account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

't Havenmantsje

't Havenmantsje

Tussen de Waddenzee en Waddenstad Harlingen ligt restaurant ’t Havenmantsje. Waar vroeger de kotters aanmeerden om hun vangst te lossen en nu de veerboten naar Vlieland en Terschelling vertrekken, staat het voormalig gerechtsgebouw met de naam ’t Havenmantsje.

In deze monumentale Friese veste wordt je graag en gastvrij verwelkomd door de vriendelijke bediening. In ’t Havenmantsje werden vroeger processen gevoerd en werd rechtgesproken. Dit rijke verleden wordt gekoesterd. Daarom serveert 't Havenmantsje in stijl van de Rechtbank en het Openbaarministerie.

De leden van het team nodigen je uit om de heerlijke gerechten te ervaren. Voor de gerechten gebruiken ze Friese producten uit ons achterland en natuurlijk alle culinaire schatten die het wereld erfgoed van de Waddenzee ons te bieden heeft. Het is echt genieten bij 't Havenmantsje in Harlingen.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.5

Gemiddelde score

  • 9.6/10   Kwaliteit
  • 9.5/10   Service
  • 9.4/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

M. uit Amsterdam

Er wordt erg goed gekookt ! De service is goed en attent. Eg fijne avond gehad.

vr 16 augustus 2019

R. uit Leerdam

We hebben een super avond gehad! Complimenten aan de koks, het zijn kunstenaars, zo mooi als de gerechten eruit zagen en bovenal smaakten!

vr 16 augustus 2019

L.

Fijne sfeer, zorgvuldig personeel, je voelt je echt verwend😁

do 15 augustus 2019

Arjen Santhuizen

Gastvrije ontvangst, vriendelijke bescheiden bediening. Een heerlijk verrassingsmenu van The Fork aktie. Perfecte timing tussen gerechten en amuses. Een feestje van smaken en mooie opmaak. Heerlijke stoelen, mooie plek de haven. Kortom een aanrader!

do 15 augustus 2019