account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

't Molenhuys

't Molenhuys

Culinair genieten van zeer smaakvolle en mooie gerechten, begeleidt door fantastische wijnen en dat alles in een zeer gastvrije en sfeervolle omgeving; dat is in 1 zin waar een diner bij restaurant ’t Molenhuys voor staat.
In de modern-Frans Belgisch georiënteerde keuken van ’t Molenhuys koken wij met veel passie en liefde voor het vak; creatief, smaakvol, mooie bordopmaak en enkel en alleen met verse ingrediënten. Onze menukaart wordt gedurende het jaar aangepast aan de seizoenen. De uitgebreide en toegankelijk geprijsde wijnkaart bevat wijnen uit zowel de oude als de nieuwe wijnwereld. Een wijnkaart met regelmatig wisselende en aan de seizoenen aangepaste wijnarrangementen waarbij ook minder bekende landen aan bod komen.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.4

Gemiddelde score

  • 9.7/10   Kwaliteit
  • 9.5/10   Service
  • 9.2/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Hans De Kruif

Wij hebben een top avond gehad in ‘t Molenhuys. De gerechten waren met veel zorg samengesteld en werden op een unieke en vooral creatieve wijze gepresenteerd als ware kunstwerken. De combinatie van bijzondere ingredienten zorgden voor een ware smaakexplosie. Ook de bijpassende wijnen waren van excellente kwaliteit. De service was uitstekend en zorgde ervoor dat we ons helemaal thuis voelde in dit ‘huiskamer’ restaurant dat heerlijk verwarmd werd door het knapperende haardvuur. Absoluut een aanrader!

za 11 januari 2020

Rianne van Oudenaarde

Wij hebben genoten van een heerlijk diner! Omdat ik zuivelvrij eet, werden de gerechten zo aangepast dat ik (bijna) alles kon eten. Prettige bediening, bij ieder gerecht werd een uitleg gegeven. En er werd voortreffelijke wijn geschonken. Wederom een heerlijke avond gehad!

za 28 december 2019

Marijke van der Ven

Een fijne, rustige, sfeervolle ambiance. Een restaurant waar je van begin tot het einde van de avond geniet. Van de heerlijke, mooie gerechten en een top bediening. zeker 'Tot ziens'.

wo 25 december 2019

P.

Al een aantal keren hier mogen eten. Elke keer is het weer een culinaire verrassing. De avond begint met een warm welkom, gevolgd door een mousserende wijn. Het vijf gangen diner was smaakvol en verrassend. De bijpassende wijnen en het begeleidende verhaal pasten perfect bij het geserveerde gerecht. Fijn om hier weer te zijn geweest en we weten zeker dat we hier weer terug gaan komen. Tevens ook een feest om hier te eten als je een glutenintolerantie hebt. Ze gaan hier erg goed en deskundig mee om.

za 14 december 2019