account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

't Molenhuys

't Molenhuys

Culinair genieten van zeer smaakvolle en mooie gerechten, begeleidt door fantastische wijnen en dat alles in een zeer gastvrije en sfeervolle omgeving; dat is in 1 zin waar een diner bij restaurant ’t Molenhuys voor staat.
In de modern-Frans Belgisch georiënteerde keuken van ’t Molenhuys koken wij met veel passie en liefde voor het vak; creatief, smaakvol, mooie bordopmaak en enkel en alleen met verse ingrediënten. Onze menukaart wordt gedurende het jaar aangepast aan de seizoenen. De uitgebreide en toegankelijk geprijsde wijnkaart bevat wijnen uit zowel de oude als de nieuwe wijnwereld. Een wijnkaart met regelmatig wisselende en aan de seizoenen aangepaste wijnarrangementen waarbij ook minder bekende landen aan bod komen.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.6

Gemiddelde score

  • 9.8/10   Kwaliteit
  • 9.6/10   Service
  • 9.4/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

J.

Dineren bij het Molenhuys is een culinair feestje.

zo 30 juni 2019

Lianne Voncken

Het was in een woord weer geweldig. Alles klopt , de smaken, de kleuren en de geweldige "schilderijtjes" op je bord, de afstemming van de gerechten en de heerlijke amuses en appetizers. Een belevenis voor je smaakpapillen.

vr 28 juni 2019

Anneke Stik

Als je een 10 geeft dan zegt dat volgens mij wel al genoeg. Wat een mooie ambiance, leuke gerechten met verrassende smaken combinaties, lekkere wijnen. Wij hebben genoten. Nogmaals bedankt team van het Molenhuys

do 27 juni 2019

Willy Vermeulen

We hebben weer genoten bij 't Molenhuys. Eerst in de tuin later nog even binnen aan tafel. De proeverij was meer dan heerlijk en de borden zagen er uit als een plaatje. De toppers van de avond waren de paling en de vissoep!

do 27 juni 2019