account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

't Zoetemeer

't Zoetemeer

Welkom bij restaurant 't Zoetemeer te Overmere-Donk

Bezoek zeker ook onze site van onze supertoffe indoorspeeltuin "t Zoeteland" .
Deze speeltuin gelegen op de eerste verdieping van de zaak is de perfecte oplossing om tafelen en een uitstap met kinderen te combineren.
U zal zien dat wij op alles voorzien zijn om onze naam van kindvriendelijk restaurant waar te maken.

Wij zijn uw ideale partner voor uw uitje met de kinderen.
Stel een vraag
Beoordelingen

7.8

Gemiddelde score

  • 8/10   Kwaliteit
  • 7.6/10   Service
  • 7.9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

S. uit Dendermonde

Zoals altijd alles TOP!

za 20 april 2019

G. uit Tisselt

Super ! Het was genieten om samen op een rustige manier te kunnen gaan eten met kinderen en kleinkinderen . Leuke speelhoek..

zo 17 februari 2019

Lucia Loos

Zeer Goed Kwaliteit alles was naar wens !!!!

zo 10 februari 2019

Kim Van de velde

het was de eerste maal dat we langskwamen met ons gezin , en dit op oudejaarsavond . ik moet jullie uiterst bedanken voor de mooie /gezellige avond die we bij jullie hebben beleefd !!! fantastische bediening , super lekker gegeten , veel eten trouwens voor een 7 gangen menu ! niets te kort !!! zeker prijs / kwaliteit !!! we zijn alvast met geen honger van tafel gegaan !!! ook de kindermenu was super !! onze dank aan iedereen die dit verwezenlijkt heeft ! uitbaters/garçons/keukenpersoneel ... dikke pluim, voor ons zeker voor herhaling vatbaar !!! en daarbij heb je dan nog eens een super leuke speelhoek , waar onze dochter uren heeft in door gebracht . ook zij als 3 jarige heeft de avond van haar leven beleefd !!! echt TOP alles was af !!! 4 gelukkige klanten :-)

ma 31 december 2018