account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Landhuis Molenhof

Landhuis Molenhof

landhuis molenhof is een ideale locatie voor mensen die houden van een ongedwongen sfeer en losse sfeer, van de betoverende natuur, romantiek, goede muziek en prachtige vergezichten over het schitterende Heuvelland en Noord-Frankrijk. Een zaak waar je onmiddellijk op je gemak voelt en de magie van goede energie ervaart.
  • WiFi
  • € 50 - 100
  • Terras
Stel een vraag
Beoordelingen

9.6

Gemiddelde score

  • 9.7/10   Kwaliteit
  • 9.7/10   Service
  • 9.3/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Jose Debusschere

De service was perfect, eten gebracht op een zeer vriendelijke manier en de nodige uitleg gekregen wat er op het bord lag. De menu ( banenberg) was van het hapje tot de koffie van zeer hoge smaakvolle kwaliteit en belangrijk zeer warm. Ook wat de drank betreft was de opmerkzaamheid van het personeel uitstekend we hadden nooit een leeg glas . Wij hadden zeer geslaagde namiddag op alle gebeid. Proficiat aan het ganse team.

zo 14 november 2021

F. uit Poperinge

Zeer lekker aanraader

vr 12 november 2021

Florent Dessin

Merci beaucoup pour l’accueil, la qualité des plats et la qualité du service. Nous avons passé une très bonne soirée et nous reviendrons avec plaisir. Deux ans après notre fête de mariage chez vous, le même sourire et la bonne humeur sont toujours présents et cela donne envie de vite revenir !

za 06 november 2021

Clancy Lecleire

Dit restaurant is een geoliede machine, door hun jarenlange ervaring weten ze hoe ze de perfecte service kunnen geven. De bediening was vlot en vriendelijk. De gerechten lekker en verfijnd. Een dikke pluim aan Joris , Cindy en hun team.

zo 24 oktober 2021