account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Tafel 10

Tafel 10

Tafel 10 vindt u in het hart van molendorp Ruiselede, op de grens tussen West- en Oost-Vlaanderen.
We renoveerden er een 19de-eeuwse burgerwoning – die ooit een smidse, een beenhouwerij en een viswinkel was – tot een stijlvolle gastro-bistro die het vandaag is.

Gezellig tafelen en genieten van eerlijke streekproducten. Dat is waar Tafel 10 voor staat. We bieden u een moderne keuken, hoogstaand en verfijnd in alle eenvoud. Daarvoor keren we terug naar de culinaire basis. We werken met eerlijke producten die iedereen kent, maar die soms wel eens vergeten worden. Het resultaat zijn authentieke gerechten, recht uit het hart.

Bij warm weer kunt u buiten ook genieten van een rustgevend tuinterras, ver weg van alle grootstedelijke drukte.

Een landelijke omgeving, een authentieke en stijlvolle inrichting en gastronomische gerechten. Dat zijn al drie goede redenen om Tafel 10 te komen ontdekken. We nodigen u dan ook graag uit om onze website te verkennen. Neem alvast een kijkje in onze menukaart of contacteer ons.

We verwelkomen u graag binnenkort in Tafel 10!
  • Afhalen
  • Bistronomie
  • Gault&Millau
  • Gault&Millau Discovery Cheque
  • Culibel
Afhalen
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.3

Gemiddelde score

  • 9.7/10   Kwaliteit
  • 9.3/10   Service
  • 9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Rene De Buysser

Over de gehele lijn was alles perfect , goede ontvangst, mooi gedekte tafels, vlotte bediening, lekkere huis Champagne kleurrijke en vooral lekkere gerechten ,genoeg personeel mooi voorkomen , goede uitleg over de gerechten, de Corona regels paste iedereen toe, mooie fris riekende toiletten!!! voor mij een pluspunt de chef komt aan iedere tafel zich voorstellen en mogelijkheid om een paar foto s te maken met hem. per telefoon gezegd dat het een etentje was voor de verjaardag van mijn vrouw, de gastvrouw kwam vragen wat ze haar mochten aanbieden zelfs al was haar verjaardag reeds voorbij !!! dus voor mij en mijn tafelgenoten een echte aanrader, nogmaals dank voor alles De Buysser Rene xxx

zo 18 oktober 2020

Yannick Vandervannet

Wij zijn altijd super tevreden! Super lekker en zeer vriendelijke bediening😀

za 17 oktober 2020

Heidi Ampe

een ontdekking

vr 16 oktober 2020

I. uit Deinze

Heerlijk, verrassend, lekker, mooie presentatie

vr 16 oktober 2020