account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

't Molenhuys

't Molenhuys

Culinair genieten van zeer smaakvolle en mooie gerechten, begeleidt door fantastische wijnen en dat alles in een zeer gastvrije en sfeervolle omgeving; dat is in 1 zin waar een diner bij restaurant ’t Molenhuys voor staat.
In de modern-Frans Belgisch georiënteerde keuken van ’t Molenhuys koken wij met veel passie en liefde voor het vak; creatief, smaakvol, mooie bordopmaak en enkel en alleen met verse ingrediënten. Onze menukaart wordt gedurende het jaar aangepast aan de seizoenen. De uitgebreide en toegankelijk geprijsde wijnkaart bevat wijnen uit zowel de oude als de nieuwe wijnwereld. Een wijnkaart met regelmatig wisselende en aan de seizoenen aangepaste wijnarrangementen waarbij ook minder bekende landen aan bod komen.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.6

Gemiddelde score

  • 9.8/10   Kwaliteit
  • 9.6/10   Service
  • 9.4/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Gerrie Swinkels

We hebben super lekker gegeten., De hele ambiance was erg fijn. Jammer was dat ze met 2 personen alles moesten verzorgen. Wij hadden met ze te doen een soms ging dat ten koste van wachttijden of uitleg. Maar wij hebben een geweldige avond gehad. Zeker voor herhaling vatbaar. Hert waren kleine smaakexplosies met bijpassende wijnen. Kortom van ons een 10.

do 11 november 2021

H. uit Cuijk

Heerlijk!! Gastvrij!! Mooie locatie!!

za 06 november 2021

Truus Seele

We hebben een heerlijke avond gehad in een mooie rustige sfeer met heerlijk eten en en mooie wijnen. Bedankt voor deze avond. We hebben genoten.

vr 05 november 2021

M. uit Bergen

Heerlijk eten, super bediening en altijd een fijne sfeer!!

za 30 oktober 2021