account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

't Molenhuys

't Molenhuys

Culinair genieten van zeer smaakvolle en mooie gerechten, begeleidt door fantastische wijnen en dat alles in een zeer gastvrije en sfeervolle omgeving; dat is in 1 zin waar een diner bij restaurant ’t Molenhuys voor staat.
In de modern-Frans Belgisch georiënteerde keuken van ’t Molenhuys koken wij met veel passie en liefde voor het vak; creatief, smaakvol, mooie bordopmaak en enkel en alleen met verse ingrediënten. Onze menukaart wordt gedurende het jaar aangepast aan de seizoenen. De uitgebreide en toegankelijk geprijsde wijnkaart bevat wijnen uit zowel de oude als de nieuwe wijnwereld. Een wijnkaart met regelmatig wisselende en aan de seizoenen aangepaste wijnarrangementen waarbij ook minder bekende landen aan bod komen.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.7

Gemiddelde score

  • 9.9/10   Kwaliteit
  • 9.8/10   Service
  • 9.4/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Y. uit Boxmeer

Een heerlijke avond, lekker op het terras gezeten, een echt heerlijk gegeten. Het menu is apart en het eten is van hoge kwaliteit. De bediening is erg vriendelijk en we hebben heerlijke wijnen gedronken. Toen het wat kouder werd, kregen we een deken zodat we nog lekker in de tuin konden blijven zitten. Het was echt een memorabele avond. We komen zeker terug.

za 14 mei 2022

Jose Huberts

genoten van een heerlijke avond met bijzonder lekkere gerechten en heerlijke bijpassende wijnen.

za 14 mei 2022

J.

Wat een fijne plek met heerlijk eten en top gastvrijheid

vr 13 mei 2022

Rob en Nellie Goossens

Super ontvangen door Jos en Jolande. De huiselijke sfeer maakt dat je bijna bij vrienden op bezoek gaat. Daarbij zijn de gerechten met bijbehorende wijnen echt, echt heel mooi maar vooral lekker. Zeer smaakvol!

vr 13 mei 2022