account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

't Jong Gerecht

't Jong Gerecht

Onze gasten culinair verwennen in een eigentijds kader...

Chef Emmanuel Niess, werkt met dagverse producten die op een creatieve manier verwerkt worden tot een hedendaags gerecht, met pure smaken en een mooie presentatie.

Sous-chef Marc D’haens is een enthousiaste en gedreven kok. Begeleid door Emmanuel streven ze samen naar hoogstaande smaakervaringen.

Lisa De Clerck koos zorgvuldig voor gevarieerde en originele wijnen bij de gerechten. Ook staat er steeds een uitgelezen fles wijn voor u klaar uit het grote aanbod van de wijnkaart.

De voortreffelijk ontvangst en service van gastvrouw Eva Creytens zorgt ervoor dat een bezoekje aan 't Jong Gerecht ontspannen en genieten is vanaf de eerste minuut.
  • Bistronomie
  • BE-GUSTO
  • Gault & Millau
Stel een vraag
Beoordelingen

9.3

Gemiddelde score

  • 9.3/10   Kwaliteit
  • 9.2/10   Service
  • 9.2/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

K. uit Knokke

alles was perfect

za 15 september 2018

Marcq Vanderhaeghen

Alle gerechten, zowel voorgerechten, hoofd- en nagerechten zijn prachtig gepresenteerd. Ieder bord is een streling voor het oog; de verschillende smaken vloeien mooi in elkaar en heeft bijna iets subtiels; proficiat aan de chef voor deze gerechten die kunnen concurreren met deze van een sterrenchef !!!

zo 02 september 2018

E. uit Assebroek

het hoofdbestanddeel van elk gerecht was ruimschoots voldoende en van uitstekende versheid Deskundige en lieve bediening met grote wijnkennis

do 23 augustus 2018

M. uit Hertsberge

Het is iedere keer een fantastische culinaire ervaring om bij professionele mensen te gaan lunchen. Men wordt vriendelijk onthaald, het eten is heerlijk, een mooie wijnkaart! Gewoon doen!

do 09 augustus 2018