account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

t' Oude Wandelpark

t' Oude Wandelpark

Met de overname in 2010 en naamsverandering geven wij 't Oude Wandelpark weer terug aan de inwoners van Valkenswaard. We zijn weer terug naar de basis gegaan: ontspannen eten en drinken dus. De speeltuin is uitgebreid en er is een ridderzaal voor feesten, vergaderingen en diners. U hoeft alleen maar te ontspannen en genieten. Het zal u aan niets ontbreken. 't Oude Wandelpark is geschikt om met kinderen of honden te bezoeken en is ook motorvriendelijk. Vanwege de prachtige omgeving is deze locatie ook voor wandelaars een mooie plek om te genieten van een kop koffie en een lekker stuk appeltaart. Wil je meer weten over onze geschiedenis? Neem een kijkje op de website!
Stel een vraag
Beoordelingen

9.2

Gemiddelde score

  • 9.3/10   Kwaliteit
  • 9.3/10   Service
  • 9.1/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

E.

Wij hadden onze netwerkbijeenkomst in 't Oude Wandelpark. Van tevoren is heel fijn meegedacht waar we het best konden zitten. De bediening is vriendelijk en behulpzaam en het eten en drinken heerlijk.

wo 17 november 2021

S.

Heerlijk restaurant!! Eerst lekker met de honden gaan wandelen daarna heerlijk gegeten bij het oude wandelpark. Goede uitgebreide kaart en super vriendelijk personeel. Echt een aanrader!!

zo 14 november 2021

Nicole Petersen

Gezellig,degastvrouw ,de gastheer en zowel personeel heel vriendelijk. Eten was weer super.Echt een aanrader.

zo 14 november 2021

Sophie Elst

Altijd gezellig, heerlijk eten, fijne bediening

zo 14 november 2021