account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

't Lansink

't Lansink

SVH Meesterkok Lars van Galen is altijd op zoek naar het beste. Het mooiste vlees uit de streek, de meest verse vis, de smaakvolste groenten. Juist die passie en dat vakmanschap maken de keuken van ’t Lansink zo geliefd bij onze gasten. Voeg daar de gedreven en deskundige bediening bij, die onze gasten echt in de watten wil leggen, en de intieme sfeer van ons monumentale pand, en u kunt echt tijdloos genieten.

Ons restaurant is door Michelin bekroond met een ster, staat op plek 65 van de Lekker500 en gooide hoge ogen bij Gault Millau. Van snelle zakenlunch tot urenlang romantisch tafelen, het kan allemaal. Patron Cuisinier Lars van Galen en zijn team kookt met de seizoenen. Niet omdat dat hip is, maar omdat wat volop van het land komt ook barstensvol smaak zit: van asperges van Twentse grond in het voorjaar tot wild uit de streek in het najaar bijvoorbeeld.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.2

Gemiddelde score

  • 9.7/10   Kwaliteit
  • 9.3/10   Service
  • 8.8/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

C.

Perfect

za 18 mei 2019

A.

Kwaliteit was zeer goed. Afwisselende en verassende smaken.

za 13 april 2019

Letitia Gatzweiler

Van de ontvangst tot het afscheid, top service genoten. De lunch gerechten waren een heerlijkheid. De passende wijn maakte het perfect. We komen graag nog eens terug.

di 09 april 2019

Anoniem Paris

Wat een geweldige avond! Elke amuse, elke gang was een genot. De wijn heerlijk en bijzonder. Perfect gematcht aan de gang. Vriendelijke en attente bediening. We zullen vaak terug komen. Bedankt voor een sublieme avond!

za 09 maart 2019