account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

't Verloren hart

't Verloren hart

Bistrant 't Verloren Hart een samensmelting van een gezellige Bistro met de kwaliteiten van het betere Restaurant, is een initiatief van Peter De Ruyver.

Wij bieden u een uitgebreide kaart:

Naast de specialiteit van slaatjes, kan U bij ons genieten van een gezellige snack.
Wist u dat ons weekmenu ook s'avonds verkrijgbaar is (uitgezonderd vrijdagavond en weekend)
Ook de originele wijnkaart zal menig wijnliefhebber bekoren!

Graag verwelkomen wij U in dit uniek kader met prachtige zuiderse binnentuin!
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9

Gemiddelde score

  • 9.1/10   Kwaliteit
  • 8.9/10   Service
  • 8.9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

B.

Eten was zeer lekker, prijs kwaliteit zeer ok. Wel soms lang gewacht tussen de gerechten. Maar het was daar wel gezellig, dus niet zo erg.

vr 06 september 2019

Evans Alicia

Best meal I've had in Belgium. Food was superb, service was excellent, and the menu made it hard to choose! The staff were incredibly friendly and went out of their way to be helpful. The garden out back is beautiful, a real hidden gem. Fantastic experience. Would highly recommend!!

za 31 augustus 2019

K.

Eten was uitstekend. Hebben de zalm-en kaaskroketten als voorgerecht genomen en waren heel lekker. Ook de rundscarpaccio en het stoofvlees zijn een aanrader. Kregen bij onze aperitief een hapje aangeboden en tussen voor-en hoofdgerecht een sorbet!! Service was ook dik in orde. Heel vriendelijk personeel!!

za 24 augustus 2019

Veerle Schamp

Zoals gewoonte was het heel lekker! De beschrijving van de salades is heel mooi geformuleerd. Een probleem: welke keuze maak ik? Super gezellige tuin met een goede service!

vr 23 augustus 2019