account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

't Havenmantsje

't Havenmantsje

Tussen de Waddenzee en Waddenstad Harlingen ligt restaurant ’t Havenmantsje. Waar vroeger de kotters aanmeerden om hun vangst te lossen en nu de veerboten naar Vlieland en Terschelling vertrekken, staat het voormalig gerechtsgebouw met de naam ’t Havenmantsje.

In deze monumentale Friese veste wordt je graag en gastvrij verwelkomd door de vriendelijke bediening. In ’t Havenmantsje werden vroeger processen gevoerd en werd rechtgesproken. Dit rijke verleden wordt gekoesterd. Daarom serveert 't Havenmantsje in stijl van de Rechtbank en het Openbaarministerie.

De leden van het team nodigen je uit om de heerlijke gerechten te ervaren. Voor de gerechten gebruiken ze Friese producten uit ons achterland en natuurlijk alle culinaire schatten die het wereld erfgoed van de Waddenzee ons te bieden heeft. Het is echt genieten bij 't Havenmantsje in Harlingen.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.5

Gemiddelde score

  • 9.6/10   Kwaliteit
  • 9.4/10   Service
  • 9.3/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Berend Van der Lei

Prachtig uitzicht met eten van ster niveau! Echte aanrader !!!

za 22 juni 2019

F.

Verwend met het eten! De gerechten van het het verrassingsmenu waren zorgvuldig gekozen qua smaak en de opmaak was mooi om te zien. Allerlei smaaksensaties. Meer dan de moeite waard. Het beste restaurant van Harlingen!

za 22 juni 2019

A.

Haute cuisine.. Wij hadden een lunch kadoo gekregen. Die was veelzijdig en verfijnd

za 22 juni 2019

S.

We hebben een heerlijke avond gehad, met prachtige gerechten, een lust voor het oog en streling voor de tong.

vr 21 juni 2019