accountchevron downchevron leftpersonsno notificationsfriendscowno favoritesno search resultsno appointmentsno giftcardsdeletearrow rightsendcalendar

Centerken - food & drinks

Contact

Social media

We gaan op zoek om alles wat we doen, beter te doen! We bekijken nieuwe trends, testen nieuwe combinaties, zoeken naar verse, lokale producten, … om jullie een fantastisch ontbijt, lunch & koffie te kunnen serveren.

Het centerken ontstond 30 jaar geleden middenin de populaire platenzaak van wijlen Willy Hermans, de grootvader. Daarna groeide het uit via de tante, en daarna de mama Annick & stiefpa Walter tot wat het nu is. Nu is het tijd aan de 3e generatie om er wat leuk mee te doen!

Carlos & Jan Foubert, 2 broers die in 2010 begonnen met foubert – cremerie & chocoladebar nemen het roer over, en zijn van plan om talrijke leuke & lekkere dingen in het centerken te presenteren! Een hip interieur, een leuk ontbijt & lunch kaart, en vanalles om je mee te verwennen tijdens de namiddag! Denk aan leuke tapasbordjes, straffe koffie, trendy aperitieven, …
  • Terrassen
Koop cadeaubon
Stel een vraag
Beoordelingen

8.8

Gemiddelde score

  • 9/10Kwaliteit
  • 8.7/10Service
  • 8.7/10Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

S.

Personeel dat na zoveel jaren met zoveel enthousiasme nog de bediening doet ! Draag ze hoog in het vaandel want die zijn zeldzaam . Deze dame verdient van ons ook de 10/10!

ma 28 november 2022

Kristin Moeseke

Wij hebben er met volle teugen van genoten

za 12 november 2022

W. uit Sint-Niklaas

De zaak is heel gezellig ingericht. De broodjes en andere gerechten zijn heel verzorgd en lekker. De bediening is heel vriendelijk.

do 03 november 2022

A.

Altijd heel vriendelijk/ lekker eten en prijs kwaliteit!!!

wo 12 oktober 2022