account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Centerken - food & drinks

Centerken - food & drinks

We gaan op zoek om alles wat we doen, beter te doen! We bekijken nieuwe trends, testen nieuwe combinaties, zoeken naar verse, lokale producten, … om jullie een fantastisch ontbijt, lunch & koffie te kunnen serveren.

Het centerken ontstond 30 jaar geleden middenin de populaire platenzaak van wijlen Willy Hermans, de grootvader. Daarna groeide het uit via de tante, en daarna de mama Annick & stiefpa Walter tot wat het nu is. Nu is het tijd aan de 3e generatie om er wat leuk mee te doen!

Carlos & Jan Foubert, 2 broers die in 2010 begonnen met foubert – cremerie & chocoladebar nemen het roer over, en zijn van plan om talrijke leuke & lekkere dingen in het centerken te presenteren! Een hip interieur, een leuk ontbijt & lunch kaart, en vanalles om je mee te verwennen tijdens de namiddag! Denk aan leuke tapasbordjes, straffe koffie, trendy aperitieven, …
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.9

Gemiddelde score

  • 9.1/10   Kwaliteit
  • 9.1/10   Service
  • 8.7/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

C. uit Sint Niklaas

Alles verliep zeer goed, de bediening was super, het eten was lekker. We waren zeer tevreden.

vr 29 november 2019

Dirk Smet

De bediening was ontzettend vlot en goed, een dikke pluim voor de serveerster. Ook de kwaliteit van het voedsel was uitstekend!

ma 25 november 2019

Marie-José Eggermont

Gezellige lunch, in een fijn kader. Het eten was uitstekend. Vlotte en vriendelijke bediening

vr 15 november 2019

Nancy Smet

We komen zeker nog terug het was tot

za 02 november 2019