account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

't Lansink

't Lansink

SVH Meesterkok Lars van Galen is altijd op zoek naar het beste. Het mooiste vlees uit de streek, de meest verse vis, de smaakvolste groenten. Juist die passie en dat vakmanschap maken de keuken van ’t Lansink zo geliefd bij onze gasten. Voeg daar de gedreven en deskundige bediening bij, die onze gasten echt in de watten wil leggen, en de intieme sfeer van ons monumentale pand, en u kunt echt tijdloos genieten.

Ons restaurant is door Michelin bekroond met een ster, staat op plek 65 van de Lekker500 en gooide hoge ogen bij Gault Millau. Van snelle zakenlunch tot urenlang romantisch tafelen, het kan allemaal. Patron Cuisinier Lars van Galen en zijn team kookt met de seizoenen. Niet omdat dat hip is, maar omdat wat volop van het land komt ook barstensvol smaak zit: van asperges van Twentse grond in het voorjaar tot wild uit de streek in het najaar bijvoorbeeld.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.5

Gemiddelde score

  • 9.9/10   Kwaliteit
  • 9.6/10   Service
  • 9.2/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Jan Udes

Super avond gehad. Dit was de 2e keer dat we bij 't Lansink hebben gegeten over een periode van 3 jaar. Beide keren echt top. Elke gang, van de amuse tot het nagerecht, was een smaakexplosie en een kunstwerkje op zichzelf.

za 07 maart 2020

Annelies Nillesen

Geweldige keuken. Goede bediening en een , sfeervolle, aparte ambiance. Kortom, een topper! Warm aanbevolen.

vr 06 maart 2020

E.

Wij gingen voor het all-in menu. En dat was het met recht. Elk gerecht was raak door gevarieerde uitgeballanceerde smaak explosies. De bijpassende wijnen waren heerlijk en de bediening maakte het af. Fantastische avond gehad!

za 08 februari 2020

Anoniem Palthe

Prima gegeten en mooie gerechten plus goede combi van wijnarrangement, aanrader!

vr 31 januari 2020