accountchevron downchevron leftpersonsno notificationsfriendscowno favoritesno search resultsno appointmentsno giftcardsdeletearrow rightsendcalendar

't Molenhuys

Contact

Culinair genieten van zeer smaakvolle en mooie gerechten, begeleidt door fantastische wijnen en dat alles in een zeer gastvrije en sfeervolle omgeving; dat is in 1 zin waar een diner bij restaurant ’t Molenhuys voor staat.
In de modern-Frans Belgisch georiënteerde keuken van ’t Molenhuys koken wij met veel passie en liefde voor het vak; creatief, smaakvol, mooie bordopmaak en enkel en alleen met verse ingrediënten. Onze menukaart wordt gedurende het jaar aangepast aan de seizoenen. De uitgebreide en toegankelijk geprijsde wijnkaart bevat wijnen uit zowel de oude als de nieuwe wijnwereld. Een wijnkaart met regelmatig wisselende en aan de seizoenen aangepaste wijnarrangementen waarbij ook minder bekende landen aan bod komen.
  • Gault&Millau
Stel een vraag
Beoordelingen

9.5

Gemiddelde score

  • 9.7/10Kwaliteit
  • 9.5/10Service
  • 9.3/10Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

J.

Heel erg bedankt voor de goede en mooie momenten

vr 26 augustus 2022

J.

Geweldige sfeer, ontvangst en service. Mensen met passionate voor het vak en dat proeftijd je terug!

vr 05 augustus 2022

P.

Wat een heerlijke avond weer! Klasse Jos en Jolande. We hebben genoten.

do 30 juni 2022

L.

Ons etentje bij Het Molenhuijs was weer fantantastisch. Geweldige mooie opgemaakte gerechten die echt voortreffelijk smaakten. We hadden een 5 gangendiner met bijpassende wijnen die door Jos toegelicht werden. Hij weet er veel van. De bediening door Jos en Jolande zelf was geweldig. Jolande kwam vanuit de keuken de gerechten toelichten. Geweldig hoe Jolande als kok zo'n mooie gerechten kan bereiden. Chapeau! Bedankt voor een heerlijke avond!

za 25 juni 2022