account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

't Huis Zonder Naam

't Huis Zonder Naam

Vanaf mei 2019 is iedereen welkom voor ontbijt, lunch of de betere restaurantkeuken. Het zicht op het domein met dierenpark krijg je er gratis bij!

Al een tijdje brandt het verlangen om een eigen restaurant uit te baten. We twijfelden dan ook geen moment toen we de kans kregen om van dit prachtige domein iets nog mooiers te maken. Met ‘t Huis Zonder Naam wordt in mei 2019 onze droom werkelijkheid.
De verschillende concepten van ‘t Huis Zonder Naam bieden voor ieder wat wils. Je kan bij ons terecht voor ontbijt of lunch, maar ook de betere restaurantkeuken bieden we aan in onze open keuken.
Niet enkel binnen zal je kunnen genieten, ook buiten zijn er verschillende troeven die een bezoekje waard zijn. Een dierenpark met o.a. edelherten, uitzicht op de eeuwenoude kapel van Helshoven, speeltuigen voor de kinderen …
Hou zeker onze Facebook-pagina in de gaten voor al het nieuws i.v.m. ‘t Huis Zonder Naam. Vanaf mei 2019 ben je welkom!
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.7

Gemiddelde score

  • 9.2/10   Kwaliteit
  • 8.8/10   Service
  • 8.3/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Dominic Nickmans

TOP! Doe zo voort🍾🍾🍾

za 10 oktober 2020

Niels Willems

Ik vraag me af waarom deze zaak niet volgeboekt was. Prachtig kader, medewerkers ,keuken. Proficiat. Het ganse plaatje klopt. Porselein, interieur...Horeca zoals het moet.

vr 18 september 2020

Isabelle Thoelen

Lekker eten, vriendelijke bediening, leuke setting. Leuk adresje om aan te bevelen aan mijn gasten van Mas Isa Guesthouse.

wo 16 september 2020

M. uit Erembodegem

Zeer lekker veganistisch gegeten! Ondanks dat het zeer druk was, werden we snel bediend door het vriendelijke personeel.

vr 11 september 2020