account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Tafel 10

Tafel 10

Tafel 10 vindt u in het hart van molendorp Ruiselede, op de grens tussen West- en Oost-Vlaanderen.
We renoveerden er een 19de-eeuwse burgerwoning – die ooit een smidse, een beenhouwerij en een viswinkel was – tot een stijlvolle gastro-bistro die het vandaag is.

Gezellig tafelen en genieten van eerlijke streekproducten. Dat is waar Tafel 10 voor staat. We bieden u een moderne keuken, hoogstaand en verfijnd in alle eenvoud. Daarvoor keren we terug naar de culinaire basis. We werken met eerlijke producten die iedereen kent, maar die soms wel eens vergeten worden. Het resultaat zijn authentieke gerechten, recht uit het hart.

Bij warm weer kunt u buiten ook genieten van een rustgevend tuinterras, ver weg van alle grootstedelijke drukte.

Een landelijke omgeving, een authentieke en stijlvolle inrichting en gastronomische gerechten. Dat zijn al drie goede redenen om Tafel 10 te komen ontdekken. We nodigen u dan ook graag uit om onze website te verkennen. Neem alvast een kijkje in onze menukaart of contacteer ons.

We verwelkomen u graag binnenkort in Tafel 10!
  • Bistronomie
  • Gault & Millau
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.1

Gemiddelde score

  • 9.4/10   Kwaliteit
  • 9.1/10   Service
  • 8.7/10   Prijs/kwaliteit

Saskia Vermandere

We hebben genoten van jullie heel lekker eten, van de uitstekende bediening, van het heel aangename terras. Kortom een perfecte avond!

do 05 juli 2018

B.

Superlekker!

zo 01 juli 2018

P.

Zeer lekkere maaltijd met lekkere aangepaste wijnen. Is een aanrader. Proficiat. doe zo voort.

do 28 juni 2018

Rik Verhaeghe

Tafel 10 was subliem. Van begin tot einde was alles TOP. Vriendelijk onthaal vlotte bediening,zeer lekkere gerechtjes en aanpassende wijnen. Personeel top. Het was een zeer leuke en culinaire ervaring,voor herhaling vatbaar.TOPTEAM!!

za 23 juni 2018