account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

't Lansink

't Lansink

SVH Meesterkok Lars van Galen is altijd op zoek naar het beste. Het mooiste vlees uit de streek, de meest verse vis, de smaakvolste groenten. Juist die passie en dat vakmanschap maken de keuken van ’t Lansink zo geliefd bij onze gasten. Voeg daar de gedreven en deskundige bediening bij, die onze gasten echt in de watten wil leggen, en de intieme sfeer van ons monumentale pand, en u kunt echt tijdloos genieten.

Ons restaurant is door Michelin bekroond met een ster, staat op plek 65 van de Lekker500 en gooide hoge ogen bij Gault Millau. Van snelle zakenlunch tot urenlang romantisch tafelen, het kan allemaal. Patron Cuisinier Lars van Galen en zijn team kookt met de seizoenen. Niet omdat dat hip is, maar omdat wat volop van het land komt ook barstensvol smaak zit: van asperges van Twentse grond in het voorjaar tot wild uit de streek in het najaar bijvoorbeeld.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.2

Gemiddelde score

  • 9.8/10   Kwaliteit
  • 9.4/10   Service
  • 8.5/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Margo Koopman

Genoten van het heerlijke Zomermenu op het terras in onze ‘eigen’ mooie wijk ‘t Lansink! Alles klopte!

vr 23 augustus 2019

Anoniem Van Wingerden

In 1 woord: heerlijk!

do 22 augustus 2019

Alexander van den Tweel

Uitstekend verzorgde avond met een heerlijk diner. Een belevenis op zich. Leuk aan het eind een attentie bij de koffie te ontvangen voor mijn verjaardag!

wo 14 augustus 2019

Arend Kreeft

Zeer goed restaurant met verfijnde gerechten..Goede bediening

vr 19 juli 2019