account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

't Havenmantsje

't Havenmantsje

Tussen de Waddenzee en Waddenstad Harlingen ligt restaurant ’t Havenmantsje. Waar vroeger de kotters aanmeerden om hun vangst te lossen en nu de veerboten naar Vlieland en Terschelling vertrekken, staat het voormalig gerechtsgebouw met de naam ’t Havenmantsje.

In deze monumentale Friese veste wordt je graag en gastvrij verwelkomd door de vriendelijke bediening. In ’t Havenmantsje werden vroeger processen gevoerd en werd rechtgesproken. Dit rijke verleden wordt gekoesterd. Daarom serveert 't Havenmantsje in stijl van de Rechtbank en het Openbaarministerie.

De leden van het team nodigen je uit om de heerlijke gerechten te ervaren. Voor de gerechten gebruiken ze Friese producten uit ons achterland en natuurlijk alle culinaire schatten die het wereld erfgoed van de Waddenzee ons te bieden heeft. Het is echt genieten bij 't Havenmantsje in Harlingen.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.5

Gemiddelde score

  • 9.7/10   Kwaliteit
  • 9.4/10   Service
  • 9.3/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

P.

Perfecte lunch, heel creatief, echt een bijzondere ervaring in een prettige sfeer

di 03 augustus 2021

J. uit Drechterland

Al een jaar of vijf komen wij hier erg graag. En ook nu weer: hetzelfde hoge niveau in opnieuw verrassende en lekkere amuses & diverse andere gerechten, aangevuld met de hartelijke en attente verzorging door Welmoed & co. Zeker ook namens mijn ouders; wij hebben een heerlijke lunch en een supergezellige middag gehad! -Herman, Simone & Jeroen.

ma 02 augustus 2021

Annelies Wouters

Weer helemaal geweldig. Genoten van alles wat ons is geserveerd. Smaak explosies voor de smaapapillen, prachtige creaties op het bord eennlust voor het oog, fijne sfeer en zeer talentvolle medewerkers. Ben zuinig op die laatste want goed personeel is waardevol. Zeker tor een volgende keer. Hartelijke groet, Annelies Wouters uit Eindhoven

zo 01 augustus 2021

HS Schaafsma

was weer een feestje om er te zijn. Top restaurant op top locatie!

za 31 juli 2021