account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

't Lansink

't Lansink

SVH Meesterkok Lars van Galen is altijd op zoek naar het beste. Het mooiste vlees uit de streek, de meest verse vis, de smaakvolste groenten. Juist die passie en dat vakmanschap maken de keuken van ’t Lansink zo geliefd bij onze gasten. Voeg daar de gedreven en deskundige bediening bij, die onze gasten echt in de watten wil leggen, en de intieme sfeer van ons monumentale pand, en u kunt echt tijdloos genieten.

Ons restaurant is door Michelin bekroond met een ster, staat op plek 65 van de Lekker500 en gooide hoge ogen bij Gault Millau. Van snelle zakenlunch tot urenlang romantisch tafelen, het kan allemaal. Patron Cuisinier Lars van Galen en zijn team kookt met de seizoenen. Niet omdat dat hip is, maar omdat wat volop van het land komt ook barstensvol smaak zit: van asperges van Twentse grond in het voorjaar tot wild uit de streek in het najaar bijvoorbeeld.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.1

Gemiddelde score

  • 9.6/10   Kwaliteit
  • 9.3/10   Service
  • 8.6/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

F.

Voor mijn broertje zijn 60ste verjaardag heb ik hem getrakteerd op een 4-gangen menu. We woonden vroeger 3 huizen vanaf het hotel en speelden met de kinderen van de toenmalige eigenaar, dus ons bezoek was ook wel een beetje uit nostalgie. We werden vriendelijk ontvangen. Alle bediening had aandacht en tijd voor een klein babbeltje af en toe. De uitleg bij mijn wijnarrangement was enthousiast en uitvoerig. En het eten was spannend. Allerlei dingen die we nooit eerder geproefd hebben. Ik voelde me net een beetje jurylid bij Masterchef. Alles met aandacht proeven zoals zo'n diner verdient. We komen zeker nog een keer bij een volgende speciale gelegenheid.

ma 30 september 2019

C.

Super gegeten!! De combinatie van het eten en bijpassende wijnen waren voor ons de ingrediënten voor een prachtig avondje uit. De rustige omgeving en enthousiaste bediening hebben ook zeker een rol gespeeld. Zeker een aanrader

wo 25 september 2019

Arie Heutink

Heerlijke lunch, goede smaken, mooi opgemaakt, goede bijpassende wijnen. Top bediening.

di 24 september 2019

Diane Busljeta

Heerlijk eten! Geweldige sfeer en het personeel is erg vriendelijk, gastvrij en zeer kompetent! Komen zeker weer terug!

za 21 september 2019