account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

't Molenhuys

't Molenhuys

Culinair genieten van zeer smaakvolle en mooie gerechten, begeleidt door fantastische wijnen en dat alles in een zeer gastvrije en sfeervolle omgeving; dat is in 1 zin waar een diner bij restaurant ’t Molenhuys voor staat.
In de modern-Frans Belgisch georiënteerde keuken van ’t Molenhuys koken wij met veel passie en liefde voor het vak; creatief, smaakvol, mooie bordopmaak en enkel en alleen met verse ingrediënten. Onze menukaart wordt gedurende het jaar aangepast aan de seizoenen. De uitgebreide en toegankelijk geprijsde wijnkaart bevat wijnen uit zowel de oude als de nieuwe wijnwereld. Een wijnkaart met regelmatig wisselende en aan de seizoenen aangepaste wijnarrangementen waarbij ook minder bekende landen aan bod komen.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.6

Gemiddelde score

  • 9.8/10   Kwaliteit
  • 9.7/10   Service
  • 9.3/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

E.

Heerlijk gegeten. Alle gerechten waren erg lekker, maar de tartaar van tonijn en de paling in het groen waren top! Zeker met de goed passende wijnen erbij.

zo 05 juli 2020

Ank van Dongen

Heerlijk gegeten en gedronken, een aanrader 🤩

vr 03 juli 2020

Dimphie de Winter

We hebben weer een fantastische avond gehad. Heerlijk eten met bijpassende wijnen en een heel goed gastheerschap. Jos weet met zorg en veel passie altijd de juiste wijn bij het gerecht te schenken. De gerechten zien er niet alleen uit als een plaatje, ze zijn verassend en bovendien heel lekker. Dat je dan ook nog buiten de prachtige tuin kunt zitten is een bonus.

vr 03 juli 2020

H.

Het word je echt naar de zin gemaakt. Fantastische tuin om in te zitten, heerlijk eten, kortom een restaurant waar wij graag komen.

za 27 juni 2020