account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

't Havenmantsje

't Havenmantsje

Tussen de Waddenzee en Waddenstad Harlingen ligt restaurant ’t Havenmantsje. Waar vroeger de kotters aanmeerden om hun vangst te lossen en nu de veerboten naar Vlieland en Terschelling vertrekken, staat het voormalig gerechtsgebouw met de naam ’t Havenmantsje.

In deze monumentale Friese veste wordt je graag en gastvrij verwelkomd door de vriendelijke bediening. In ’t Havenmantsje werden vroeger processen gevoerd en werd rechtgesproken. Dit rijke verleden wordt gekoesterd. Daarom serveert 't Havenmantsje in stijl van de Rechtbank en het Openbaarministerie.

De leden van het team nodigen je uit om de heerlijke gerechten te ervaren. Voor de gerechten gebruiken ze Friese producten uit ons achterland en natuurlijk alle culinaire schatten die het wereld erfgoed van de Waddenzee ons te bieden heeft. Het is echt genieten bij 't Havenmantsje in Harlingen.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.6

Gemiddelde score

  • 9.6/10   Kwaliteit
  • 9.6/10   Service
  • 9.5/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

D.

Leuke vleesavond gehad. Veel opgestoken. Marco kan het goed en duidelijk en gepassioneerd uitleggen. Top👍

do 12 december 2019

W. uit Tynaarloo

Het was een heerlijke avond

do 12 december 2019

Remko De Jong

Duidelijke en heldere uitleg over hoe het vlees. Met enkel zout&peper en enkel wat groenten overal een heerlijke saus bij te kunnen maken. Zeker de moeite waard en niet de laatste keer.

do 12 december 2019

Rommy Diks

De kwaliteit van het eten was uitstekend. Combinaties van smaken, die heel goed bij elkaar pasten. Een feestje om te zien op je bord.. De service was uitstekend. Je voelde je welkom. Bij het dessert kregen we een ballon op de tafel, waarop ze ons feliciteerden ((het was onze trouwdag)

do 12 december 2019