no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards appointment deleted arrow right send calendar

Tafel 10

Tafel 10

Tafel 10 vindt u in het hart van molendorp Ruiselede, op de grens tussen West- en Oost-Vlaanderen.
We renoveerden er een 19de-eeuwse burgerwoning – die ooit een smidse, een beenhouwerij en een viswinkel was – tot een stijlvolle gastro-bistro die het vandaag is.

Gezellig tafelen en genieten van eerlijke streekproducten. Dat is waar Tafel 10 voor staat. We bieden u een moderne keuken, hoogstaand en verfijnd in alle eenvoud. Daarvoor keren we terug naar de culinaire basis. We werken met eerlijke producten die iedereen kent, maar die soms wel eens vergeten worden. Het resultaat zijn authentieke gerechten, recht uit het hart.

Bij warm weer kunt u buiten ook genieten van een rustgevend tuinterras, ver weg van alle grootstedelijke drukte.

Een landelijke omgeving, een authentieke en stijlvolle inrichting en gastronomische gerechten. Dat zijn al drie goede redenen om Tafel 10 te komen ontdekken. We nodigen u dan ook graag uit om onze website te verkennen. Neem alvast een kijkje in onze menukaart of contacteer ons.

We verwelkomen u graag binnenkort in Tafel 10!
  • Bistronomie
  • Gault & Millau
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.1

Gemiddelde score

  • 9.4/10   Kwaliteit
  • 9.1/10   Service
  • 8.9/10   Prijs/kwaliteit

D. uit Jabbeke

wij hebben opnieuw genoten van het lekkere eten. De bediening was heel goed. er wordt heel goed ingespeeld op het BOB verhaal en er is voor hen heel wat leuke alternatieven. Het eten was verrassend en lekker. Wij waren al fan en blijven dit ook. We komen zeker nog terug.

za 12 mei 2018

E. uit Aalter

Fantastisch lekker, wederom! Wij blijven terugkomen!

zo 29 april 2018

A.

Gezellige sfeer met een origineel samengesteld menu. Verfijnde en perfecte afwerking met kwalitatieve en verse producten. Een aanrader!

za 07 april 2018

Marie-Claire Delaere

Ontzettend aangenaam, super vriendelijke bediening en overheerlijke gerechten. Een top idee is het BOB-wijnarrangement. Dineren of lunchen bij Tafel 10 is een echte aanrader, wij komen in elk geval nog terug. Bedankt, Claire & Jocelyne

do 05 april 2018