account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

't Klooster

't Klooster

In een historisch pand aan het Nederhof in Wijk bij Duurstede schuilt Restaurant ’t Klooster. Dit zestiende-eeuwse pand creëert samen met zijn inrichting een bijzondere beleving.

Liefde voor verse producten en alles wat groeit en bloeit, passie, creativiteit en duurzaamheid zijn belangrijke begrippen in de open keuken van ’t Klooster, waar je de kunst stiekem kunt afkijken. De menukaart is verrassend. Voor een zes-gangenmenu draaien ze hun hand niet om. Ze zullen er alles aan doen om het je naar je wens te maken.

Geniet van de ervaren service, de historische tuin en de lekkerste gerechten bij Restaurant ‘t Klooster in Wijk bij Duurstede.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.5

Gemiddelde score

  • 9.8/10   Kwaliteit
  • 9.7/10   Service
  • 9.1/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Gerard Vermeer

Mooie creaties en smaak blijft goed hangen in de mond

za 10 oktober 2020

Maarten de Vries

Als je denkt dat het niet beter kan, bewijzen ze dat het toch mogelijk is.

zo 27 september 2020

Mariëtte Verhoef

We hebben een heerlijk avond gehad bij ‘t Klooster. Een warme, rustige ambiance, met fijne persoonlijke bediening. Heel leuk dat de chef-kok zelf aan tafel komt serveren en vertellen over de gerechten. De gerechten zijn echte kunstwerken en de smaken zo geraffineerd. Een ware smaaksensaties! Ik kom zeker nog een keer terug!

vr 25 september 2020

D.

Grote klasse, zij weten wat verwennen is!!!

vr 25 september 2020