account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

't Havenmantsje

't Havenmantsje

Tussen de Waddenzee en Waddenstad Harlingen ligt restaurant ’t Havenmantsje. Waar vroeger de kotters aanmeerden om hun vangst te lossen en nu de veerboten naar Vlieland en Terschelling vertrekken, staat het voormalig gerechtsgebouw met de naam ’t Havenmantsje.

In deze monumentale Friese veste wordt je graag en gastvrij verwelkomd door de vriendelijke bediening. In ’t Havenmantsje werden vroeger processen gevoerd en werd rechtgesproken. Dit rijke verleden wordt gekoesterd. Daarom serveert 't Havenmantsje in stijl van de Rechtbank en het Openbaarministerie.

De leden van het team nodigen je uit om de heerlijke gerechten te ervaren. Voor de gerechten gebruiken ze Friese producten uit ons achterland en natuurlijk alle culinaire schatten die het wereld erfgoed van de Waddenzee ons te bieden heeft. Het is echt genieten bij 't Havenmantsje in Harlingen.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.5

Gemiddelde score

  • 9.6/10   Kwaliteit
  • 9.6/10   Service
  • 9.4/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Anoniem De boer

Na ee weekendje Terschelling af afsluiter heerlijk gegeten. Goede service en een mooie locatie.

zo 26 januari 2020

T. uit Harlingen

Zeer goed en uitstekende service

zo 26 januari 2020

Susan Van Der Starre

Heerlijk gegeten,goede kwaliteit,kennis,ambiance,topgerechten👍

zo 26 januari 2020

Anoniem Voet

Dit hebben we vaker gedaan en zullen het blijven doen. Uitstekend , heel gastvrij, vriendelijke bediening met deskundigheid en heerlijk gegeten. PRIMA

zo 26 januari 2020