account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

't Lansink

't Lansink

SVH Meesterkok Lars van Galen is altijd op zoek naar het beste. Het mooiste vlees uit de streek, de meest verse vis, de smaakvolste groenten. Juist die passie en dat vakmanschap maken de keuken van ’t Lansink zo geliefd bij onze gasten. Voeg daar de gedreven en deskundige bediening bij, die onze gasten echt in de watten wil leggen, en de intieme sfeer van ons monumentale pand, en u kunt echt tijdloos genieten.

Ons restaurant is door Michelin bekroond met een ster, staat op plek 65 van de Lekker500 en gooide hoge ogen bij Gault Millau. Van snelle zakenlunch tot urenlang romantisch tafelen, het kan allemaal. Patron Cuisinier Lars van Galen en zijn team kookt met de seizoenen. Niet omdat dat hip is, maar omdat wat volop van het land komt ook barstensvol smaak zit: van asperges van Twentse grond in het voorjaar tot wild uit de streek in het najaar bijvoorbeeld.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.1

Gemiddelde score

  • 9.6/10   Kwaliteit
  • 9.2/10   Service
  • 8.6/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

R. uit Hengelo

Heerlijk gegeten. In het bijzonder genoten van het dessert, écht verrukkelijk!

za 30 november 2019

I.

Een fantastische avond, heerlijke gegeten. De bijpassende wijn werden met veel enthousiasme en deskundigheid gepresenteerd. De verfijnde smaken en prachtige presentaties van de diverse gerechten maken het een echt feestje.

za 23 november 2019

M.

Er wordt fantastisch gekookt en vriendelijk personeel

vr 15 november 2019

F.

Voor mijn broertje zijn 60ste verjaardag heb ik hem getrakteerd op een 4-gangen menu. We woonden vroeger 3 huizen vanaf het hotel en speelden met de kinderen van de toenmalige eigenaar, dus ons bezoek was ook wel een beetje uit nostalgie. We werden vriendelijk ontvangen. Alle bediening had aandacht en tijd voor een klein babbeltje af en toe. De uitleg bij mijn wijnarrangement was enthousiast en uitvoerig. En het eten was spannend. Allerlei dingen die we nooit eerder geproefd hebben. Ik voelde me net een beetje jurylid bij Masterchef. Alles met aandacht proeven zoals zo'n diner verdient. We komen zeker nog een keer bij een volgende speciale gelegenheid.

ma 30 september 2019