account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

't Havenmantsje

't Havenmantsje

Tussen de Waddenzee en Waddenstad Harlingen ligt restaurant ’t Havenmantsje. Waar vroeger de kotters aanmeerden om hun vangst te lossen en nu de veerboten naar Vlieland en Terschelling vertrekken, staat het voormalig gerechtsgebouw met de naam ’t Havenmantsje.

In deze monumentale Friese veste wordt je graag en gastvrij verwelkomd door de vriendelijke bediening. In ’t Havenmantsje werden vroeger processen gevoerd en werd rechtgesproken. Dit rijke verleden wordt gekoesterd. Daarom serveert 't Havenmantsje in stijl van de Rechtbank en het Openbaarministerie.

De leden van het team nodigen je uit om de heerlijke gerechten te ervaren. Voor de gerechten gebruiken ze Friese producten uit ons achterland en natuurlijk alle culinaire schatten die het wereld erfgoed van de Waddenzee ons te bieden heeft. Het is echt genieten bij 't Havenmantsje in Harlingen.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.5

Gemiddelde score

  • 9.7/10   Kwaliteit
  • 9.5/10   Service
  • 9.4/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

L.

We hebben ontzettend lekker gegeten, ieder gerecht was een feestje heerlijke wijn en hele fijne bediening!!

vr 13 maart 2020

A.

Wat kan je schrijven als alles goed bevallen is . Ik heb het hoogste cijfer gegeven voor alles en dat meen ik ook zo. Naast dat het eten meer als voortreffelijk was, was de bediening snel, vriendelijk,, gezellig met nog een klein praatje, precies zoals het prettig is. We hebben een rondom heerlijke avond gehad.

wo 11 maart 2020

B. uit LEEUWARDEN

Ronduit een culinafestijn. Alles klopte!

za 07 maart 2020

Sivia Manzoni

Chef’s table:een interessante avond, veel gezien,geleerd en gegeten!We hebben er alle 8 van genoten,hartelijk dank!

za 07 maart 2020