Resengo - Go out & enjoy friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards appointment deleted

Centerken - food & drinks

Centerken - food & drinks

We gaan op zoek om alles wat we doen, beter te doen! We bekijken nieuwe trends, testen nieuwe combinaties, zoeken naar verse, lokale producten, … om jullie een fantastisch ontbijt, lunch & koffie te kunnen serveren.

Het centerken ontstond 30 jaar geleden middenin de populaire platenzaak van wijlen Willy Hermans, de grootvader. Daarna groeide het uit via de tante, en daarna de mama Annick & stiefpa Walter tot wat het nu is. Nu is het tijd aan de 3e generatie om er wat leuk mee te doen!

Carlos & Jan Foubert, 2 broers die in 2010 begonnen met foubert – cremerie & chocoladebar nemen het roer over, en zijn van plan om talrijke leuke & lekkere dingen in het centerken te presenteren! Een hip interieur, een leuk ontbijt & lunch kaart, en vanalles om je mee te verwennen tijdens de namiddag! Denk aan leuke tapasbordjes, straffe koffie, trendy aperitieven, …
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.8

Gemiddelde score

  • 9.1/10   Kwaliteit
  • 8.7/10   Service
  • 8.8/10   Prijs/kwaliteit

A.

👍👍👍👍👍👍👍👍

Wo 07 maart 2018

K.

Ik zou dit iedereen aanbevelen.De service en het eten was uitstekend

Vr 02 maart 2018

F. uit Sint-niklaas

Heel lekkere tapas! Een reden om terug te komen en de hele tapaskaart te proeven!

Do 22 februari 2018

I. uit Temse

Mooie zaak met een gezellig interieur. Heel lekker eten met een uitgebreide kaart, de tapas zijn een echte aanrader ! Ideaal voor een avondje uit met vrienden.

Di 06 februari 2018