account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

't Klooster

't Klooster

In een historisch pand aan het Nederhof in Wijk bij Duurstede schuilt Restaurant ’t Klooster. Dit zestiende-eeuwse pand creëert samen met zijn inrichting een bijzondere beleving. Geniet Hemels bij Jeroen en Natasja van Hensbergen, neem een kijkje in de open keuken of bezoek de winkel waar de wijnen verkocht worden.

Liefde voor verse producten en alles wat groeit en bloeit, passie, creativiteit en duurzaamheid zijn belangrijke begrippen in de open keuken van ’t Klooster, waar je de kunst stiekem kunt afkijken. De menukaart is verrassend. Voor een zes-gangenmenu draaien ze hun hand niet om. Ze zullen er alles aan doen om het je naar je wens te maken.

Geniet van de ervaren service, de historische tuin en de lekkerste gerechten bij Restaurant ‘t Klooster in Wijk bij Duurstede.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.2

Gemiddelde score

  • 9.7/10   Kwaliteit
  • 9.2/10   Service
  • 8.8/10   Prijs/kwaliteit

E.

Onzichtbaar aanwezig, hielden alles goed in de gaten. Elk gerecht, was weer een feest om naar te kijken en te proeven. Fantastische avond gehad met vrienden.

vr 15 juni 2018

D.c. van der Stoep

Zeer vriendelijk en kundig

za 28 april 2018

Leo Vermaat

zeer goed en speelde goed in op onze opmerkingen

vr 09 maart 2018

Bart den Hollander

Eten bij het Klooster is altijd echt een feestje waar we naar uitkijken. De keuken zorgt altijd voor mooie schilderijtjes op je bord, die echt subliem van smaak zijn. Zeker de combinatie met het wijnarrangement is super, de wijnen passen perfect bij de gerechtjes.

vr 02 maart 2018