account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

't Vlasbloemeken

't Vlasbloemeken

Welkom,

Van harte welkom op onze site van restaurant 't Vlasbloemeken. We hopen u hiermee nieuwsgierig te maken en te informeren over het restaurant.

Neem gerust een kijkje op de verschillende pagina's , mocht u verder nog vragen hebben neem gerust contact met ons op.
We hopen u te mogen begroeten,

Eric en Bianca van Bochove
  • 1 *
  • € 50 - 100
  • Terras
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.5

Gemiddelde score

  • 9.7/10   Kwaliteit
  • 9.7/10   Service
  • 9.2/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Andy Meijvogel

11 maart gegeten bij t vlasbloemeken en het heeft zeker de verwachtingen waargemaakt. 6 gangen JRE menu gekozen met zn 2en, er kon naar t einde van de avond ook echt niks meer bij! alle gerechten waren super lekker van smaak en ook mooi opgemaakt! me partner een wijnarragement genomen en die pasten er precies bij! voor ons een gezellige en geslaagde avond! wij komen zeer zeker een keertje terug

ma 11 maart 2019

Vera van Bavel

Voortreffelijk gegeten in een aangename sfeer.

zo 10 maart 2019

M.

Perfecte avond. Heerlijk eten en rekening gehouden met speciale dieetwens waardoor ik ook van alles heb kunnen genieten!

vr 15 februari 2019

S.

We hebben ern heel aangename avond gehad dankzij de vriendelijke bediening en het lekkere eten. We kozen voor het bob arrangement bij het eten. De wijn paste heel goed bij de gerechtjes en waren heel lekker. Er was gewerkt met verrassende smaken . Dit etentje was het eerste etentje dat we deden in een 1 sterrenrestaurant. Het was fijn om bij de gerechtjes en wijnen een uitlegje te krijgen. Van de prijs waren we aangenaam verrast.

do 14 februari 2019