account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

't Havenmantsje

't Havenmantsje

Tussen de Waddenzee en Waddenstad Harlingen ligt restaurant ’t Havenmantsje. Waar vroeger de kotters aanmeerden om hun vangst te lossen en nu de veerboten naar Vlieland en Terschelling vertrekken, staat het voormalig gerechtsgebouw met de naam ’t Havenmantsje.

In deze monumentale Friese veste wordt je graag en gastvrij verwelkomd door de vriendelijke bediening. In ’t Havenmantsje werden vroeger processen gevoerd en werd rechtgesproken. Dit rijke verleden wordt gekoesterd. Daarom serveert 't Havenmantsje in stijl van de Rechtbank en het Openbaarministerie.

De leden van het team nodigen je uit om de heerlijke gerechten te ervaren. Voor de gerechten gebruiken ze Friese producten uit ons achterland en natuurlijk alle culinaire schatten die het wereld erfgoed van de Waddenzee ons te bieden heeft. Het is echt genieten bij 't Havenmantsje in Harlingen.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.5

Gemiddelde score

  • 9.6/10   Kwaliteit
  • 9.6/10   Service
  • 9.4/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

M. uit Sint Annaparochie

Na een lange tijd, weer van een heerlijke lunch genoten bij ‘t Havenmantsje. Voor het eerst in de serre, genietend ook van het mooie uitzicht van binnenkomende schepen. Genieten van de mooie gerechten met zijn aparte smaakjes. Verdient een herhaling!

do 17 oktober 2019

T.

Verfijnde smaak, heerlijke combinatie, zinderende afstemming tussen de gerechten. Soepele, vriendelijke, onopvallende bediening was een verademing.

wo 16 oktober 2019

J.

Alles klopte, de omgeving is ook fantastisch

zo 13 oktober 2019

N.

Wij hebben met z'n zessen voortreffelijk gegeten. De bediening was spot on en zeer gastvrij. Onze complimenten!

vr 11 oktober 2019