account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

't Molenhuys

't Molenhuys

Culinair genieten van zeer smaakvolle en mooie gerechten, begeleidt door fantastische wijnen en dat alles in een zeer gastvrije en sfeervolle omgeving; dat is in 1 zin waar een diner bij restaurant ’t Molenhuys voor staat.
In de modern-Frans Belgisch georiënteerde keuken van ’t Molenhuys koken wij met veel passie en liefde voor het vak; creatief, smaakvol, mooie bordopmaak en enkel en alleen met verse ingrediënten. Onze menukaart wordt gedurende het jaar aangepast aan de seizoenen. De uitgebreide en toegankelijk geprijsde wijnkaart bevat wijnen uit zowel de oude als de nieuwe wijnwereld. Een wijnkaart met regelmatig wisselende en aan de seizoenen aangepaste wijnarrangementen waarbij ook minder bekende landen aan bod komen.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.6

Gemiddelde score

  • 9.7/10   Kwaliteit
  • 9.8/10   Service
  • 9.4/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

R.

Ontzettend lekker gegeten met verrassende smaak combinaties. Het personeel is heel erg vriendelijk en doet er alles aan om het zo goed mogelijk voor elkaar te krijgen. Grote aanbeveling om hier te gaan eten wanneer je allergieën of intoleranties hebt. Op een mooie locatie legen in een prachtig pand en ruime mooi aangelegde tuin (met terras).

wo 02 september 2020

Wim van Turennout

We waren hier voor de tweede keer en het was wederom perfect: het zomermenu, de wijn en de bediening. We hadden een wijnarrangement en de wijn paste uitstekend bij elk gerecht. Het zomermenu was ronduit voortreffelijk en zeer verrassend bereid. Onze complimenten. We vinden de sfeer ook bijzonder: het restaurant is kleinschalig waardoor de bediening heel persoonlijk wordt. Ook dat is een pluspunt. We komen graag weer terug en zitten er al over te denken welke vrienden we de volgende keer zullen uitnodigen, want dit restaurant gun je niet alleen jezelf!

do 27 augustus 2020

Oei Wildschut

Alles klopte van het begin tot het eind. Alle gerechten met evenveel zorg en verfijning gebracht. Heerlijke wijnen, een prima plek, geweldige bediening en fijne muziek. Het had niet beter kunnen zijn.

zo 23 augustus 2020

M.

We komen zeker een keer terug.

za 22 augustus 2020