accountchevron downchevron leftpersonsno notificationsfriendscowno favoritesno search resultsno appointmentsno giftcardsdeletearrow rightsendcalendar

't Havenmantsje

Contact

Social media

Tussen de Waddenzee en Waddenstad Harlingen ligt restaurant ’t Havenmantsje. Waar vroeger de kotters aanmeerden om hun vangst te lossen en nu de veerboten naar Vlieland en Terschelling vertrekken, staat het voormalig gerechtsgebouw met de naam ’t Havenmantsje.

In deze monumentale Friese veste wordt je graag en gastvrij verwelkomd door de vriendelijke bediening. In ’t Havenmantsje werden vroeger processen gevoerd en werd rechtgesproken. Dit rijke verleden wordt gekoesterd. Daarom serveert 't Havenmantsje in stijl van de Rechtbank en het Openbaarministerie.

De leden van het team nodigen je uit om de heerlijke gerechten te ervaren. Voor de gerechten gebruiken ze Friese producten uit ons achterland en natuurlijk alle culinaire schatten die het wereld erfgoed van de Waddenzee ons te bieden heeft. Het is echt genieten bij 't Havenmantsje in Harlingen.
  • Gault&Millau
Koop cadeaubon
Stel een vraag
Beoordelingen

9.4

Gemiddelde score

  • 9.6/10Kwaliteit
  • 9.4/10Service
  • 9.3/10Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Gerritjan Van der velde

Geweldig gegeten en genoten

vr 30 september 2022

J. uit Almere

een sfeervolle entourage met een uitstekende en verrassende kookkunst; het geheel doet je vaker terugkomen!

vr 30 september 2022

Kirsten Pirot

Een fantastische dag gehad in 't Havenmantsje in de vorm van een kookworkshop voor het jubileum van onze collega. De hele ambiance was top: het prachtige pand met de gezellige kookstudio, de uitleg en begeleiding van Marco en de vriendelijke bediening. Zeker een plek om weer terug te komen, zowel zakelijk als privé!

do 29 september 2022

J. uit Workum

En mooi in de service!! Dat het gewoon gezien wordt door het team - zonder het te weten - dat het een feestje is/was. En dan krijg je een kaart met van harte gefeliciteerd!! Dan voel je je gezien

di 27 september 2022