account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

't Hoeveke Beringen

't Hoeveke Beringen

Anno 16 maart 1979, reeds 38 jaar een plaats van en voor Bourgondiërs. Geopend door Margaretha Stuyck en Emile Timmermans, eerst als lokaal café, zonder poespas gegroeid tot een van de eerste tavernes, de pikante worst en het kaasblokje bij het blond schuimend bier ruimen plaats voor een full eetkaart. ’t Hoeveke wordt al snel een toonaangevend begrip in het Beringse uitgangsleven, food & drinks tot in de vroege ochtenduren. Lief en leed aan de toog, nostalgie en herinneringen voor velen, mochten de muren kunnen spreken… Maar tijd ebt, de bloeiende mijn van Beringen, het 1ste klasse voetbalteam, tijden veranderen.

Anno 1990 komt zoon Fab Timmermans in de zaak, jong dynamisme blaast de zaak naar nieuwe dimensies, jaren lang staat de hoef garant voor food, feest en fun. Ondertussen vervoegt de echtgenote van Fab, Hemelaers Christel de zaak. De basis voor het verderzetten van het familiebedrijf is gelegd, de keuken groeit, professionele mensen worden aangetrokken, de evolutie staat niet stil, ’t Hoeveke groeit uit over brasserie naar bistro-restaurant. Nu staan wij garant voor een oerdegelijke locale keuken, veelal met mediterraanse invloeden. Een totale beleving, food experience, kortom Belgisch Bourgondisch genieten in de gastvrije Limburgse kempen.

En…. de nieuwe generatie staat klaar… wij onthouden het U niet, Chef kok Nick Sarrau, de tovenaar in onze keuken wordt zeer binnenkort een full-time partner compagnon. Met de combinatie van ervaring en jeugdig enthousiasme willen wij de hoef leiden naar nieuwe belevingen, een topgelegenheid in het huidige horecalandschap, een plaats waar je een omweg voor maakt. Onze brains stormen voortdurend, om binnenkort met de realisaties te beginnen….. de toekomst, ziet er goed uit.

Ondertussen … See U soon in de hoef, eerst het welkom, de gezelligheid, de smaak, de beleving, dan de vorm.

Tot Binnenkort,

Team Hoef
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.4

Gemiddelde score

  • 9.6/10   Kwaliteit
  • 9.5/10   Service
  • 9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

N.

Gewoon weer TOP zoals altijd,helemaal Corona veilig.Een dikke pluim voor iedereen van team Hoef 2.0. Een aanrader voor vakantie gevoel in eigen land👍👍👍

za 01 augustus 2020

Vanessa Trabucco

Zoals steeds was het weer voortreffelijk! Wat een ontzettend lekkere keuken met oog voor dagverse ingrediënten en bereid met passie en kennis van zaken! Jullie hebben trouwens de beste mosselen van het land! Extra pluspunt voor het naleven van de hygiënische maatregelen!

vr 24 juli 2020

Hans Put

Heerlijke oesters, een kanjer van een zeetong en een lekkere sabayon. Het leven is mooi daar onder de bomen van ‘t Hoeveke!

do 23 juli 2020

Luc Reumers

Was top een aanrader zou ik zeggen !!!!!!

di 21 juli 2020