account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

't Havenmantsje

't Havenmantsje

Tussen de Waddenzee en Waddenstad Harlingen ligt restaurant ’t Havenmantsje. Waar vroeger de kotters aanmeerden om hun vangst te lossen en nu de veerboten naar Vlieland en Terschelling vertrekken, staat het voormalig gerechtsgebouw met de naam ’t Havenmantsje.

In deze monumentale Friese veste wordt je graag en gastvrij verwelkomd door de vriendelijke bediening. In ’t Havenmantsje werden vroeger processen gevoerd en werd rechtgesproken. Dit rijke verleden wordt gekoesterd. Daarom serveert 't Havenmantsje in stijl van de Rechtbank en het Openbaarministerie.

De leden van het team nodigen je uit om de heerlijke gerechten te ervaren. Voor de gerechten gebruiken ze Friese producten uit ons achterland en natuurlijk alle culinaire schatten die het wereld erfgoed van de Waddenzee ons te bieden heeft. Het is echt genieten bij 't Havenmantsje in Harlingen.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.5

Gemiddelde score

  • 9.7/10   Kwaliteit
  • 9.5/10   Service
  • 9.4/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

F. uit Wierum

Elke keer weer een geweldige avond. De smaak beleving van het eten is ongekend en de service en sfeer warm en professioneel. Een thuiskomen, een echte aanrader.

za 27 november 2021

Armin Hemmelder

Fantastische avond met heerlijke gerechten en wijntjes. Ondanks de avondklok alle gangen in rustige sfeer. Succes komende weken.

vr 26 november 2021

Judith Heida

Smakelijk eten, prachtig geserveerd. Toegespitst op elke persoonlijke wens. Bediening prima, vakkundige uitleg. Een echte aanrader!

vr 26 november 2021

Albert Keijser

Zó wens je je een restaurant: de ligging is prachtig, het (verrassings-) menu uitstekend en de service fantastisch.

vr 26 november 2021