account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Gastropub 't Schouwke

Gastropub 't Schouwke

PUUR, VERS, LOKAAL EN AMBACHT
Naar deze vier kernwaarden is onze keuken ontwikkeld.
Onze gerechten zijn altijd in ‘pub’styl, comfort food en duidelijke smaken! We gebruiken waar mogelijk de mooiste (lokale) seizoensproducten. Om voor al deze mooie producten ruimte te bieden hebben we onze ‘specials’ ontwikkeld. Deze gerechten wisselen iedere zes weken. De ‘specials’ bevat altijd een vis, een vlees en een vegetarisch gerecht.
Naast de ‘specials’ hebben we onze vaste kern gerechten, ook wel de ‘classics’ genoemd. Ook hier werken we seizoensmatig met groenten, deze kunnen dus weleens wisselen. Hier spelen mooie lokale producten de hoofdrol. Prachtig rundvlees uit nabije omgeving, gevogelte van de plaatstelijke poelier en de mooiste vissoorten die met regelmaat wisselen, om zo een mooie diversiteit te kunnen waarborgen gedurende de verschillende seizoenen.
  • WiFi
  • Ander
  • € 25 - 50
  • Terras
Beoordelingen

9.3

Gemiddelde score

  • 9.5/10   Kwaliteit
  • 9.6/10   Service
  • 8.9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Francien Burgers

Heerlijk buiten zitten eten met familie. Voor t eerst een Van de heerlijke curry s gegeten ! Kwaliteit hoor ! Net als t andere wat ze serveren !

za 19 september 2020

Jos Hesselberth

Het is altijd goed vertoeven bij Het Schouwke. Gastvrouw Imke en gastheer Sjoerd doen er alles aan om het naar je zin te maken evenals de rest van het personeel. de coronamaatregelen worden keurig nageleefd en geeft een goed gevoel. Wij komen hier niet voor niks bijna iedere week. Een echte aanrader !!

vr 28 augustus 2020

Leon Zebregs

Ons eerste bezoek aan 'T Schouwke. Kalfslende met tonijn. Wat een verrassing op mijn bord. Eigenlijk een koude salade met heerlijke stukken brood en een schaaltje dip olie. Ook de biefstuk met aankleding zag er perfect uit. De smaak was voor iedereen aan tafel voortreffelijk. Dan de bediening. De dames lopen continu rond en je zult er geen dorst krijgen. De vriendelijkheid waarmee dit gepaard gaat is super!!!

za 22 augustus 2020

Andrea de Heer

Erg gezellig! En super lekker gegeten! Mooie gerechten op de kaart van uitstekende kwaliteit!

vr 14 augustus 2020