accountchevron downchevron leftpersonsno notificationsfriendscowno favoritesno search resultsno appointmentsno giftcardsdeletearrow rightsendcalendar

t' Oude Wandelpark

Contact

Met de overname in 2010 en naamsverandering geven wij 't Oude Wandelpark weer terug aan de inwoners van Valkenswaard. We zijn weer terug naar de basis gegaan: ontspannen eten en drinken dus. De speeltuin is uitgebreid en er is een ridderzaal voor feesten, vergaderingen en diners. U hoeft alleen maar te ontspannen en genieten. Het zal u aan niets ontbreken. 't Oude Wandelpark is geschikt om met kinderen of honden te bezoeken en is ook motorvriendelijk. Vanwege de prachtige omgeving is deze locatie ook voor wandelaars een mooie plek om te genieten van een kop koffie en een lekker stuk appeltaart. Wil je meer weten over onze geschiedenis? Neem een kijkje op de website!
Stel een vraag
Beoordelingen

9

Gemiddelde score

  • 9.3/10Kwaliteit
  • 8.9/10Service
  • 8.9/10Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

R.

Toppers

za 03 december 2022

Linda Rademakers

Echte horeca tijgers! We hebben het super gehad en de hapjes waren heel erg lekker! We komen zowiezo weer eten maar een feestje komt ook vast nog wel op de agenda! Harold en Kaat en personeel bedankt! Het was een echte surpriseparty!!

za 03 december 2022

Ralph Egas

Top geregeld. Eigenlijk geen plek voor zo'n grote groep qua bezetting en toch is het gelukt. Slim opgelost met het beperken tot 4 voor- en hoofdgerechten en uiteindelijk vonden wij allemaal dat dit nog steeds riant was qua keuze. We kregen ook voortdurend meer dan voldoende aandacht, werd er adequaat bijgeschonken en gecheckt of alles nog naar wens was.

vr 02 december 2022

M.

Heerlijk gegeten, fijne bediening. Kom zeker terug.

vr 25 november 2022