account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

't Havenmantsje

't Havenmantsje

Tussen de Waddenzee en Waddenstad Harlingen ligt restaurant ’t Havenmantsje. Waar vroeger de kotters aanmeerden om hun vangst te lossen en nu de veerboten naar Vlieland en Terschelling vertrekken, staat het voormalig gerechtsgebouw met de naam ’t Havenmantsje.

In deze monumentale Friese veste wordt je graag en gastvrij verwelkomd door de vriendelijke bediening. In ’t Havenmantsje werden vroeger processen gevoerd en werd rechtgesproken. Dit rijke verleden wordt gekoesterd. Daarom serveert 't Havenmantsje in stijl van de Rechtbank en het Openbaarministerie.

De leden van het team nodigen je uit om de heerlijke gerechten te ervaren. Voor de gerechten gebruiken ze Friese producten uit ons achterland en natuurlijk alle culinaire schatten die het wereld erfgoed van de Waddenzee ons te bieden heeft. Het is echt genieten bij 't Havenmantsje in Harlingen.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.4

Gemiddelde score

  • 9.6/10   Kwaliteit
  • 9.4/10   Service
  • 9.2/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Erwin Crone

Het gebodene, de bediening, de ambiance: alles subliem.

zo 24 maart 2019

Yoka Veeninga

de proeverij bestaat uit een reeks van 10 heerlijke gerechtjes die eruit zien als schilderijtjes. De smaken zijn perfect op elkaar afgestemd. Vriendelijk en deskundig personeel en een keurige en aangename ambiance.

zo 24 maart 2019

M. uit Heemskerk

We hebben weer genoten van de heerlijke lunch. En tot de volgende keer. Het was top Marjolein

zo 24 maart 2019

Anoniem Mulhemann

Het was een heel super lekker verrassingsmenu.

za 23 maart 2019