account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

't Klooster

't Klooster

In een historisch pand aan het Nederhof in Wijk bij Duurstede schuilt Restaurant ’t Klooster. Dit zestiende-eeuwse pand creëert samen met zijn inrichting een bijzondere beleving.

Liefde voor verse producten en alles wat groeit en bloeit, passie, creativiteit en duurzaamheid zijn belangrijke begrippen in de open keuken van ’t Klooster, waar je de kunst stiekem kunt afkijken. De menukaart is verrassend. Voor een zes-gangenmenu draaien ze hun hand niet om. Ze zullen er alles aan doen om het je naar je wens te maken.

Geniet van de ervaren service, de historische tuin en de lekkerste gerechten bij Restaurant ‘t Klooster in Wijk bij Duurstede.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.3

Gemiddelde score

  • 9.7/10   Kwaliteit
  • 9.4/10   Service
  • 8.9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

G. uit Leersum

We hebben fantastisch gegeten in ‘‘t Klooster. Zeer verfijnde en smaakvolle gerechten. We komen hier zeker nog wel eens terug.

za 07 maart 2020

Leonie Van Dinten

Het was echt heel erg goed!

vr 06 maart 2020

C.

Heerlijk gegeten met zeer goede passende wijnen. Compliment voor de fijne, persoonlijke bediening. Veel kennis van de wijnen en de producten. Topavond!!

vr 07 februari 2020

Kees Van der Blom

De kwaliteit van de gerechten met de bijbehorende wijnen was echt bijzonder. Gelukkig kregen we bij iedere gang een heldere, en ook uitgebreide, toelichting, ook van de sommelier. Met veel aandacht werden de geserveerde gerechten beschreven. En na het proeven klopte dat ook. Mijn eigen omgeving moet goed haar best doen mij over de streep te trekken om ergens in een restaurant te gaan eten. Wat voegt het toe, vraag ik mij dan af. ? Bij ‘t Klooster is dat dus goed gelukt. Door de kwaliteit van de gerechten en wijnen, maar ook door de persoonlijke aandacht en de interesse die men in jou stelt. De kok, de ober, de sommelier. ‘Uit eten gaan’ is niet alleen ‘het ergens anders gaan eten dan thuis.’ Het is fijn wanneer het voor ons ook een ‘beleving’ wordt. In ‘t Klooster beleef je echt iets bijzonders. Goed vakmanschap, gecombineerd met mooie producten, onder andere uit een speciaal ‘oogstbos’. Dank allen dus voor de mooie avond !

za 01 februari 2020