account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

't Vlasbloemeken

't Vlasbloemeken

Welkom,

Van harte welkom op onze site van restaurant 't Vlasbloemeken. We hopen u hiermee nieuwsgierig te maken en te informeren over het restaurant.

Neem gerust een kijkje op de verschillende pagina's , mocht u verder nog vragen hebben neem gerust contact met ons op.
We hopen u te mogen begroeten,

Eric en Bianca van Bochove
  • 1 *
  • € 50 - 100
  • Terras
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.5

Gemiddelde score

  • 9.7/10   Kwaliteit
  • 9.7/10   Service
  • 9.2/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

T.

Heerlijk gegeten. Glutenvrij dieet was geen enkel probleem.

za 22 juni 2019

Emilie van Empel - van Gelderen

Voor onze trouwdag zochten we een goed restaurant (in Zeeland), waar we een mooi kreeft menu zouden kunnen genieten. 't Vlasbloemeken was een niet te evenaren uitstekende keuze ! De ontvangst, de gastvrijheid en geboden heerlijkheden waren van de hoogste kwaliteit en heel mooie creativiteit. We hebben heerlijk in de rustige, koele tuin ons apertief gedronken en al meteen kregen wij een garnituur van lekkernijen gepresenteerd. Het crustace menu met bijpassende wijnen was werkelijk een feest, en wij rijden graag binnenkort weer eens, nu speciaal voor 't Vlasbloemeken, naar Koewacht (1 uur heen en dan nog terug), want ervaringen van dit niveau zijn om herhaald te worden ! Onze hartelijke dank, Eric van Bochove en equipe !

vr 21 juni 2019

R. uit Assenede

Het beste restaurant dat ik al heb bezocht , super👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻 Roger

vr 14 juni 2019

N. uit Vogelwaarde

De ervaring in dit restaurant is altijd top. lekker eten op zijn best in een warme en gezellige sfeer. het personeel is altijd vriendelijk en attent. het eten wordt niet alleen gepresenteerd als een stukje kunst, maar de smaken en texturen zijn ongelooflijk en werken goed samen.

zo 09 juni 2019