee te doen!

Carlos & Jan Foubert, 2 broers die in 2010 begonnen met foubert – cremerie & chocoladebar nemen het roer over, en zijn van plan om talrijke leuke & lekkere dingen in het centerken te presenteren! Een hip interieur, een leuk ontbijt & lunch kaart, en vanalles om je mee te verwennen tijdens de namiddag! Denk aan leuke tapasbordjes, straffe koffie, trendy aperitieven, …
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.5

Gemiddelde score

  • 8.8/10   Kwaliteit
  • 8.3/10   Service
  • 8.5/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

G.

Top!!

di 02 oktober 2018

Lena Van Eycke

Zeer lekker ontbijt, vriendelijke bediening. Stokbrood was heel vers. Bedankt voor de fijne voormiddag.

vr 14 september 2018

I.

Wij waren op 30/9 met 10 personen in het centerken. Het was heel gezellig, een zeer goede bediening en lekker gegeten. Ik kom wekelijks met vriendinnen eten in 't centerken. En met de groep van 10 enkele keren per jaar. Dan moet iedereen het wel goed vinden hé.

do 30 augustus 2018

Ivan De Loose

Vlotte en vriendelijke bediening. Zeer goede prijs/kwaliteitsverhouding. Pluspunt: uitgebreide keuze voor kinderen.

vr 10 augustus 2018