Resengo - Reserveer bij 't Schipke aan de Nete in Herenthout friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards appointment deleted

't Schipke aan de Nete

't Schipke aan de Nete

Culinar genieten in een oase van rust

Wij maken steeds gebruik van dagverse producten.
Kom gerust naar het onderstaande adres waar u kunt rekenen op een vriendelijke ontvangst en waar u in alle rust kunt genieten van de klassieke hedendaagse keuken.

Op een van de mooiste en meest betoverende plaatsen aan de rivier de Nete, tussen Berlaar en Herenthout, ontdekt u restaurant “ 't Schipke aan de Nete.”

Deze oude herberg werd in 1900 uitgebaat door het echtpaar Alfons en Louisa Vervloet en groeide langzaamaan uit tot een culinair pareltje te midden van de weelderige, ongerepte natuur …

Eind vorige eeuw heeft Jochen Van Reeth het roer van 't Schipke overgenomen en staat hij steeds paraat om u hartelijk te ontvangen in zijn “klein paradijs”.

Vooral wandelaars, fietsers en vissers passeren hier vaak de revue, maar ook allerlei artiesten werden gecharmeerd door deze haast verlaten streek… Zo werd o.a. de film “Pallieter” van Roland Verhavert, naar de roman van Felix Timmermans, hier opgenomen.

Er valt hier m.a.w. steeds wat te beleven! Kom zeker ook eens langs in de eerste helft van juli, want dan worden de Zeeuwse mosselen met een visserssloep aangevoerd over de Nete. Een traditie die al geruime tijd in stand wordt gehouden en die steevast het culinaire festijn inzet.

Proef bovendien de puurheid van smaken en ingrediënten en voel de warmte en gezelligheid die 't Schipke uitstraalt…

Aarzel niet langer en breng gauw een bezoekje, u zult zien dat het de moeite waard is!
 • Kinderspeeltuin
 • Rokersruimte
 • Toegankelijk voor rolstoelgebruikers
 • WiFi
 • Frans/Belgisch
 • € 25 - 50
 • Terras
 • Spareribs
Stel een vraag
Beoordelingen

9.1

Gemiddelde score

 • 9.1/10   Kwaliteit
 • 9.2/10   Service
 • 8.9/10   Prijs/kwaliteit

Ludwig Callaerts

Warm, gezellig en bijzonder lekker. Felicitaties voor het hele team!

Za 17 maart 2018

D. uit Olen

Met een grote vriendengroep gaan eten. Vlotte voorafgaande communicatie, alles volgens afspraak verlopen, en eens aan tafel een super service van de vrouw des huizes en haar vlotte correcte medewerkers . De bestelde menu was bij iedereen dezelfde reactie, pure keuken op je bord, zonder capsones, goed bereid, gegarneerd en smakelijk. Wij kennen de zaak al jaren en velen binnen onze groep hebben ze nu leren kennen en zoeken deze zeker terug op. De complimenten aan de hele crew.

Vr 23 februari 2018

Kris Boeckmans

Wij hebben echt super lekker gegeten. De bediening was ook gewoonweg top. Onze Valentijn was extra geslaagd door ons bezoekje bij jullie. Zeker voor herhaling vatbaar 😋😋

Di 13 februari 2018

Ans Baijens

Heerlijk getafeld, vriendelijk personeel en gezellige sfeer.

Vr 19 januari 2018