account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Centerken - food & drinks

Centerken - food & drinks

We gaan op zoek om alles wat we doen, beter te doen! We bekijken nieuwe trends, testen nieuwe combinaties, zoeken naar verse, lokale producten, … om jullie een fantastisch ontbijt, lunch & koffie te kunnen serveren.

Het centerken ontstond 30 jaar geleden middenin de populaire platenzaak van wijlen Willy Hermans, de grootvader. Daarna groeide het uit via de tante, en daarna de mama Annick & stiefpa Walter tot wat het nu is. Nu is het tijd aan de 3e generatie om er wat leuk mee te doen!

Carlos & Jan Foubert, 2 broers die in 2010 begonnen met foubert – cremerie & chocoladebar nemen het roer over, en zijn van plan om talrijke leuke & lekkere dingen in het centerken te presenteren! Een hip interieur, een leuk ontbijt & lunch kaart, en vanalles om je mee te verwennen tijdens de namiddag! Denk aan leuke tapasbordjes, straffe koffie, trendy aperitieven, …
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.5

Gemiddelde score

  • 8.7/10   Kwaliteit
  • 8.4/10   Service
  • 8.5/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

J.

De tapa's zijn een echte aanrader, de bijpassende sausjes maken het af! Ook snelle service, van begin tot eind hoef je nooit te wachten op je eten.

do 14 februari 2019

Patrick Van Mele

Zalig om voor een optreden in De Casino iets lekkers te eten! Of het nu voor een croque of een steak is, alles kan!

do 07 februari 2019

Gonda Van Brussel

gereserveerd met bongobon ontbijt met bubbels was zeer lekker en uitgebreid zelfs de bediening was top

do 07 februari 2019

R.

Super lekker en vriendelijk

vr 01 februari 2019