account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

't Lansink

't Lansink

SVH Meesterkok Lars van Galen is altijd op zoek naar het beste. Het mooiste vlees uit de streek, de meest verse vis, de smaakvolste groenten. Juist die passie en dat vakmanschap maken de keuken van ’t Lansink zo geliefd bij onze gasten. Voeg daar de gedreven en deskundige bediening bij, die onze gasten echt in de watten wil leggen, en de intieme sfeer van ons monumentale pand, en u kunt echt tijdloos genieten.

Ons restaurant is door Michelin bekroond met een ster, staat op plek 65 van de Lekker500 en gooide hoge ogen bij Gault Millau. Van snelle zakenlunch tot urenlang romantisch tafelen, het kan allemaal. Patron Cuisinier Lars van Galen en zijn team kookt met de seizoenen. Niet omdat dat hip is, maar omdat wat volop van het land komt ook barstensvol smaak zit: van asperges van Twentse grond in het voorjaar tot wild uit de streek in het najaar bijvoorbeeld.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.3

Gemiddelde score

  • 9.8/10   Kwaliteit
  • 9.3/10   Service
  • 8.8/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

H.

Uitmuntend in alle opzichten! Een buitengewone ervaring! Sublieme afstemming van gerechten en wijnen. Ja, dan mag je gerust op meer sterren hopen ...

do 06 december 2018

Anneke Post

Hoe gaaf is het dat je je moeder op haar 87e (1931) mag verrassen! De hele avond glinsterden haar ogen, ze heeft volop genoten en wist niet wat haar overkwam. De smaak-explosies, de mooie opmaak. Kortom een beleving waar ze nog lang over zal napraten. En wij met heel veel plezier op terug kunnen kijken.

za 17 november 2018

Rina Beekman

Fijn avondje uit, heelijk door de keukenbrigade verwend

za 10 november 2018

D.

Wederom een geweldige beleving om dit keer een 8 gangen menu te mogen aanschouwen en op te eten.

ma 05 november 2018