accountchevron downchevron leftpersonsno notificationsfriendscowno favoritesno search resultsno appointmentsno giftcardsdeletearrow rightsendcalendar

't Havenmantsje

Contact

Social media

Tussen de Waddenzee en Waddenstad Harlingen ligt restaurant ’t Havenmantsje. Waar vroeger de kotters aanmeerden om hun vangst te lossen en nu de veerboten naar Vlieland en Terschelling vertrekken, staat het voormalig gerechtsgebouw met de naam ’t Havenmantsje.

In deze monumentale Friese veste wordt je graag en gastvrij verwelkomd door de vriendelijke bediening. In ’t Havenmantsje werden vroeger processen gevoerd en werd rechtgesproken. Dit rijke verleden wordt gekoesterd. Daarom serveert 't Havenmantsje in stijl van de Rechtbank en het Openbaarministerie.

De leden van het team nodigen je uit om de heerlijke gerechten te ervaren. Voor de gerechten gebruiken ze Friese producten uit ons achterland en natuurlijk alle culinaire schatten die het wereld erfgoed van de Waddenzee ons te bieden heeft. Het is echt genieten bij 't Havenmantsje in Harlingen.
  • Gault&Millau
Koop cadeaubon
Stel een vraag
Beoordelingen

9.5

Gemiddelde score

  • 9.7/10Kwaliteit
  • 9.5/10Service
  • 9.3/10Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Fons Timmers

Fijne attente bediening! Smaakvolle gerechten, mooi gedresseerd.

za 03 juni 2023

Jonas Rauhut

Een heerlijke avond met uitstekend eten en service, wij komen zeker nu vaker langs!

za 03 juni 2023

Rik Albrecht

Uitstekende service door een jonge man. Oog voor de klant. Voorkomend. Beleefd. Vriendelijke. Schoon en netjes. Helemaal top.

vr 02 juni 2023

Peter Scholten

In een woord geweldig!!! Prachtige en heerlijke amuses. Verrukkelijke gerechten. Ster waardig!!! 👌Fantastische en vriendelijke bediening. Hier komen we zeker nog eens terug!!

ma 29 mei 2023