account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Tafel 10

Tafel 10

Tafel 10 vindt u in het hart van molendorp Ruiselede, op de grens tussen West- en Oost-Vlaanderen.
We renoveerden er een 19de-eeuwse burgerwoning – die ooit een smidse, een beenhouwerij en een viswinkel was – tot een stijlvolle gastro-bistro die het vandaag is.

Gezellig tafelen en genieten van eerlijke streekproducten. Dat is waar Tafel 10 voor staat. We bieden u een moderne keuken, hoogstaand en verfijnd in alle eenvoud. Daarvoor keren we terug naar de culinaire basis. We werken met eerlijke producten die iedereen kent, maar die soms wel eens vergeten worden. Het resultaat zijn authentieke gerechten, recht uit het hart.

Bij warm weer kunt u buiten ook genieten van een rustgevend tuinterras, ver weg van alle grootstedelijke drukte.

Een landelijke omgeving, een authentieke en stijlvolle inrichting en gastronomische gerechten. Dat zijn al drie goede redenen om Tafel 10 te komen ontdekken. We nodigen u dan ook graag uit om onze website te verkennen. Neem alvast een kijkje in onze menukaart of contacteer ons.

We verwelkomen u graag binnenkort in Tafel 10!
  • Bistronomie
  • Gault&Millau
  • Gault&Millau Discovery Cheque
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.1

Gemiddelde score

  • 9.5/10   Kwaliteit
  • 9.1/10   Service
  • 8.7/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

C.

Heel erg genoten van ons avondje uit. Lekker gegeten in een aangenaam kader en heel vriendelijk onthaald. Een echte aanrader!

zo 18 augustus 2019

T.

Vriendelijke bediening en voortreffelijke gerechten

zo 21 juli 2019

K.

We hebben het communiefeest van ons zoontje laten doorgaan in Tafel 10 en dit was een echte voltreffer !!! Mooi kader, heel lekker eten en drinken, goede bediening. Onze gasten waren het allemaal eens dat het onvergetelijk was!

za 20 juli 2019

Johan Verbeken

Super lekker. Vlotte en vriendelijke bediening. Fijne, smaakvolle pure gerechtjes. Het was voor ons al de 3 de keer. We keren zeker nog terug.

zo 14 juli 2019