account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

't Huis Zonder Naam

't Huis Zonder Naam

Vanaf mei 2019 is iedereen welkom voor ontbijt, lunch of de betere restaurantkeuken. Het zicht op het domein met dierenpark krijg je er gratis bij!

Al een tijdje brandt het verlangen om een eigen restaurant uit te baten. We twijfelden dan ook geen moment toen we de kans kregen om van dit prachtige domein iets nog mooiers te maken. Met ‘t Huis Zonder Naam wordt in mei 2019 onze droom werkelijkheid.
De verschillende concepten van ‘t Huis Zonder Naam bieden voor ieder wat wils. Je kan bij ons terecht voor ontbijt of lunch, maar ook de betere restaurantkeuken bieden we aan in onze open keuken.
Niet enkel binnen zal je kunnen genieten, ook buiten zijn er verschillende troeven die een bezoekje waard zijn. Een dierenpark met o.a. edelherten, uitzicht op de eeuwenoude kapel van Helshoven, speeltuigen voor de kinderen …
Hou zeker onze Facebook-pagina in de gaten voor al het nieuws i.v.m. ‘t Huis Zonder Naam. Vanaf mei 2019 ben je welkom!
  • Terrassen
koop cadeaubon
Beoordelingen

8

Gemiddelde score

  • 8.5/10   Kwaliteit
  • 7.8/10   Service
  • 7.7/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

D.

Geweldig. Ik kom zeker terug

do 30 september 2021

D. uit HALEN

Aangenaam verrast. De bediening was top en het eten nog veel beter. We hebben op het terras gezeten tussen de vuurtjes wat zorgde voor een leuk ontspannen vakantiegevoel. Een echte aanrader!!

za 11 september 2021

Karin Schols

Was weer super 👌👌. Nergens iets op aan te merken. Superlekker en bediening keivriendelijk. Echt een aanrader voor degene die heerlijk willen tafelen.

za 11 september 2021

Hilde Martens

Een sfeervolle zaak . Gezellig en vooral lekker ! We komen zeker terug . Hilde

vr 03 september 2021