account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

't Molenhuys

't Molenhuys

Culinair genieten van zeer smaakvolle en mooie gerechten, begeleidt door fantastische wijnen en dat alles in een zeer gastvrije en sfeervolle omgeving; dat is in 1 zin waar een diner bij restaurant ’t Molenhuys voor staat.
In de modern-Frans Belgisch georiënteerde keuken van ’t Molenhuys koken wij met veel passie en liefde voor het vak; creatief, smaakvol, mooie bordopmaak en enkel en alleen met verse ingrediënten. Onze menukaart wordt gedurende het jaar aangepast aan de seizoenen. De uitgebreide en toegankelijk geprijsde wijnkaart bevat wijnen uit zowel de oude als de nieuwe wijnwereld. Een wijnkaart met regelmatig wisselende en aan de seizoenen aangepaste wijnarrangementen waarbij ook minder bekende landen aan bod komen.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.6

Gemiddelde score

  • 9.7/10   Kwaliteit
  • 9.7/10   Service
  • 9.2/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

P.

Heerlijke gedineerd in een zeer prettig huiskamer restaurant. Kaart met voldoende mogelijkheden, bijzondere gerechten en zeer verfijnd van kwaliteit en opmaak. Mooi bijpassend wijnarrangement met bijbehorend advies. Goede sfeer, voor ons zeer goede muziek op mooi geluidsniveau, fijne stoelen om in te zitten. Kortom, goed voor een lange avond waar wij met veel plezier op terugkijken. Voor herhaling vatbaar.

zo 12 mei 2019

J. uit Cuijk

Mooie, verfijnde gerechten. Erg leuke avond gehad.

za 11 mei 2019

Ton Francissen

Wederom genoten van gerechten die zowel heerlijk waren als plaatjes om te zien. Complimenten!!

zo 28 april 2019

W.

Hier gibt es das "Besondere". Mit Kreativität und viel Liebe serviert. Essen und Weine auf höchstem Niveau. Unbedingt empfehlenswert. Danke für einen perfekten Abend !

do 04 april 2019