account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

't Havenmantsje

't Havenmantsje

Tussen de Waddenzee en Waddenstad Harlingen ligt restaurant ’t Havenmantsje. Waar vroeger de kotters aanmeerden om hun vangst te lossen en nu de veerboten naar Vlieland en Terschelling vertrekken, staat het voormalig gerechtsgebouw met de naam ’t Havenmantsje.

In deze monumentale Friese veste wordt je graag en gastvrij verwelkomd door de vriendelijke bediening. In ’t Havenmantsje werden vroeger processen gevoerd en werd rechtgesproken. Dit rijke verleden wordt gekoesterd. Daarom serveert 't Havenmantsje in stijl van de Rechtbank en het Openbaarministerie.

De leden van het team nodigen je uit om de heerlijke gerechten te ervaren. Voor de gerechten gebruiken ze Friese producten uit ons achterland en natuurlijk alle culinaire schatten die het wereld erfgoed van de Waddenzee ons te bieden heeft. Het is echt genieten bij 't Havenmantsje in Harlingen.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.4

Gemiddelde score

  • 9.6/10   Kwaliteit
  • 9.3/10   Service
  • 9.3/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

A. uit Oosterhout

Een echte aanrader. Heerlijk eten, lekkere wijnen op een prachtige plek

vr 07 augustus 2020

Berend Van der Lei

Prachtige entourage, geweldige service and voortreffelijk lekker eten: sterwaardig zou ik zeggen!

vr 07 augustus 2020

Jetske Van der Kerk

Het was wederom FANTASTISCH!

vr 07 augustus 2020

Martinel de Lange

Top restaurant op prachtige plek aan de haven van Harlingen! Heerlijk gegeten met 4-gangen verrassing menu, met drie fijne amuses vooraf. Amuses en iedere gang van het verrassing menu verrasten door smaak en creatieve opmaak. Fijne bediening op het royale terras, waar het bij zomerse temperatuur heerlijk toeven was. Kortom, een fijne smakelijke avond uit. Van harte aan te bevelen en zeker voor herhaling vatbaar.

vr 07 augustus 2020