account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

't Lansink

't Lansink

SVH Meesterkok Lars van Galen is altijd op zoek naar het beste. Het mooiste vlees uit de streek, de meest verse vis, de smaakvolste groenten. Juist die passie en dat vakmanschap maken de keuken van ’t Lansink zo geliefd bij onze gasten. Voeg daar de gedreven en deskundige bediening bij, die onze gasten echt in de watten wil leggen, en de intieme sfeer van ons monumentale pand, en u kunt echt tijdloos genieten.

Ons restaurant is door Michelin bekroond met een ster, staat op plek 65 van de Lekker500 en gooide hoge ogen bij Gault Millau. Van snelle zakenlunch tot urenlang romantisch tafelen, het kan allemaal. Patron Cuisinier Lars van Galen en zijn team kookt met de seizoenen. Niet omdat dat hip is, maar omdat wat volop van het land komt ook barstensvol smaak zit: van asperges van Twentse grond in het voorjaar tot wild uit de streek in het najaar bijvoorbeeld.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.1

Gemiddelde score

  • 9.6/10   Kwaliteit
  • 9.1/10   Service
  • 8.7/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

J. Douma

Een uitzonderlijke ervaring in uw restaurant waarbij uitleg van alle 4 gangen als erg prettig is ervaren.

do 14 februari 2019

K.

Heerlijk gegeten met heerlijk wijntje erbij

do 14 februari 2019

P. uit Denekamp

Een jong en dynamisch team zorgt voor een meer dan goede prijs product/dienst kwaliteit . De ambiance is warm en omgeven met vriendelijk zorg zonder “De gast” uit het oog te verliezen. Chapeau!!

di 25 december 2018

H.

Uitmuntend in alle opzichten! Een buitengewone ervaring! Sublieme afstemming van gerechten en wijnen. Ja, dan mag je gerust op meer sterren hopen ...

do 06 december 2018